PRODUSELE ROC
De curand mi-a venit mintea la cap
si m-am hotarat sa nu imi mai cumpar creme si alte produse cosmetice dupa cutie, culoare sau reclama...
Pana acum am folosit Nivea insa nu mai sunt super multumita de ele..
Am gasit un subiect mai vechi despre demachiantul de la ROC si am cumparat unul. Este foarte foarte bun.
La farmacie au muulte
produse ROC si am zis sa mai incerc si altele: creme, tonic etc.
INTREBARE: A-ti incercat si alte produse din aceasta gama? Cum vi se par? Ce imi recomandati? Am incercat eu sa ma uit la mai multe dar stramba din nas farmacista ca citeam prea multe etichete!!
ANCA si EMA
EMANUEL
Raspunsuri
Raza de soare spune:
Am incercat si eu un demachiant Roc. Probabil la tine a vrut sa "mearga", dar mie mi-a trantit o iritatie de toata frumusetea...
asa k, Elmiplantu' sa traiasca!
altceva nu mai incerc, parol!
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
oanabbb spune:
si eu as vrea sa stiu...
folosesc vichy,dar farmacistele tot imi recomanda roc si avene.
voi ce ziceti?
carolinah spune:
Eu folosesc RoC pt mine. Tot ce am folosit mi-a placut mult: demachiant, crema de fata de zi (de 2 feluri), de noapte (tot de 2 feluri) si crema de ochi. Sunt extraordinare!!!
Si folosesc Avene pt fiica mea cea mare si am fost tare multumita ca ea are dermatita atopica si e greu sa ii gasesc crema de corp sau de protectie solara care sa nu o irite.
Edit: daca te duci la Sensiblu Dorobanti 1 de pe Radu Beller poti sa te uiti pe cate etichete vrei, nu se uita nimeni chioras la tine. Ar fi si culmea, la pretul pe care il au produsele RoC!
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Kya spune:
Eu am primit niste produse promotionale de la ROC si mi s-au parut foarte bune. Cind am vazut si pretul din magazine insa, m-am lasat pagubasa.
Si eu am ten gras si cu tot felul de puncte negre care se inflameaza of!
si m-a ajutat gama Normaderm de la Vichy. Insa dupa vreo 2 luni de folosire parca a inceput sa nu mai aiba efect.
Asa ca draga Oana, nu dispera, cica tenul gras nu face riduri... Asta ca sa vad si partea plina a paharului! ![]()
![]()
Kya - viitoare mamica in asteptare
ancamironiuc spune:
Oanabb, am vazut eu un gel sau crema pentru curatirea tenului, impotriva luciului si sebumului in exces. Tot ceea ce pot sa iti spun este eticheta ca experienta zero! Poate l-a incercat cineva...
Si mie mi.au recomandat farmacistele si mai era acel subiect vechi cu demachiantul asa ca m-am simtit inspirata. Demachiantul este lejer, nu ingrasa tenul, miroase placut si curata cu adevarat si cel mai rezistent machiaj.
Carolinah, ne spui si noua mai multe despre creme!!! De care, ce si cum!
Raza de soare, se mai intampla eu aratam ca un dalmatian de la o crema Vichy si totusi sunt produse calitative. Depinde si de piele ca eu am pielea mai sensibila.
ANCA si EMA
EMANUEL
oanabbb spune:
KIA asta am patit si eu cu vichy.a mers la inceput,si acum...e raaaau tare.nu stiu ce sa mai folosesc.
Kya spune:
Oana, iti mai dau un pont, poate merge si la tine.
Sapun cu sulf, cumparat din farmacii. Si tot din farmacii o lotiune pe care o fac ei acolo cu zinc si mentol. Nu cred ca-ti trebuie reteta. Eu le-am luat de la matusa mea care e farmacista.
Pupici
Kya - viitoare mamica in asteptare
oanabbb spune:
KYA merci de pont.am sa intreb,desi nu.mi miroase a bine,,sulf,,![]()
dar ai incercat,merge,ca daca nu,parca m.am saturat de experimente.
chiquitita spune:
Buna!
Eu foloseam Vichy, iar dupa ce Sensiblu nu a mai lucrat cu Vichy am trecut pe Avene, iar mai nou Sebamed (e mai ieftina, tot de la Sensiblu). Am intrebat odata o farmacista care produs e mai bun si a spus ca
- Gama Galenic si ROC se adreseaza tenului matur (peste 40);
- Vichy, Avene, SebaMed, Ivatherm se adreseaza tenului mai tanar;
- toate gamele de mai sus sunt produse dermo-cosmetice ceea ce inseamna ca trateaza in profunzime nu numai la suprafata, spre deosebire de Nivea Loreal Garnier etc.
- mi-a recomandat ca daca folosesc un demachiant care nu e din aceeasi gama cu crema utilizata sa astept 10 minute dupa demachiere si pana aplic crema (sa nu se interfereze compusii lor)
- a spus ca crema ar trebui aplicata pe tenul umed;
- si multa multa apa!!!
Pricum, cel putin la mine am observat ca oricat de incantata as fi dupa o crema, cand o folosesc suficient de mult si se invata fata cu ea, nu mai da rezultate asa bune.
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...