Un nou razboi???
Raspunsuri - Pagina 18
Deserted spune:
quote:
draga mea, nu stiu cum este sa fi in situatia fetelor noastre din liban sau israel in momentul de fatza, dar eu sincera cred ele au nevoie de suportul nostru nu de altceva...ma refer cand spui ca sa parasiti cat mai aveti timp...ca israelul nu glumesteasta inseamna a baga frica in fetele noastre...
Elena, nu bag frica-n ele, e razboi si asta spune tot, asta e adevarul chiar daca doare sau nu...
Eu cred ca e mai bine sa la anunt ce decizii ia israelul asupra Libanului decit sa le zic: " Aveti grija de voi. Dumnezeu sa va ajute", ca stii cume e, Dumnezeu da dar nu baga si-n gura...
Hai sa-ti dau un exemplu: Sa zicem ca un hot bantuie pe linga casa ta de trei zile, eu sa-l vad si sa nu-ti spun, doar sa te compatimesc:" Dumnezeu sa te ajute"....E, Cum e mai bine , sa-ti spun ce are de gind hotul sau sa te compatimesc???
Elena, israelul nu se bate cu statul Libanez , ci cu hezbollah care este catalogata o grupare terorista si ii doare la basca citi libanezi nevinovati mor, au murit 11 copii arsi de vii, iar in Israel a cazut o racheta chiar linga niste copii care se jucau, au murit pe loc...
Eu urasc raboiul si nu astept sa termine cit mai repede, ci sa nu-l mai aprinda nemeni, iar Dumnezeu daca e asa de bune sa aiba grija de asta, sa nu mai omoare lume nevinovata asa cum a facut in vechiul testament, ca dupa aia sa se caiasca..
"Nu rani pe altii cu ceea ce te doare pe tine”.
Marina spune:
ortansa ma bucur ca ati ajuns cu bine. Sper ca sotul tau sa fie in siguranta si sa va reintalniti curand cu bine
Deserted spune:
quote:
Originally posted by Marina
ortansa ma bucur ca ati ajuns cu bine. Sper ca sotul tau sa fie in siguranta si sa va reintalniti curand cu bine
Marina
Si eu ma bucur si-mi pare bine ca a luat o decizie buna.
Elenalove27 spune:
Deserted, asa cum noi stim, si fetele din Liban si Israel stiu mai bine ca noi ca este razboi.
Este razboi si doare mult,eu cred ca suntem aici sa oferim fetelor suportul nostru(CELOR CARE AU RAMAS IN LIBAN/ISRAEL SI CELOR CARE AU PLECAT) , ca sunt sigura ca daca spun fetelor ca ma gandesc la ele si ma rog sa termine razboiul , ele sunt mult mai linistite in suflet , decit sa le spun , fugiti fetelor cat mai aveti timp ca israeli nu glumesc
Exemplu dat de tine, cred ca este mult prea departe de ce inseamna sa fi in mijlocul razboiului si sa auzi ,FUGITI cat mai aveti timp ca de nu ...
Eu nu sunt o mare credincioasa dar ma rog asa cum stiu eu si cum pot...iar Dumnezeu isi face treaba cum stie mai bine.
Imi cer scuze daca am fost(SUNT) neinteleasaSumimasen.
Dragelor sper ca sunteti bine.
Doamne ajuta
Elena19+
POZE
aileene spune:
Bravo Florys ma bucur ca ati ajuns cu bine , da-le Doamne sanatate si mult curaj celor ramasi prin acele focuri si razboiul asta sa ia sfarsit o data s-o data ca cam incepe sa miroasa urat !
Elenalove27 asa este , multumim ptr sufletul tau curat si gandurile frumoase pe care le indrepti mereu spre cei in mare nevoie , asa este cuvintele cu D-zeu ajuta sa ne tinem moralul cat mai sus si sa fim tari ptr cei care au nevoie !
Despre surorile mele , am aflat ca sunt bine , cea din Haifa se indreptase spre un orasel mai indepartat la lucru , iar daca Doamne fereste se extinde , va lua masurile necesare ca sa se intoarca in tara , numai ca tare mi-e frica sa nu fie prea tarziu !
Saphyr mi-e gandul la tine , iti doresc din nou un drum bun , aveti grija mare de voi , vacanta frumoasa si intoarcere intr-o tara unde domneste PACEA !
Multe tuturor si PACE-n inima si-n suflet ...!
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...in curand 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
alessia105 spune:
si eu sunt de aceeasi parere cu Elena-Love
quote:
Exemplu dat de tine, cred ca este mult prea departe de ce inseamna sa fi in mijlocul razboiului si sa auzi ,FUGITI cat mai aveti timp ca de nu ...
cred ca nu sta in puterea noastra de a impune cuiva ce sa faca cu viata lui...fiecare stie fff bine ce face ...si cred ca fetele care au decis sa ramana au motive bineeeee intemeiate sa o faca ...este decizia lor ...noi daca le suntem prietene ,chiar si virtuale, trebuie sa le acceptam decizia si sa le fim alaturi cum putem cu un gand frumos , cu o incurajare ,un nr de telefon etc etc etc...
Din experienta proprie va spun ca conteaza ENORM un cuvant bun cand esti cu moralul la pamant ...am trecut de curand printr-o experienta personala groaznica si fetele mele dragi drintr-un club anume de pe Dc mi-au fost aproape cu mesajele lor pe Dc (desi nu aveam internet dar una din fete imi citea la tel sau imi trimitea sms) cu sms-urile lor de ziua mea, a piticului ..etc etc etc...au fost doar cuvinte ...dar mi-au ridicat moralul si asta m-a ajutat sa trec peste toate ...asa ca
quote:conteaza fffff mult !
decit sa le zic: " Aveti grija de voi. Dumnezeu sa va ajute...
Fetelor ramase in Liban poate lasati numerele de telefon unor membrii Dc care va sunt apropiate ca sa va tina la curent cu informatii din tara si daca ori unde se fac noi evacurari din Liban a cetatenilor straini (am inteles ca telefoanele sunt singura metoda de comunicare in Liban si ca ambasada Ro in Beirut a pierdut legatura telefonica cu tara fiind bombardata)
Fetelor din Israel sunteti ok ?Ceva noi vesti de la voi?
Doamne Ajuta si pazeste !!!(oricare ar fi numele acestui D-zeu...D-zeu,Allah,Budda......)
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!
Deserted spune:
Yeah! Right! Hai sa tastam ginduri bune: Fetele, dumnezeu sa va ajute si aveti grija de voi...
Bagati si voi un ochian pe mapamond sa vedeti ce are de gind Israelul, iar Hezbollahul foloseste satele si orasele ca scut impotriva bomardamentelor, interesul lor e sa moara citi mai multi civili libanezi ca sa acuze pe israel, asta ar fi una...
Israelul s-a saturat sa fie tinta atacurilor pe la spate ale teroristilor arabi palestineni si ale hezbollahilor, asa ca evreii nu vor renunta asa usor la aceasta sansa pe care o acum...
ps. Eu cind ajut un om il ajut cu un sfat intelept sau cu fapta , daca pot, nu tastind : Dumnezeu sa va ajute bla, bla bla....dupa aceea inchid pc-ul si-mi vad de ale mele multumita ca sint suport verbal pentru cei suferinzi..
Elena, pe mine m-a ajutat mult Dumnezeu, si cred in el, dar il judec pentru ca ajuta doar pe cine vrea el si nu pe altii care sint mult mai suferinzi decit mine...
Deserted spune:
quote:
am trecut de curand printr-o experienta personala groaznica si fetele mele dragi
Una e razboi, si una e suferinta personala..
Pentru siguranta lor si a copiilor lor ar fi bine sa plece de acolo pina se mai linistesc spiritele...
alessia105 spune:
Draga mea Deserted,
ai dreptate cu experienta personala ...dar eu doar am explicat cum te simti cand ai nevoie de prieteni (asa cum si tu ai dat explicatia cu hotul)...si nu cred ca ele nu au nevoie de incurajari acum ...ai dreptate si tu in ceea ce spui ...DAR ...daca ele nu doresc sa plece ce trebuie sa facem????sa le spunem noi ..hai acasa ca asa vrem noi ..nu vor sau nu s-a putut face evacuarea ...si stiu ele cel mai bine de ce au ramas nu e de datoria noastra sa le judecam de ce au facut-o ,ci sa fim aproape de ele cum putem .... daca ai citit ce s-a scris pe acest topic de la inceput ai fi vazut ca s-a ajutat cu ce s-a putut cu o vb buna , nr de telefon al autoritatilor cu informatii despre evacuare ..sau cu informatii despre rudele aflate in zona de conflict ..mai mult de atat nu cred ca sa poate face ..in primul rand ca nu putem impune fiecareia ce sa faca si doi cred ca ele stiu cel mai bine care este situatia sau care sunt motivele acestui razboi ...suntem prea mici sa putem face ceva in legatura cu razboiul ...iar cum am mai spus daca suntem prietene adevarate (chiar si virtuale ) le suntem alaturi indiferent ce decizie ar lua ...de a venii acasa sau de a ramane acolo unde simt ele ca este Acasa...
Cu drag,
Va dulce si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)
Specialii 2005 ,Poze de pitici voinici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69136" target="_blank">Sa redam SPERANTA SI COPILARIA lui Denis!