Un nou razboi???

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ma gindesc la voi toate din zonele de conflict si ma rog sa fiti in siguranta.Suedezii au recomandat cetatenilor lor care se mai afla in Liban sa se intoarca in Suedia.Ce bine daca si Romania ofera posibilitatea aceasta romanilor si familiilor lor!
Aveti grija de voi si sa ne trimiteti vesti !

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

am petrecut azi citeva ore intr-un parc (Centre de la Nature) excelent amenajat, si m-a dus gindul la acest razboi stupid ca toate razboaiele; pentru ca in parc erau si grupuri de evrei traditional imbracati, si araboaice acoperite, si negrii, si asiatici, si noi- imigranti europeni, si ratatcite, citeva familii de localnici; familii intregi pe banci in jurul toboganelor unde se zbenguiau copii impreuna, avind in comun inocenta ce lipseste adultilor;
parea idilic, ireal; si totusi...aici se poate (chiar daca in adinc apele se mai tulbura citeodata, suprafatza e calma si lina)...de ce nu s-ar putea peste tot?

va doresc sa...ramaneti sanatosi, sa traiti, voi,si prietenii, si toti libanezii si israelienii, rachetele si gloantele sa va ocoleasca,...si cele doua tzari super-frumoase sa-si revina la normal.

http://community.webshots.com/user/vara2006photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ortansa,jupanul meu e si cetatean britanic de asta putem pleca cu ei.Cand o sa plecam nu stiu,au zis ca ne suna ei cand evacueaza,noi sa avem bagajele pregatite.Cred ca va mai dura cateva zile pana ne vor scoate din tara.Mergeti azi la banca,trebuie sa fie deschisa.Si aveti grija de voi.In ce zona a Beirutului stati?La noi e full de siiti,s-au refugiat toti aici,scoli,spitale,case e totul full,e un trafic ca in Beirut si nu se mai gaseste nimic de mancare.

Cat despre avionul militar pe care il trimit ai nostrii sigur e ok,dar nu puteau sa-l trimita in Cipru cum au facut celelalte tari acre si-au evacuat cetatenii?Ca Franta,Spania,Italia?

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ortansa,ma bucur ca sunteti bine! Cat despre avionul militar,stai linistita ca este foarte sigur.Aterizeaza la Damasc pentru ca autoritatile siriene au fost de acord sa ii lase pe toti cetatenii romani sa intre numai pe baza de pasaport,fara sa le mai puna viza la intrare.
Despre Madelaine stiam ca a stat in ambasada o perioada,acum aud ca este deja in Siria,bine ca a reusit sa plece!

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetelor dragi, nici nu'mi pot imagina prin ce treceti... ma doare sufletul pentru voi si pentru toti oamenii nevinovati care trebuie sa sufere din cauza unor ... nenorociti ...
suntem alaturi de voi si ne rugam din tot sufletul sa fiti in siguranta, sa va ocroteasca Cel de Sus pe voi si familiile voastre !
cat puteti, va rog mult sa ne tineti la curent, sa stim ca sunteti bine !
aveti grija de voi !
va pupam cu drag,

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

fetelor ma rog pentru voi ca totul sa fie bine. va doresc mult curaj si sa fiti tari. as vrea sa pot face mai mult pentru voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ceea ce se intampla este o tragedie. Ma gandesc infiorata la toti acei oameni care isi pierd viata si agoniseala,care traisec cu groaza in suflet ... stiu ca suna absurd dar sunt si eu cu gandul bun alaturi de fetele de acolo. Tot ce putem spera este sa se termine totul cat mai curand...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Fete dragi , suntem cu gandul la voi sa ajungeti cat de curand in siguranta , sanatoase voi si cei dragi ..Doamne Ajuta!!! Asteptam vesti bune cat mai curand!

aileeneSunteti mai bine? Ai ceva vesti de la surorile tale ? Doamne Ajuta sa vina numai vesti bune

Cu drag,

Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Ortansa si Florys va doresc din suflet sa nu aveti parte de nici un incident si sa treceti peste incercarile astea.
Imi cer scuze ca le-am mentionat doar pe ele ca si nume dar imi sunt prietene dragi. Oricum, dragi fete din Israel si din Liban ne rugam pentru voi si pentru familiile voastre. Sper sa fie totul bine pana in final si sper ca ambasadele romanesti macar acum sa se trezeasca si sa va dea o mana de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fetele din zonele calde va urez multa bafta si aveti grija de voi, situatia se inrautateste.Trupele de sol ale Israelului au intrat in Liban.
Dumnezeu sa fie alaturi de voi.

cicina

Mergi la inceput