Oradea (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

M-am cocosit azi de munca.Raportez: terminat vinete, spalat perdea sufragerie, facut ordine in toate dulapioarele din bucatarie. Pe maine imi ramane camara, geamurile, frecat gresie, podele si aspirat dar asta numai dupa 18 cand consortul merge la serviciu. Pt ca maine e sarbatoare la noi in familie: ta-ta-ta facem 4 ani de casnicie.Poate iesim undeva.
In rest n-am mai apucat sa ma uit cum pun pozele, poate de acuma inainte. Oricum trebuie sa aflu in ce culoare se imbraca nasa mica , pt ca nu accept sa ne "asortam".
Acuma am vazut ca eu inca figurez ca fiind din Cluj. Oare n-ar fi cazul sa ma fac bihoreanca si aici mai ales ca azi maine facem un an de cand ne-am mutat cu acte in regula.
Constant fara surprindere ca sunt cea mai logoreica oradeanca, da nu-i nimic si la Cluj eram la fel.
Astept, pe langa Simina si Gabi, parteneri de barfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ce harnicuta esti Adela! La multi ani fericiti si o zi minunata maine, la aniversare!
Se pare ca numai noi doua ramanem la povesti aici, toata lumea va fi in concediu. Chiar si Marius e plecat departe.

Gabi, e faina zona Brasovului, dar aveti grija la ursi. Concediu placut in continuare!
Mercedes, voi sunteti pe-acasa, ce mai faceti?
Maine dimineata trebuie sa merg la sanatate cu 40 declaratii. Parca vad ca stau cateva ore, la rand.

O seara buna!

Florile mele

Mergi la inceput

Multumim de urare, Simina. Sa dea Domnul sa fie asa cum ne dorim noi. Tocmai ne-am intors de la restaurant cu cateva grame in plus si cativa banuti in minus, dar a fost musai sa evenimentul. Pacat ca nu e Tudor acasa ca iesea muuult mai fain.
Simina vroiam sa te intreb daca mama ta a lucrat la Casa minunata.
Cum a fost ziua de azi? Asa cum ai preconizat sau ai scapat mai usor?
Stii ce nu pricep eu. Sunt o gramada de membrii din Oradea, pe care i-am intalnit la alte sectiuni si care n-au intrat deloc aici, macar sa ne salute. Imi pare tare rau, chiar ar fi frumos sa ne imprietenim mai multi. Da cine stie poate pe viitor.
Pana una alta sa-i asteptam pe cei plecati pe meleaguri straine... dar nu oricum. Macar noi sa fim active, sa aiba ce citi cand se intorc.

Mergi la inceput

Ma bucur ca ati iesit in oras, ca doar e ziua voastra. Trebuia marcat momentul. La multi ani inca o data cu tot ce va doriti!
Eu ma bucur ca am cu cine conversa ca era cam pustiu la acest subiect fara tine. Ceilalti sunt mai tacuti.
Despre ziua de azi, spun ca am rezolvat la sanatate, cu toate ca am blocat randul cu teancul meu de declaratii si m-am ales cu cateva injuraturi (macar in gand - de la altii). Ce sa fac, tot trebuia sa le depun. Oricum mai am inca una restanta ca la servici s-a stricat de ieri imprimanta si nu se mai poate repera, numai cumpara una noua. Asa ca pana se schimba, nu am avut pe ce lista ultima declaratie la sanatate.
In rest - la servici mi se pregatesc niste restructurari, asa am inteles, de aceea iarasi sunt plina de ganduri - ce-o fi, cum va fi. In fine, n-are sens sa ma stresez dinainte.
M-ai intrebat de mama - raspunsul este nu. Ea a lucrat la gradinita din P-ta Creanga, unde copiii poarta ochelari. (zona Decebal)

Florile mele

Mergi la inceput

Stiu unde este gradi de care vorbesti.Am inteles ca era una mai deosebita dar n-am retinut care. Te-am intrebat pt ca de anul acesta la Casa minunata vor mai fi 3 grupe, pe langa cele cu copii cu dezabilitati. Din pacate eu n-am aflat numai tarziu de programul pilot si suntem pe lista de asteptare. Directorul ma anunta daca se retrage cineva in timp util: mi-a zis ca sunt parinti reticienti la faptul ca vor fi cateva activitati comune a copiilor nostri cu cei cu probleme. Pe noi asta nu ne deranjeaza deloc, chiar vreau sa-l incurajez pe Tudor sa-i accepte ca si pe niste copii normali (ceea ce in fond si sunt, numai depinde de punctul de vedere din care privesti). Nici taxa nu mi se pare mare dar pt unii parinti nu este prea comoda (2 mil/luna). Am vizitat gradi si e super, exact ceea ce-mi doresc pt pici. Om vedea cum rezolvam cu inscrierea, daca nu macar de la anul. Am crezut ca mama ta a lucrat aici si vroiam mai multe informatii despre programele educationale.
In ceea ce priveste serviciul, poate restructurarile sunt spre bine, daca nu, ti-am mai spus...capul sus nu-i un capat de tara. Pe mine ceea ce ma deranjeaza in aceste situatii de criza, daca le pot spune asa, e starea de incertitudine. sper din tot sufletul sa se clarifice situatia in cel mai scurt timp si sa fie asa cum iti doresti tu.
Ioi, ma apuc de treaba. Tocmai am primit telefoane si ni s-au autoinvitat 2 ture de musafiri simandicosi pe sapt viitoare.Da' noi sa fim sanatosi si sa ne bucuram ca avem unde si cu ce-i primi, nu?

Mergi la inceput

N-am stiut ca la Casa minunata sunt si grupe cu copii fara probleme. Eu zic ca e bine si pentru unii si pentru altii. Cei fara probleme invata sa accepte in jurul lor si copii "altfel", iar cei cu probleme se integreaza mai usor in grup in aceste conditii.

Spor la treburi!
Si noi vom avem musafiri duminica. Ai mei fac 35 ani de casatorie. Ne gandim ce prajitura sa facem pe caldurile astea. Eu am sugerat ceva cu mai putina crema. Ma gandeam la prajitura aceea cu 2 foi si umplutura de mac, dar nu suntem decise. (eu si mama).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Salutare fetele!!!

Sunt si eu prin ,,zona" , n am mai trecut la aceasta sectiune deoarece am vazut ca nu prea intra lumea in discutii.
M am intalnit si eu cu oradeni pe la alte sectiuni , i am invitat aici dar...
Noi suntem bine, ne pregatim de scoala Cristi va fi student la litere anul aceste, ce mai avem emotii noi parintii ca el nu stiu daca realizeaza.
Apropo de gradinita casa m - adela n am inteles ti ai inscris acolo copilul pana la urma sau doar ai vrut...eu sincer n as face acest pas, si inainte sa dati cu rosii in mine va spun ca nu din cauza copilasilor cu handicap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna_s spune:

ma primiti si pe mine?

sunt oarecum in situatia Adelei: eu din Cluj, el din Oradea.Dar noi inca stam sa cugetam daca pana la urma ne decidem pentru Cluj sau Oradea.

Eu as vrea Oradea, imi place f mult orasul. Si acuma sunt foarte fericita ca in seara asta va vizitez.

Pupici

Mergi la inceput

Victorie! Mi-a inflorit passiflora!
Nici nu stiti cat sunt de fericita! Am asteptat mai bine de 1 an prima floare. Si nu tine decat o zi.

Florile mele

Mergi la inceput

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, LA MULTI ANI cu sanatate pentru parintii Siminei. Uau, frumoasa viata in doi.
Simina floarea e absolut superba. Stii ce a zis sotul meu cand i-am aratat-o si i-am specificat ca este inflorita o singura zi? Ca esti o norocoasa, daca erai plecata de acasa tocmai acum. Am uitat sa-ti spun ca am mutat florile de la tine in pamant cum am venit din concediu. Sper sa-mi rasplateasca bunatatea si sa infloreasca si ele.
Mercedes chiar daca suntem numai 2 (Simina si eu) noi te asteptam. Ioi, deja ai baiat mare. Te cred ca ai emotii, eu sunt in stare sa fac pe mine pt o amarata de gradi.
Eu azi nu prea am motive de lauda, in afara faptului ca am topit niste bani la Selgros de dimineata buna. mi-am facut aprovizionarea pt musafiri.Aaa, era sa uit: am pregatit(de fapt sotul meu)prajitura Paradis tropical cu ananas de la Dr Oetker si a iesit foarte buna.
Si apropos de super sau hipermarket-uri: in 24 se deschide REAL. Trebuie musai sa mergem ca banuiesc ca vor avea preturi promotionale.

Mergi la inceput