Infertilitate inexplicabila???!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

sheyla, am mers pana acum la 3 medici si pot sa spun ca nu regret ca am pierdut timpul pentru ca toti mi-au dat acelasi tip de tratament si monitorizarile le-am facut cam in aceleasi zile, laparoscopie am facut cu 2 dintre ei, asa ca nimic nou sub soare si nici ceva miraculos nu mi-au propus. Ce-i drept la ultimul dr. ( Moisa) am facut inseminari artificiale ( ceea ce primii doi nu faceau dar nici indicatie clara nu am pentru ca spermograma e ok ). Totusi ceea ce se potriveste la unul nu se lipeste la altul asa ca ma bucur din suflet ca tu ai reusit cu Cezara Bucur dar eu nu voi mai schimba medicul decat pentru FIV si asta va fi probabil in toamna la Marinescu. Oricum voi pastra legatura si cu Moisa. Si sa-ti spun drept eu am nevoie de un medic cu disponibilitate ( nici de actualul nu sunt 100% multumita pt. ca uneori are tel. inchis), dar sa-l astept 6 ore mi-ar fi imposibil, mai ales ca vin de la 300 km distanta si nu e foarte usor.
Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos
sheritra ma bucur ca ai avut un concediu frumos in delta, sa fiu sincera eu n-am ajuns anul asta. La pescuit am fost dar pe aici pe aproape. Apropo de , sotul meu mananca peste doar cand prinde adica deloc Daca ar vedea ce am scris!!! Asa imi place sa-l tachinez cand se intoarce de la pescuit cu plasa goala. Am scris pe aici pe undeva ca nr. de s-a micsorat pe perioada cand ii dadea BU. Luna asta am uitat si eu si el si iata ca a revenit la nr. anterior primei inseminari. Sper sa ramana tot asa, BU am eliminat-o ( era singurul lucru pe care-l lua si asta la insistentele mele, nu ca ar fi avut nevoie, dar crezusem ca o sa creasca si o sa sporeasca....). Stiu ca Tabi isi facea probleme cu ovulatia ei dar ea nu avea alte probleme si a mai facut si IAD dubla in luna aia. La mine poate e ceva nedescoperit inca sau mi s-or fi infundat trompele Doamne fereste, sau cine stie ce vom descoperi cand ne apucam de dosarul FIV ca om mai avea ( la fel , Doamne fereste!)
Te pup si vreau sa vad ca reusesti

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Gabi, ai dreptate cu branca, nu se potriveste la toata lumea, dar mi-ai dat o idee, sa io scot si eu din program poate se face ceva mai bine.
I-am cumparat acum de la farmacie ca+mg+se+zn si zinc si acifol si vit e, si numai cu atat il tin pana la FIV, si eu tot in toamna, cu Mr. Big (sper, n-am vorbit decat cu Cocei).
Am facut programarea la Cocei pe 4 sept la Giulesti sa trancanim despre astea, si sper ca la sf lunii sa purcedem.
Sapt asta fac si analizele de FIV.
Mi-am lasat si doua sapt de concediu pt asta, nu ma dau jos din pat pana nu raman gravi, poa’ sa fie si pan’ la craciun! Vreau sa se explice odata treaba si sa purcedem la drum cu trei in barca!
Tu cand te apuci de analize? Le faci la TL? Am o pila la spitalul municipal daca ai nevoie, pt analize.

Sheritra

Mergi la inceput

sheri m-am apucat deja de o parte din analize pt ca mi le-a recomandat Moisa. Le-am facut in C-ta si cand am aflat rezultatul chlamydiei pozitiv-IgM mi-a cazut cerul pe mine. De atunci am luat tratament si eu si sotul si vom repeta analiza luna asta. Restul toxo, CMV, listeria, ag chlamydia din secretie ureaplasca si micoplasma au iesit negative. Culmea e ca acum 4 ani cand am facut amandoi analizele de toxo si chlamydia nici unul nu avea ceva. Desi m-am suparat pe al meu caci l-am banuit normal pe el, pana la urma am conchis ca probabil boala am contactat-o eu de prin spitale sau echo ( nu bag mana-n foc pentru nimic, dar nici nu exclud variantele). Oricum mergem mai departe ( intr-un fel nici nu ar fi avut cum sa se intample ceva pentru ca lucram in acelasi loc, plecam si venim la aceeasi ora acasa si peste tot suntem impreuna, iar mai presus de toate ma iubeste maxim). Restul analizelor le voi face cat mai aproape de momentul FIV ca sa fie proaspete. Banuiesc ca eu din iarna-primavara ma voi apuca de dosar pentru ca Moisa mi-a zis ca nici nu discuta de FIV pentru ca nu am indicatie-dar eu simt ca nu mai suport stresul asta fara bb asa ca voi forta nota peste 2-3 luni. Multumesc frumos pentru pila de la spital, esti o dulce. Stiu de la fete ca dupa ET ti se da concediu medical. Nu vrei sa-ti dea asa ceva? Iti pastrezi zilele de concediu pentru sarbatorile de iarna poate.........

gabi

Mergi la inceput

Habar n-am avut de concediu medical, suna interesant, despre cate zile vorbim?
Ca eu m-am gandit la doua sapt, sa nu-i imprastii peste tot, sa stau cuminte coz in varful patului.
De ex la mine, diferiti doctori, Badiu, Radoi, Bucur, mi-au spus sa stau si sa lucrez la imbunatatirea spermogramei, sa mai asteptam, bla-bla.
Stau eu sa casc gura? Ca timpul trece si tot nik. Bag FIV-ulet cat mai iute si apoi stau cu cracii-n sus pe pereti si astept sa creasca burta!
Stii cumva si cat sunt valabile analizele de sange?
Iar pila ramane in continuare daca ai nevoie, nu iese la pensie. Ma refer aici la o pers care-ti face garantat analizele f bine.

Sheritra

Mergi la inceput

analizele sunt valabile 6 luni ( spuneau fetele pe aici), iar concediul e de 2 saptamani ( la fix). Merci de pila, chiar am sa-ti spun daca va fi nevoie, nu stiu insa ce analize as putea sa fac in spital pt. ca nu prea m-am interesat, iar ce am facut eu pana acum nu se faceau nici la Medicover ( in afara de toxo si chlami). Dar daca voi avea nevoie am sa te sun, am nr. tau de telef.

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Dragutele mele, hai sa scriu si aici, desi am scris si la endometru:

Deci, am primit rezultatul spermogramei care m-a facut sa topai prin casa de fericire, de fapt mi-au dat lacrimile de bucurie cand am vazut rezultatul:

Normospermie:
nr. spermatozoizi de 212 mil/ml,
mobilitate: A (foarte mobili) 70%
mobilitate: B (mobili) 20%
morfologie: 80% forme tipice
restul nu mai conteaza

Mie, toate analizele de sange, urina, infectii (chlamidia, rubella, toxo) mi-au iesit bine, analizele hormonale in Z14 si Z21 foarte bune, in limite normale

Acum nu inteleg: DE CE NU RAMAN???!! DE CE N-AM RAMAS NICIODATA INSARCINATA??!! UUUFFFF!! DE CE DACA TOATE ANALIZELE SUNT ATAT DE BUNE??!! CE SA MAI FAC??????

bubuleana

Mergi la inceput

Bubule, cu atatea milioane, ptiu-ptiu, sa nu-ti fie de deochi, esti pe locul I!
Intr-adevar, mare minune, numai DD stie ce se intampla.
Au spus si doctorii ca nici ei nu stiu prea bine ce se intampla pe acolo, iar tu esti un bun exemplu.
Undeva toata treaba asta scartaie si nici nu este drept!
Cate investigatii sa mai faci, si ce investiatii, ca sa stii unde e hiba?
Noi cele cu oligo in hartii, tragem de fiecare suta de mii de gigei ca de cingo, sa ajunga cat mai mult si mai repede, pt un procent la A mi-as da si-un dinte (nu chiar pe cel din fata), nici nu stiu cum arata macar un gigel bun "la fata" !
Bubule nu dispera, ca-i mai bine sa n-ai nimic decat sa ai ceva acolo, ca nu toate se vindeca, sau exista tratament.
O sa se intample minunea, nici o indoiala!
si nu mai te necaji, bucurate mai bine! Relaxare mare!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Sheri: hai ca iar m-ai facut sa cad de pe scaun de ras cu dintele din fatza
dr mi-a spus ca n-are nici un sens sa mai fac vreo alta investigatie pt ca n-am avut niciodata vreo boala infectioasa, sau avort, sau chiuretaj...nimic, cica sunt ca o floare Singura problema ar fi ovarele mele micropolichistice dar ciclul este regulat, ceas...
ma gandesc sa bag un naturist pt ovarele astea, poate aici o fi problema
sau poate un TPC, nu stiu, ce zici?
am mai auzit ca, cica e posibil sa omori gigeii la intrarea pe usa daca corpul tau ii respinge ca fiind corpuri straine...

bubuleana

Mergi la inceput

Bubule, eu zic sa faci un TPC si in paralel mergi si cu un tratament naturist de-al Liviei exact pt ovare poli. N-are ce sa strice, si bine face.
Acum in ce priveste TPC-ul, mi-a spus si mie Amely ca multe fete au ramas insarcinate in luna in care l-au facut.
Si-ti spun si de ce cred eu: in urma studierii hormonilor, am citit ca cel mai bun moment de facut copii este dimineata, deoarece nivelul testosteronului este cel mai sus, adica ridicat! Si corpul este relaxat dupa nanic, intra fuguta gigelul si merge drept la tinta.
La TPC, te duci sa-ti colecteze in ziua ovulatiei, dimineata tb sa prestezi si dupa-amiaza mergi la spital.
Si ramai si cu bebeu.
Si in zilele ovulatiei sa cauti sa eviti alimentele acide, acre. La unele organisme e posibil sa aibe efecte contrare. De ex in vechime se folosea zeama de lamiae local ca sa omoare gigeii si sa nu ramana insarcinate. Mi-a spus o doctorita asta.
Si o vacanta meseriasa pe deasupra!
O sa fie bine, relaxeaza-te si bucurati-va de gigei!

Sheritra

Mergi la inceput

bubule, felicitari pentru spermograma,( si a noastra e buna) eu am facut si 2 laparo si tot degeaba. Chiar ne incadram la infertilitate inexplicabila. Nasa mea a ramas insarcinata dupa laparoscopie, avea ovare polichistice ( dr. i-a spus ca erau lucioase, ca de portelan si chiar dc ar fi avut foliculi buni ei nu se puteau sparge pt. ca membrana era atat de groasa incat era practic imposibil de penetrat). Sfatul meu e sa faci operatia laparosopica, nu te mai chinui cu tratamente ca nu rezolvi mare branza. Eu iti doresc sa nu am dreptate si sa ramai fara sa mai fie nevoie de operatie

gabi

Mergi la inceput