Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 28
gio spune:
Buna,
despre listutza, e ok, numai ca sunt de acord cu Oana cu iconita de gravidutza. si "lista burticutzelor..." cu un font un pic mai mic ca e pagina prea plata si arata urat.
va pup
...I want a permanent vacation...
cristiana70 spune:
Foarte frumoasa listutza, dar sunt si eu de acord cu oana, gravidutele care se tot misca imi dau senzatia ca suntem aliniate in pluton! Plus ca ocupa mult spatiu, acum suntem noi 83 dar mai incolo, cine stie... Si asa, listutza se va colora de la sine odata cu aparitia urmatoarelor fetitze si baietzei.
cristiana 10+
aelita spune:
Multumesc tuturor fetelor!!!! va doresc si voua sanatate puilor !si sa va bucurati de ei!
ralu,azi iti spune sigur ce e!!
catalina,noua ne-au spus la spital sa inotam,deci cred ca s-a referit la piscine .nu stiu cum sunt piscinele la care vreisa mergi,dar daca sunt ok,nu se intampla nimic.
singura interdictie a spus ca este burta la soare.
daconst,la mine a functionat calendarul alachinezesc,in ceea ce prieste sexul copilului.la tine ce iese?
helenutza pe mine nu m-au controlat niciodata ginecologic,doar la inceputul sarcinii mi-au facut citologia,sia sta la cererea mea,ca sa fiu linistita,si in rest,doar ecografii si atat .la ginecologie vorbim,scrie ,calculeaza,imi da programari pt analize..si atat.
lizard,mie imi trece durerea de cap daca adorm..ai verificat tensiunea??
cristina,eu am avut greturi vreo 3 saptamani,hai sa zicem o luna,au aparut cam in a doua luna.nici nu mai tin minte de cand mi-au trecut .sora mea are o fetita si un baiat,la ambele sarcini a avut greturi pana in ultimele luni.
alinus eu stiu ca inca nu s-a dovedit nici ca sunt bune nici ca nu sunt,.dar e de preferat sa se evite multe,pt orice eventualitate.oricum,nu te speria,3 nu e mult!
bubulina ??cum asa ? in cate saptamani era? de ce sa nu ne zici?suntem aici si la bine si la rau !imi pare tare tare tare rau,of doamne,de ce atatea fete de la noi ????
mady,ai aflat o data cu mine.sa iti traiasca baietelul !
cristiana,eu te inteleg,ca nu mai aveam rabdare.bineinteles ca si eu la fel l-as fi iubit daca era baiat.si clar ca important e sa fie sanatos,dar curiozitatea e mare,nu?
16+ 
oana_bucur spune:
Fetelor, eu vad ca sunt pe invers. Intr-o perioada cand restul scapa treptat de greturi pe mine ma iau mai abitir. Daca saptamana trecuta am vomitat ptr prima oara, acum am repetat actiunea. Data trecuta mi se puse "varful" cand am hapait o bucatica de prajitura iar acum cand am luat cateva guri de suc de piersici. Poate ar trebui sa iau in considerare ca nu-i place bebelului dulcele!? Ar putea, tinand cont ca oricum si eu mananc destul de rar asa ceva...
Eh...asta este...
Eu si Noi
13+
mady23 spune:
multumesc tuturor fetelor si va doresc bebelusi sanatosi.Eu o sa-l port pe bebeita la mare de maine.
multi pupici pe burtici
pako spune:
Aelita, iti doresc sa ai o printesica cumintica si sanatoasa!A fost cel mai scurt mesaj al tau ![]()
![]()
Anis,io pana acum 2 saptamani ma gandeam s-o duc la gradinita(chiar am vizitat 2)dar gandindu-ma mai bine am zis ca e cam riscant acum cand am bb in burtic.Asa ca si noi suntem in cautare de bona....asta incepand cam din toamna si nu mai mult de 4-5 ore pe zi....sa vedem.
Catalina, cu strandul e ok....numai sa-ti gasesti un loc mai racaros, cu umbra.Mie una mi cam teama sa intru in apa ca poate iau vre-o ciuperca.Soarele am tot auzit ca e riscant in ultimul triomestru...adica stiu un caz cand bb s-a nascut nu prea bine....
aelita spune:
oana e foarte important daca reusesti sa vezi ce nuiti face bine !daca nu le amesteci rau,poti sa le elimini.poate sunt dulciurile.
pako,merci !!! haha,da cred ca a fost cel mai scurt!
16+ 
pako spune:
wannajo,ai perfecta dreptate cu carnetul de graviduta.....ma intreb daca (Doamne fereste!)mi se face rau pe strada si sunt dusa la urgente....nu ar trebui sa am acest carnet cu mine!!??Pai daca nu-l am cred ca e cazul sa scriu un biletel "hallo, sunt gravida in luna cutare si am grupa sanguina asa si sufar de asa....", sa-l am tot timpul cu mine in geanta/buzunar ca sa stie nenea doctor.Eu cand eram gravida cu Andreea nu ieseam nici la cumparaturi fara acest carnet.
tzuchi spune:
anis si mie imi place listuta ta, votez pentru ea!
oana si eu am greturi si vomit numai seara de cateva zile, indiferent daca maninc sau nu; ieri am reusit sa nu adorm la ora 8 si nu am mai mincat nimic seara stiind ce patisem cu o seara inainte: cand m-a apucat
pina sa ajung la baie am pictat si usa si peretii de la baie si pe jos
; aseara tot
numa ca nu aveam ce, si apoi am papat niste castraveti murati si m-am dus la somnic ca daca dorm nu mai imi este rau, si asa stau ca o molusca pe canapea si nu fac nimic.
aelita te felicit si eu ptr caruciorul roz, sa aveti parte numa de bucurii de la ea!
Si noi suntem curiosi sa vedem ce este acolo, dar pina la 20 de saptamini, daca suntem norocosi sa ne arate, mai avem de asteptat! Cred ca o sa fim ultimii care aflam
! Eu simt ca e baiat, dar m-as bucura mai mult sa fie fetita!
8+
pako spune:
sa va zic ceva....aseara am pus papusa andreeai pe calorifer in baie cu fata la cada...acolo a ramas pana azi...m-am hotarat sa fac si io o baitza in timp ce dormea mandra....pe la mijlocul balacelei vad ca se uita cineva la mine....era papusaaaa!!!! si are niste ochii mari, credeti-ma.E o senzatie tare tampita....m-am sapunit repede si am iesit.
Incercati , sa vedeti si voi cum e