Infertilitate inexplicabila???!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Multumesc mult de tot!

Sheritra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

de obicei port noroc,as vrea sa-ti port si tie si sa te vad pe forumul cu

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
sheritra, ma bucur ca ai bifat o IA si ca gigeii au fost acolo. Eu am sa fac maine IA cu Moisa, asa ca luna asta asteptam impreuna. Eu nu am prea multe sanse pt. ca desi foliculii au crescut ( 18 si 19 mm pe acelas ovar) endometrul e de kkt, adica 4.8 avea ieri. Am luat in continuare estrofem si sper sa mai creasca putintel, dar totusi....
zile fertile fetelor si teste pozitive, pupici

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

gabiu: Moisa mi-a zis ca avut rezultate si cu endometru de 5, asa ca nu-ti pierde speranta. Bafta maine

Primele mele teste - http://community.webshots.com/user/Tabitha_Dara

Mergi la inceput

neata fetelor,
tabitha mi-a crescut endo la 8 mm si tare m-am bucurat, iar foliculii au cam stagnat, aveau 21.5 si 18.5 mm. Scor cervical 11 iar in numar de 88 mil/ml. Cam astea au fost valorile, nu-mi ramane decat sa astept cumintica sa se intalneasca intre ei.
Totusi ceva imi spune ca nu am ovulat pentru ca n-am simtit nici balonare nici intepaturi nici un fel de durere ca la ovulatie. Oricum n-am ce face trebuie sa astept. Mi-as fi facut o echo dar in orasul meu nu exista echo cu sonda vaginala.
va pup si multa bafta in continuare

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheyla spune:

gabiu, sheritra
Am facut testul: este pozitiv iar maine ma duc la control.
Maine am sa va spun mai multe.

Pupici multi si multumesc tare mult pentru incurajari. Sa va vad si pe voi cat de curand ca scrieti despre aceste doua liniute.

Mergi la inceput

sheyla, bravo, e super, vreau si eu un test pozitiv, intinde mana si ia-ma si pe mine cu tine la gravidute pls, pls.....
Sa fi sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si bb sanatos. Ma bucur mult pentru tine

gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Sheritra nu te-am mai "vazut" de mult.Ce vesti ai?Sper ca bune!Iti tin pumnii in continuare.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheyla spune:

gabiu,

Eu iti recomand din toata inima pe doamna doctor Cezara Bucur de la spitalul Giulesti.(este foarte, foarte ocupata dar merita sa astepti la usa dansei chiar si ore intregi. eu am stat intr-o zi de la 10,30 pana pe la ora 16)
Este o adevarata profesionista. Cu dansa am avut operatia de fibrom uterin si de chisturi pe ovare si tot dansa m-a ajutat sa obtin cele "doua liniute" .voi merge la ea pe toata perioada sarcinii si intentionez sa nasc tot cu dansa.
Spun asta din motive foarte bine intemeiate. Dupa multe vizite la doctori si diferite pareri negative " dupa aceasta operatie nu vei mai avea copii" (spitalul polizu; dr. ancar), a fost singurul medic care a pus diagnosticul corect si care mi-a garantat ca voi avea un bebe cat de curand.

Pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Neata fetele, am venit repejor la voi, de-abia am lasat undita din mana, nici nu m-am spalat inca de namol, si cu unghiutele inca murdare tastez repejor milioane de pupici pt voi.
Shehe, am fost sa dau la bat in delta, ca anuntasera canicula, si ne-am gandit noi ca mai bine stam la racoare sub salcii. Si bine am facut. Am dormit pe un vapor, daca aveai noroc te leganau si valurile a nani-nani, am pescuit, am facut ciorba de peste ca tiganii la ceaun cu pirostrii, ne-am scuturat maruntaiele pe canale, am facut baie, ne-am razboit cu lipitorile,si am trait ca-n vechime, fara tv, internet, mancare gatita la aragaz, salamuri si alte alea.
Numai papic natural....si berica (tot naturala este si ea).
Si am vazut o gramada de berze, cu puiutii dupa ele, cam cate trei de cuib. Nu se mai satura sa faca barzauti cred.
Eu sunt la 10 zile de la IA, la sfarsitul saptamanii o sa stiu cum stau.
Gabi, bafta multa si asteptam impreuna vesti bune, ca trebuie. Ce de gigei are sotiorul tau, imi lasa gura apa! Cred ca-l tii numai pe peste, hm? Iar cu ovulatia, ai vazut si la Tabi, nu-i musai sa fie imediat dupa IA, ca sa se termine sperantele; ce se intampla acolo este un mister prea mare sa-l intelegem noi, asa ca este de bine!
Sheyla, felicitari multe si bravo tie! Se poate! Sa ai o sarcina frumoasa si usoara, si sa dai norocul mai departe.
Va pup si la multe liniute!

Sheritra

Mergi la inceput