Mamici de ianuarie-februarie 2007(10)
Raspunsuri - Pagina 17
Messa spune:
Fetelor, inca o ciudatenie :) am constatat de cateva zile ca, dupa ce mananc sau beau apa, ma apuca un usor (si enervant, bine ca trece repede) sughitz. Scot niste sunete caraghioase, ca de purcel de lapte! Pe urma trece. Voi patiti asa ceva?
moni25 spune:
Draga Pepsi, sa nu fii dezamagita, caci va trece. Am patit si eu acelasi lucru acum un an si jumatate, acum iata-ma din nou pe forum
, e drept, stau cam incordata, caci daca mi s-a intamplat o data, acum imi este teama sa nu mi se intample iar.cand te-am vazut in listutzastiam ca esti Pepsi cu catelul.voi sa fiti sanatosi; nu mai stiu cine zicea aici pe forum ca organismul respinge o sarcina care nu este ok.Multa sanatate.
P.S. Am si eu prob. cu sughitzul.
moni
9 fix
mediterana spune:
Va multumesc tare mult pentru primire!
Imi pare tare, tare rau Flavia, am trecut prin aceasta experienta si cuvintele sunt de prisos.
Azi ma duc la doctor, aproape ca la stomatolog, palida de frica. Nu-s fricoasa de felul meu, dar sincer medicii tot timpul gasesc cate ceva care te-ar putea nelinisti.Felicitari tuturor celor care au aflat sexul copilului.Sa dea Dumnezeu sa fiti sanatoase si sa aveti copii frumosi. Eu abia astept sa fac o baie in mare, azi il intreb pe doctor daca se poate. E o stare ciudata, n-am intrebat de mult pe nimeni ce am voie sa fac si ce nu!Mi-ar face bine sa innot, m-ar relaxa fizic si mental, plus ca vad marea din balcon si pe toti cum se scalda...mare suferinta! de fumat n-am reusit, dar le-am mai rarit. cafea beau una normala, doua decofeinizate, ador cafeaua.Am mai observat ceva, daca in prima luna de sarcina nu prea aveam pofta de mancare, acum as manca orice, totul mi se pare foarte gustos.Cum apa nu prea beau, mananc pepene.Ceea ce e enervat e faptul ca trebuie sa merg la toaleta foarte des. Nu e vorba de vreo infectie urinara, e un lucru normal.Oricum, pentru mine un copil va fi suficient, nu cred ca o sa am curaj pentru un al doilea! Sincer!
mediterana
aelita spune:
quote:
Originally posted by Messa
Fetelor, inca o ciudatenie :) am constatat de cateva zile ca, dupa ce mananc sau beau apa, ma apuca un usor (si enervant, bine ca trece repede) sughitz. Scot niste sunete caraghioase, ca de purcel de lapte! Pe urma trece. Voi patiti asa ceva?

messa,nu rad de tine,rad de faza cu purcelul de lapte!! mi se mai intampla simie ,dar dupa ce mananc repede .o sa imi intreb omul daca aude sunete de purcel de lapte

Messa spune:
Cu alte cuvinte, e un fel de sughitz-guitz
Deci mai patiti si voi
ma gandeam ca poate mananc eu prea repede, dar totusi nu, ca mancacioasa sunt de cand ma stiu, as fi "su-guitzat" pana acum
si interesant e ca si dupa ce beau apa patesc la fel. Nu e ceva care sa ma deranjeze foarte tare, dar e haios sa vezi ce mutre fac cei din jur cand fac asa si cred ca e si mai haios sa vezi ce mutra fac eu dupa fiecare "su-guitz"
![]()
Messa spune:
Mediterana, e si pacat sa ai marea sub nas si sa nu faci baitza! Sper ca medicul tau sa-ti dea unda verde - tare bine mai e in apa! Mai ales acuma, vara!
adela2006 spune:
ckristina eu m-am lasat de fumat la 6-7 saptamani de sarcina de atunci m-am ingrasat 10 kg ( acum am 15 saptamani )dar rezist eroic sa nu fumez ( fumam un pachet jumate ) as vrea sa stiu cum stati voi cu kg ? sunt foarte deprimata din cauza asta mai ales cand aud asa numite " prietene " daca ajung ca ea ( adica ca mine ) impusca-ma ;e groaznic ; dar cand il vad pe bebe la eco uit de tot e asa dragut 
aelita spune:
messa,deci su-guitam toate.sa vezi ce fatz aosa faca al meu cand am sa il intreb daca fac precum purcelul de lapte :))))
catalina,deci e bine la analize,nu ?
mediterana,sigur ai voie sa intri in apa ! oricum,intreaba medicul sa fii mai sigura,dar mi enu mi-ainterzis asa ceva.si intoul au zis ca e bun.daca e sarcina cu risc,si nu trebuie sa faci efort,nu inoti,dar poti intra oricum.
infectii nu se fac,pt ca suntem si noi protejata de fluxul ala,nu suntem chiar asa ca niste frunze batute de vant in perioada asta.
cafeaua,una e buna.
tigarile, e bine ca le-ai rarit !
BEA APA MULTA !! nu ajunge cu pepene,ca trebuie 2 litri pe zi!
adela,nu te stresa cu kilele! dca poti sa nu iei mult e perfect,dar daca nu se poate,ce poti sa faci,sa disperi ?
normal ar fi un kil pe luna,dar cine nu poate,asta e,nu o fi foc!vorbeste cu medicul sa puna o dieta care sa iti aporte doar cele trebuincioase,fara grasimi si dulciuri.
si daca nu poti si nu poti,nu te supara din cauza asta,lasa ca ai timp sa slabesti apoi!
16 +
marinar spune:
mai fetelor ce haioase sunteti cu sughitatul asta...
apropo de mancare, voi consumati carne in fiecare zi?
tot am citit ca trebuie, dar eu nu pot. dar mananc lactate in fiecare zi. oare e ok?
Marina
13+
ckristina spune:
multumesc pt raspunsuri burtici!
m am ingrasat si eu 8-9 kg in 14 sapt,dar arat f bine pt ca eram f slaba.mananc f mult ca sa reduc tigarile(am reusit doar de la 35 tigari la 10 tigari aprinse dar neterminate;le sting pe la jumat)
apa beau multa,2-3l/zi, de cand o prietena mi a ziz ceva dragut: ca bb sta intr o piscina iar eu trebuie sa i schimb apa pe tot parcursul sarcinii!!!frumos,nu?