PRODUSELE ROC
Raspunsuri - Pagina 2
hanuc spune:
Hi ,eu folosesc crema de zi si de noapte de la Roc din luna februarie si mi se par ok,dupa ce am nascut aveam mari probleme cu tenul ,am incercat mai multe variante si acum este totul ok.Pretul lor mi se pare insa cam mare ....dar zic eu ca merita
Kya spune:
Oana,
nu te speria ca sapunul nu miroase a sulf. Nu te gindi la ouale clocite de la bai termale
. E galbui si usor abraziv, si e aproape inodor.
Si ca masca naturista, rosia - ori felii puse pe fata, ori pulpa strivita usor.
Kya - viitoare mamica in asteptare
carolinah spune:
Eu am folosit mai intai RoC Retin Ox Multicorrexion de zi si de noapte, pt ca in urma ultimei sarcini si a unei veri de mers afara fara nicio crema pe fata
mi se ridase tenul ingrozitor. Problema mi s-a rezolvat, adica am din nou fata de 31 de ani nu de 38, cum ajunsesem sa arat, asa ca am trecut pe ceva mai usor, adica pe o crema tot antirid, dar mai usoara. Imi scapa cum se numeste. Ideea este ca cea mai usoara este in tuburi albe, cealalta in tuburi bleu-marin, ambele cu auriu.
Mie mi s-au parut f bune si eu nici nu mai cumar cosmetice decat de la farmacie, cap-coada.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
ancamironiuc spune:
Ieri am cumparat inca doua produse si m-am ales si cu testere
!!!!
Am luat o creme hidratanta de zi, foarte buna si gelul pentru ochi. Azi dimineata la ochi era deja mai bine si acum ca am mai dat este la fel. Nu mai arata pielea asa obosita..
La farmacie era si un cosmetician care mi le-a recomandat pe acestea si mi-a dezvaluit misterul: am tenul uscat!
Carolinah, cremea este de ce de care scriai tu, mai lejera.
Chiquita, sfaturile tale sunt super utile, nu stiam nici ca trebuie sa aplic crema pe tenul umed nici povestea cu demachiantul din alta gama
!
Oanabb, mi-au dat un tester de la Seba Med, este un sapunel pentru acnee, puncte negre, pori dilatati etc si este bun. Miroase foarte frumos si nu pare a fi agresiv, l-am folosit doar de doua ori asa ca nu stiu daca in timp mai este la fel.
Am cumparat si o crema de la Avene, Trixera si am scapat de iritatia copilului pentru care pediatrul imi daduse Triderm (cu cortizon
).
Imi mai trebuie ceva de curatare si crema de noapte dar mai astept un pic!
ANCA si EMA
EMANUEL
Luna75 spune:
Eu am folosit de la ei crema pentru ochi si crema anticelulitica.Super multumita de ambele,voi incerca in curand si alte produse.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
carolinah spune:
Anca, si eu folosesc la copila Trixera si este fantastica.
Cel mai bine este sa iti umezesti tenul cu apa termala (nu cu apa de la chuiveta) inainte de a te da cu crema. Tot la Sensiblu au spray-uri cu apa termala de Avene. Este f buna. Incearc-o cu incredere.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
ancamironiuc spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Anca, si eu folosesc la copila Trixera si este fantastica.
Cel mai bine este sa iti umezesti tenul cu apa termala (nu cu apa de la chuiveta) inainte de a te da cu crema. Tot la Sensiblu au spray-uri cu apa termala de Avene. Este f buna. Incearc-o cu incredere.
Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident
El avea pielea foarte uscata iar in jurul gatului se descuama. Sunt la a treia zi de folosire si deja la gat este mai bine, muult mai bine! Imi dadusera Sanosan, a dat rezultate cat de cat dar in joaca l-a dat pe tati pe burta si...surprise, s.a iritat groaznic si nu este deloc sensibil. Asa ca am decis sa nu mai dau copilul si sa ii iau ceva mai sigur. La Trixera au o promotie acum cu un rucsacel simpatic
Acum m-am lamurit si eu ce este cu acea apa termala! Am sa iau un spray. Am mai vazut si spray cu apa Evian.

ANCA si EMA
EMANUEL