Reduceri la tzoale !!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Caprioara spune:
Am fost la Dika aseara dar nu m-am lipit de nimic. Si era o coada...
Iar vis-a-vis la Terra Nova erau reduceri de pana la 70%, dar coada te descuraja din start: enorma.
Trebe sa ai rabdare si timp pentru asa ceva.
Mai asteptam ponturi.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Kya spune:
Pe la Mall-uri a fost cineva? Ar trebui sa fie reduceri si acolo. Zara, Mango, Yokko. Sunt copil daca imi imaginez ca acolo nu o sa fie aglomeratie asa mare? Cred ca da.
Kya - viitoare mamica in asteptare
daniella4 spune:
Daca nu-s si prin locul de bastina, ma catar in masina si vin si io...
Daniella, mama lu' Alexis
Caprioara spune:
Am fost io la Yokko de la Romana aseara, dar nu erau reduceri afisate, iar cand a intrebat cineva a spus vanzatoarea ca doar la cateva produse sunt reduceri, care mie nu mi-au placut.
Caprioara &
Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
clyo spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Zara e in mall-ul nou. La Mango au reduceri, dar se are ca au adus zdrentele din toate tarile vecine, ca altfel nu se explica mormanele de lucruri-multe cu defecte- in care toata lumea scarmana ca la un second hand.
Sint reduceri si la Motivi si lucruri dragute.
ce veste trista
cine a fost la Zara?
doar 25% reduceri?
daniela_daneza spune:
Am trecut aseara pe la Mussete ( nu stiu daca am scris coret) la Unirea si erau reduceri cam de 50 % si am vazut incaltari dragute si in tendinte.Mi-au facut cu ochiul niste pantofi / sandala si pantofi inchisi ...Sper ca maine sa am timp sa merg ...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Natasa spune:
quote:
Originally posted by clyoquote:
Originally posted by Natasa
Zara e in mall-ul nou. La Mango au reduceri, dar se are ca au adus zdrentele din toate tarile vecine, ca altfel nu se explica mormanele de lucruri-multe cu defecte- in care toata lumea scarmana ca la un second hand.
Sint reduceri si la Motivi si lucruri dragute.
ce veste trista, in anii trecuti mi-am luat lucruri super.
cine a fost la Zara?
doar 25% reduceri?
Poate cu multa rabdare gasesti lucruri dragute si acum, dar eu nu ma bat cu nimeni ca sa apuc o bluza sau un sort, nu stiu sa-ti spun exact! Erau mormane (nu e figura de stil) de haine, unele murdare, altele cu defecte, unele bune, altele de acum 5 ani si prin ele se luptau femeile sa apuce ceva. Fire pasnica, m-am dus in alea in care lumea nu se lupta! :)
Natasa spune:
Preturile erau pe masura aspectului :) Mici! La Zara am fost eu, dar la barbati, ca am cumparat un cadou de acolo si ca sa-ti faci idee, un tricou care inainte era 900.000 acum era 750.000, camasile aveau si ele reduceri de citeva zeci de mii de lei :) Nu stiu daca la dame era mai bine ca n-am mai intrat sa nu-mi fac singe rau-bugetul se terminase la alte magazine.
CristinaT spune:
La Leonardo stiti ceva au reduceri???
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...