Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 5
Luna75 spune:
Sper sa ma insel,dar eu nu vad nici o rezolvare urgenta a situatiei din zona.
Multi vor muri,multi vor suferi,multe se vor distruge.Prea multe interese politice,polite neplatite intre guvernele din zona.Sa ne asteptam la tot ce e mai rau!
Doresc tot binele din lume fetelor din zona de conflict si sa auzim numai de bine.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
sirimie spune:
Daniella, motivul invocat de Israel este ca i-au fost rapiti 2 soldati, nu ca a fost atacat de Hezbollah (din cite stiu eu). Nu-i asa? Parerea mea e ca motivul asta e doar un pretext.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
lavinia345 spune:
Fetelor as vrea sa stiu daca mai sunt in Liban romance care nu au plecat inca.Nu stiu ce sa fac,nu vreau sa ma aventurez inca sa plec cu un autobuz spre Siria cu un copil mic dupa mine,mai ales ca amb.Ro au zis ca nu pot asigura 100% securitate pe drum.
Sper ca toata lumea e bine...
Lavinia
poze Natalia
saphir spune:
Fetelor din Liban le doresc sa fie bine si sa speram ca acest conflict se va termina cat mai curand cu cat mai putine victime de ambele parti.
In urma cu 2 saptamani,pe vremea cand era pace, mi-am cumparat bilet pt Romania,impreuna cu copiii,pt data de 23.07, acum deja sunt inter-o tensiune maxima si ma gandesc sa schimb data de plecare.
Ambasadoarea Romaniei din Israel a spus ca multi cetateni israelieni de origine romana cer repatriere, iar sotul meu a fost dimineata la min. de interne de aici pt a lua pasaportul fetitei si a spus ca era un sir interminabil la ghiseurile unde se depun cereri pt eliberarea de pasapoarte.
Pentru mine personal, situatia devine din ce in ce mai tensionata, si apropo de intrebarea laviniei, sfatul meu si pt romancele din Liban si pt cele de aici, este sa plece, daca au aceasta posibilitate.
Sa ne auzim cu bine.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
alessia105 spune:
Offf dragele noastre prin ce treceti...
Saphir ieri la Antena3 live pe internet am auzit de la ambasadorul Romaniei la Damasc ca ambasada Romaniei a obtinut actele ptr personele de origine romana si ptr familiile lor(aici s-a referit la cetatenii libanezi gen sot ,copii etc ) ...ma refer la cei care nu erau cu actele in ordine ,pasapoarte expirate etc etc ..Poate ar putea si ambasada din Israel sa va ajute cu eliberarea pasaportului micutei tale mai repede ....io stiu merita incercat
Lavinia stii cum e fiecare isi stie cel mai bine viata si stie ce e cel mai bine ce este bine ptr el si fam lui .. dar ce te faci degenereaza si mai rau conflictul si numai poti sa iesi deloc?Doamne ce decizii mari aveti de luat ..M-am uitat la pozele tale Lavinia - cele din Beirut ...si ma gandeam ce este in sufletul acolor oameni care acum ceva timp se plimbau linistiti in down-town ,radeau ,vb la mobile stateau la terase si acum nu stiu ce este mai bine ptr ei si familia lor ..TRAGIC..tu si celelante fete ramase in zona de conflict sa ne mai dati vesti despre voi si daca va putem ajuta cu ceva sa ne instintati ...suntem alaturi de voi cu gandul si ne rugam ca voi si familiile voastre sa ramaneti in siguranta
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
alessia105 spune:
poate are cineva nevoie de ele :
Ambasada din Beirut 009615924848-849
Ambasada din Damasc 00963113327572
Ambasada din Tel Aviv 0097235230066
0097235242482
Ortansa Ma bucur ca sora si cumnatul tau au reusit sa plece si speram ca safe zone-ul vostru sa se pastreze si sa treceti cu bine peste tot ...
elena_oona ce ati facut dragelor ati plecat?sa ne dati un semn de viata cand ajungeti in loc sigur
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
AB spune:
Saphirel iubita nu te-am vazut de nu stiu cand noroc cu underground-ul. Aveti grija de voi.
Cu toatele aveti grija de voi.
As vrea sa ne vedem sanatoase in vacanta asta
ei.bi. si ceata de pitigoi
cicina spune:
Eu am scris de Tripoli si sursa nu este din Romania, ci ANSA(Tel Aviv).
Scanteia cu cei doi prizonieri israelieni a fost un pretext de a incepe ceea ce voiau de mult. Dar astazi a fost raspunsul hezbolah cu atacul la Haifa cu 9 morti si zeci de raniti.
Intrebarea mea este, de ce unitatea de criza din Ro nu are grija de cetatenii lui?
DOAMNE AJUTA, si scapa-ne de ce-a prezis Nostradamus de cel de-al trei-lea razboi mondial.
cicina
saphir spune:
AB, pupici multi tie si la pitici.Mi-ar face mare placere sa ne vedem.
Alessia, noi nu avem probleme cu actele copiilor, am pasapoarte israeliene pt ei, maine merg la ambasada Romaniei pt viza si daca situatia se inrautateste plecam inainte de data stabilita.
Va dorim numai bine.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
lavinia345 spune:
Fetelor thanks,am rezolvat cumva situatia,vom pleca prin ambasada britanica,deci nu mai sunt asa nelinistita.In zona la noi e liniste,viata decurge aproape normal,doar ca a inceput sa nu se mai gaseasca mancare.Noi avem provizii pentru o luna.
Va pup!
Lavinia
poze Natalia