Nou stil de viatza (109)
Raspunsuri - Pagina 25
justasmallkiss spune:
Buna dimineatza frumoasele mele.M-am trezit inaintea picei si am intrat pe subiect sa va scriu putin.
Azi si maine am liber pt ca lucrez 2 weekenduri la rand.
Carmen,scuze,cu intarziere,pt raport:56 kg.As mai vrea sa slabesc putin,dar oricum incep sa fiu multumita,am cat de cat formele de dinainte...pot sa port si eu un tricou mai mulat si un pantalon scurt fara sa imi mai iasa suncile din toate partile.
Dar celulita...mama ei...nu scap de ea.Sper sa se duca cu timpul de la atata mers pe jos.
Ieri mi-a fost rau...e asa de cald de imi vine sa mor...si eu umblu(fug) toata ziua prin soare...si la calduri de peste 35 de grade le fac la cate 7-8 batranei baie pe zi...de fac si eu baie "in suc" propriu de fiecare data.
Vreau sa plouaaaaaaaaaaaaaa!!!![]()
Altfel sunt ok...doar ca muncesc f mult.Saptamana viitoare vine mama.Abia astept pt ca mor de dorul ei si eu habar nu am cand o sa mai ajung acasa.
Delia e bine si ea,mare,slaba si rea
Nu pot sa o dezvatz nici cum de pampers,ma chinui zi de zi,dar nu ma las!!!
Mi-e deja mie rusine pt ca are peste o luna 3 ani si ea e tot cu scutecul la fund este.Daca inainte de nervi ca nu ii puneam pampersul sa faca pipi,facea pe jos...acum e mai rau...tine si cateva ore si plange ca o scapa.Si stau langa ea si cate o ora,ori la olitza ori la toaleta si ne jucam si tot degeaba.
Aveti voi vreo metoda ceva?
La noi nu merge chestia cu amenintzarile,nici cu rusinea...nici cu mituirea![]()
Delia imi pare rau pt sotzul tau,nu pot decat sa ii doresc sanatate multa.Pupici tie si ai grija de tine.
Carmen ce mai faci iubita?Burtica?Ochisorii frumosi?I-ai mai facut ceva poze noi sa-l vad cat de dulce e?Voi nu muriti de cald? Am mai citit asa in mare cand am apucat ce ati scris si am vazut ca Iustin e deja promis Isabelei
...na poate te razgandesti si il lasi pe bebe din burtica ei, si pe Iustin,Deliei....nu conteaza ca e putin mai mare decat el...doar e la moda.![]()
![]()
Iti trimit un pupic dulce.
Zuzi,am vazut poze cu printzesa...Doamne,e frumoasa ca o papusa.Sa-ti traiasca si sa mai faceti un bebe....sigur tot asa reusit o sa iasa.
Tu cum te descurci mamico?Ai noroc ca si Carmen de un copil cuminte?
O mai ai pe mama la tine?Cred ca ai un mare ajutor din partea ei,asa-i?
La mine cand vine mama...oho...e lumea mea...am si eu timp de mine.
tie si printzesei.
Doina tu esti mai bine draga?Ti-ai mai revenit putin?Onitza,bebe mic,ce fac?
dulci si voua.
Cristina ai dat examenul pt carnet?S-a rezolvat ceva cu venirea surorii tale...sau inca nu ai nici o veste?Pitica ta dulce ce mai face?Mai e bolnavioara?A mea deocamdata e bine,a scapat de tuse.
Chiar,picea ta vorbeste romaneste?Noi cu Delia vb in casa numai romaneste dar ea ne raspunde doar in germana.Ma mai si corecteaza cand o intreb daca vrea ceva.De ex am fost sambata la niste prieteni la gratar si i-am spus sa deschida guritza sa ii dau castravete.Si ea imi zice in germana,nu mami,nu castravete "gurke".Nu accepta deloc sa vb in romaneste,daca o intreb ceva ori se face ca ploua,oricum cum am spus imi raspunde in germana.
Tu esti bine?Ai terminat contractul de munca ce l-ai inceput acum ceva timp...lucrezi iar acasa?
dulci si tie.
Tzuni,mic si drag si scump si grasunel si pisicos si frumos
te-ai pus pe slabit.Felicitari.Vrei sa pleci slabutzica in concediu sa dai barbatzii pe spate?
Spor la munca in continuare si bineinteles si la slabit.
Pup dulce si pe Sigrid,Mik,Mia,Cami,Roxa si toate fetele noi si va las ...ca iar m-am intins.Ma duc sa imi trezesc cupilu' sa il duc la gradi ca nu mai ajunge la micul dejun si acasa daca ii dau sa manance singura nu ii convine nimic.
Azi cred ca merg la strand,poate ma bronzolesc putin.
Pupici dulcici la toata lumea.
IOANA
nastad spune:
IOANA,ai grija de tine!
Noi suntem bine, bb creste si Onitza e o rasfatata.
Nu-ti face griji cu pampersul,Onitza il poarta si acum dar numai noaptea.Eu nu am reusit sa o dezvat de pampers , au reusit educatoarele de la gradi dar nopatea tot ii mai pun ca nu am chef sa spal cearceafuri in fiecare zi.
Abia astept sa inceapa gradinita ,poate mai respir si eu.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana
nastad spune:
ZUZILICI,esuperba printesa ta!
si de la noi!
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Justasmalkiiiiiiisssssssss 

Imi era dor de epistolele tale lungi. Vad ca ai treaba multa, nu gluma, dar sper ca-ti place ceea ce lucrezi! Stripteuza ta nu renunta la Pampers? Dragutza de ea.... Nici acum pe caldura n-o poti convinge?
Delidana, imi pare tare rau ca treceti prin asa momente dureroase. Va tin pumnii sa rezolvati cumva situatia!
Mephala, ce gatesti azi? Se pare ca ma "dezumflu" - azi dimi aveam 63 fix. Dar nu modifica lista, poate mai apar schimbari pana luni la raport. Cel putin eu sper!
Nastad, iar te apuci de curatenii generale? Moama ce gospodina esti!
Revin.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
mephala30 spune:
Neatza!
Si eu vreau sa ploua, sa se racoreasca, nu mai pot de calddddd!!!![]()
Deja urasc caldura!
Ioana,
ca ne scrii cand ai timp. Felicitari pentru kg. de care ai scapat.
Nu treci la mentinere, acum ca ai -14 kg din inaltime?
Cu pampersul ne chinuim si noi, zilele astea ii voi cumpara colacel de wc si renunt la olitza. Direct pe wc, poate asa vom reusi.
Bafta si tie!
Pupici Deliutzei scumpe!
Am reusit sa pun cateva poze noi
Tzuni, niste snitele de pui pregatesc azi. Cu caldurile astea zau daca-mi arde de bucatarit!
Tu ce program ai?
Delia, ma rog pentru sanatatea sotului tau. Curaj! 
Dordia, felicitari pentru raport! 
Nastad, cum te descurci cu doi? Te ajuta mama ta? Doru se trezeste noaptea pentru san de multe ori?
Pupici intregii familii!
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
roxana1974 spune:
fetele mele dragi!
Ioana (justasmallkiss)
distractie placuta la strand, uau ce-as mai merge si eu!
Cat despre pampers, scumpa mea, iti trebuie nervi de otel, acum ca e vara ar trebui sa profiti, sa te inarmezi cu rabdare si nervi si sa o lasi numai in kilotei, fara pampers, sa faca un pic pe ea si sa nu-i placa si sa ceara singurica olitza...eu am fost in campanie cu Serban, a functionat, dar acum are o rana suprainfectata pe picior si daca curge pipi acolo nu e bine si iarasi punem pampers, insa prietena lui a reusit
asa ca iti uram bafta!!!
Gagici, va pup, am o zi superproasta si mi-am propus deseara un mic rasfatz (nu culinar ci de natura cosmetica & co!) + ignorarea totala a sub-speciei masculine incapabile!!!
cel putin pret de cateva ore daca nu chiar zile!
I'll be back!
Roxa
No, vidiazni!
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Eu sunt inca foarte obosita dupa sejururile in Grecia si Franta. Cu greutatea stau destul de bine, adica aveam de dimineata 62,5 kg - si spun asta pentru ca mi-am facut absolut toate poftele in aceste 2 saptamani!
Pe 28 iulie ar fi trebuit sa plec in Canada, insa a intervenit o problema de serviciu si Costin nu mai poate veni, deci nu avea rost sa plec singura, asa incat am anulat si biletele la avion si programarile la dr. Ca sa nu ratez totusi toamna asta, ne-am decis sa facem o noua incercare in tara, la Giulesti. Chiar azi am fost pentru spermograma si rezultatele sunt incurajatoare pentru o noua incercare. Am sa va rog sa nu ma dati la disparuti, voi intra rar pe forum deoarece voi fi in focuri cu analizele pentru un nou dosar FIV si intre timp voi mai face scurte iesiri - maine plec la mare, iar in august s-ar putea sa plec in Corfu.
Va imbratisez cu drag pe toate: Tzuni, Zuzilici, Sigrid, Justalmallkiss, Crystina, Khristin, Carmen, Miag, Daria, Mik, Carolinah, Leeloo, Kim si toate celelalte!
Am citit din urma printre randuri, asa incat va rog sa ma scuzati daca am ratat ceva sau pe cineva!
Pentru fetele noi: bine ati venit in gasca vesela! Androix M-am bucurat alaturi de tine cand ai ramas insarcinata cu Filip si iti doresc sa ti se implineasca cat mai rapid dorinta cu bb 2! 
Delidana Multa sanatate sotului tau, imi pare rau ca treceti prin asemenea momente! 
Tzuni Cand intri in concediu? 
Carmen Esti o mamica frumoasa si fericita ... despre Iustin ce sa-ti mai spun: s-a facut o frumusete de baiat! 
Cami
crystina spune:
Buna fetele!
Scuze de absentza..dar mi-a pierit cheful de orice in asteptarea rezultatului care se lasa asteptat mai ales ca acum ca dosarul a fost spre solutionare in Anglia. A fost revizui de managerul sectiei de vize de la amabasada dar a fost mentinuta decizia initiala asa ca am renuntat sa mai speram. Sora mea se intoarce la Tm si va incepe cautarea primului ei loc de munca. Asa a fost sa fie..e nedrept sa se inacaptzaneze atat sa refuze cineva dreptul cuiva de a-si vedea familia dar viata merge inainte. Mi-am propus acum sa merg in tara o data la 2-3 luni. Oricum, sambata vine tati meu pentru patru luni si incercam sa nu-i umbrim acum venirea cu gustul amar pe care il avem din experienta sora-mii.
Eu raportez cu intarziere un plus de 250 de grame: chiar nu am mancat multe si interzise dar beau extrem de multa apa si cred ca ma cam balonez.
Nu pot sa nu incep cu a-ti spune Carmen ca motanicul meu preferat e un dragalash iar tu esti o gravidutza dragutza tare! Itzi sta tare bine cu burtica, te prinde! Va doresc multa racoare si poate la anul reusiti sa va puneti aer conditionat! Multi pupici!
Zuzilici, printesa ta este o superba! Doamne cat e de frumoasa! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! 
Tzuni, esti o dragutza ca ai mai intrebat de noi! O zi usoara la serviciu!
Delia,of! ce mi-e mila de voi! Multa sanatate sotului si sa-si revina cat mai curand! Doamne Ajuta!
Ioana, ce ocupata esti! Cand ai zis de Delia ca e frumoasa, inalta si rea am zis ca vb de Lilly a mea!
Bolnavioara a mai fost din cand in cand, de exemlu acum e racita putin dar vad ca organismul ei e mult mai puternic. Se pune repede pe picioare fara antibiotice, siropuri sau alte medicamente. Sper sa o tina tot asa.
Cu pampersul recunosc ca am fost o norocoasa in sensul ca am renuntat la el doar in momentul in care afostea pregatita. Am pus-o de mult timp pe olitza insa nu vroia deloc..nu am fortat-o, am continuat cu pampersul. I-am luat niste olitze dragalase si le-am insirat prin toata casa: la baia mica, la baia mare, in sufragerie dupa canapea, in camera ei. La un moment dat a decis sa se puna pe olitza si sa faca de una singura. Atunci mi-am dat seama ca intelege si am perseverat. La gradi mai rau trei fetite in acelasi stagiu ca ea asa ca a continuat si acolo sa faca. A avut multe accidente dar acum face numai la olitza, cand mergem la culcare, o pun dormind la WC dar oricum nu mai face pe ea. Se tine pana dimi sau se trezeste in toiul noptii si cere pipi. Multa rabdare va tb la amandoua. Un secret e (la noi a mers) sa nu o certi dc mai face pe ea..si altul e in casa sa stea fara pampers. Bafta multa.
De vb romaneste e la fel ca si la tine. Intelege tot dar nu vrea sa vb. Se uita acum cateva saptamani pe o carte si era un calut..si ea zice "mum, here's calu'" dupa care s-a corectat foarte repede "no, it's horsey". Nu vrea deloc. Imi pun mari sperante ca peperioada cand va sta in preajma lui tata isi va da iar drumul la vorbit romaneste.O sa vedem.
De lucrat lucrez de acasa acum iar de carnet n-am dat inca..fac doar 2 ore pe saptamana cu instructor dar sper acum ca vine tata sa mai am timp sa ies cu Ryan la exersat
cu masinutza mea.
Ce bine ca iti vine mami tau!
Doina, spor la curatzenie si multi pupici la puii tai frumosi!
Mik, Mia, Sabina, Daria, Anca, Sigrid, Dordia si celalate fete va pup!
O zi buna la toata lumea!
crystina spune:
Cami,imi pare rau ca nu poti ajunge in Canada! Multa bafta si de data asta! Doamne Ajuta!Cum a fost in concediu?
crystina spune:
Roxana, rasfatz fain! Ce bine suna! Si nu mai fi suparata!
Bafta si la ignorarea totala a sub-speciei masculine incapabile!!! ![]()