Febra fara alte simptome
Deseara plecam cu totii la mare:sotul ,eu si cei doi copii.Pregatiri,nerabdarea copiilor...Aseara,din senin,am facut febra,38,si am simtit ca ma dor toate incheieturile.Toata noaptea am aiurat,am luat paracetamol si vit.C.Am vrut sa ma duc azi la doctor,insa am aflat prin telefon ca e in concediu si ii tine locul alta doctorita care e de dupa-masa si are cabinetul ff.departe.
Am sperat ca azi imi va scadea febra,insa nu a fost asa.Nu ma doare gatul ,nu ma doare nimic,insa tot timpul imi simt ca-mi ard ochii.
Cum sa renunt sa merg la mare ?Mi-e frica de faptul ca ar putea fi o gripa si s-ar putea imbolnavi si ceilalti din familie.
Ma simt groaznic,am luat un paracetamol si am transpirat.Nu am fost bolnava de nu stiu cand,tocmai acum m-am imbolnavit

A mai trecut cineva prin asa ceva?
eva
Raspunsuri
M&M spune:
Febra poate avea cauze multe ...alte simptome nu mai ai?? O hemoleucograma nu ti-ai facut sa vezi daca undeva nu e vreo infectie???
eu
diverse
Mireasa de 22 iulie 
EVA-DATA spune:
nu am alte simptome.Nu mai am cand sa fac analize ,caci deseara plecam.Nu stiu ce poate fi...
eva
Cristina_C spune:
Ai facut varsat de vant (varicela)?
Eu am facut la 29 de ani si a inceput cu febra 2 zile si atat. la sfarsit - eruptia. Doar atunci am facut febra fara alte simptome.
Multa sanatate, sper sa nu fie nimic!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
EVA-DATA spune:
da,la 33de ani am facut si eu varsat de vant,tot asa a debutat cu febra,insa era mult mai mare,acum se invirte in jurul lui 38-38,5.
Imi iau inima-n dinti si vom pleca spre gara.Sper ca maine sa imi fie mai bine.
eva
EVA-DATA spune:
a fost o pneumonie.urata rau de tot.am ratat concediul ,am fost la urgenta in Constanta si mi-au pus diagn.pnemonie,mi-au dat Zinnat,am dat 1mil .si nu m-a ajutat.Dupa 6zile,aveam tot febra mare,am mers la urgenta la mine in oras,m-au pus pe injectabil,penicilina 2mil.UI+genta la 6ore.Dupa 5zile de tratament,tot rau,febra mare.Am mers la alt medic,mi-a dat Claritomicina,si acum ,dupa 5zile mi-am mai revenit,insa nu de tot.Nu mai am febra,insa tusesc rau de tot.
Doua saptamini de febra aproape m-au doborat,am slabit 5kg,pe care cred ca le pun acum la loc,caci maninc pt.pastile si sa ma fac bine.
Asa ca fetelor fiti atente cu febra,ca sa nu treceti niciodata prin ce-am trecut eu.
eva