Nou stil de viatza (109)
Raspunsuri - Pagina 24
narcisa spune:
Raluca si eu beau apa cu lamaie si chiar imi place!
Carmen, ai mare dreptate!
Roxana, multam de lamuriri, ma gindeam eu ca nu m-am scrintit chiar de tot
! O sa incerc sa gasesc o oglinda de cristal
!
Meniul de azi: MD si C cappuccino cu o felie piine neagra cu seminte cu cascaval degresat si piept de curcan
P 2 oua omleta cu putin ulei de masline si 50g brinza feta degresata + o rosie
Azi am avut pina acum o zi infernala: m-au alergat piticii de m-au zapacit, macar i-am tuns si mai trebuie sa ajung si la doctor pt. mine si cu sotul la cumparaturi!!!!!!
toate cele bune
narcisa
Eu
Patrick si Vivien tunsulici
Nora__ spune:
Neatza fetele!![]()
Io-s pe jumate lesinata,am umblat exact la pranz prin oras cu treburi si am venit acasa si cu un pepene de 7 kg.Plus ca de 2 nopti adorm pe la 2-3 noaptea.Iar apele curg pe noi ca la dush.
Deci azi era sa cad de pe cantar.A fost un prag psihologic mai ales.Pe cantar scria 54.9 kg,imbracata si incaltata,deci Raport:am macar 54 kg...
....deci nu-mi venea sa cred.
Bine,voi mai oscila ,dar m-am bucurat sa vad si io alta cifra la cantar ![]()
Eu la sfarsitul saptamanii ma mut si apoi plec imediat la munte,deci n-o sa mai am net cam pana pe 20 august,cand imi instalez la noua locuinta.
Deci eu va pup pe toate si va doresc o vara superba,cu muuuulte impliniri si noroace si kg in minus.Sa fie totul asa cum va doriti!!!
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
mephala30 spune:
Nora, felicitari pt. kg pe care le detii! ![]()
Distractie placuta la munte si te asteptam cand vei avea net.
Narcisa, ce frumusei sunt puiutzii tai! 
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
bubuleana spune:
mephala: 
nu stiu ce are cantarul meu pt ca imi arata tot 63 KG cu toate abaterile mele din weekend 
bubuleana
narcisa spune:
Carmen, multumesc si am si eu o intrebare off topic la subiect; tu l-ai dezvatat pe Iustin de scutec peste zi? eu am probleme cu Vivien stie exact ce face si nu vrea sa renunte la el, discutam aprins cind vine vorba! Ea e nascuta tot in 2004 la sfirsitul lui ianuarie.
narcisa
mephala30 spune:
Narcisa, din pacate nu l-am dezvatat.... mai bine zis el nu vrea sa faca la olitza...nu-l stresez inca, pana in iarna sper sa faca...
Carmen
(31+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
narcisa spune:
Carmen, multumesc de raspuns, dra noastra face la WC cu colac special, ca l-a vazut pe Patrick, dar numai cind are chef!
Cit despre Iustin si la noi a fost la fel cu Patrick mai intii l.am convins cu olita, ca nu avea nici un ex. inaintea lui!
toate cele bune
narcisa
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Eu sunt in concediu la munte dar am reusit sa intru sa va dau raportul:::92 kg desi...nu imi vine sa cred.!!!
Va pup si...daca mai am timp mai intru,daca nu... spor la slabit!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Delidana spune:
Buna
Va multumesc pentru urari si incurajari. Din pacate o ducem rau amindoi, sotul se chinuie si eu nu pot sa-l ajut, imi vine sa
, ma simt inutila. Trece prin niste dureri groaznice, calmantele ii dau tot felul de stari cit mai ciudate cu putinta, nu il mai recunosc.... Ni s-a spus ca durerile sint normale pentru ca piatra de la rinichi e destul de mare, 1 cm si ceva .... a eliminat putin din ea insa nu credem ca a iesit toata. Alaltaieri am fost cu el la spital pentru ca nu mai suporta durerea si in plus are greturi si nu poate minca....i-au facut o injectie calmanta. Azi vom merge iar la spital si poate reusim sa aflam in ce stadiu e piatra, cit s-a eliminat si cam pe unde e plasat restul.
Cu kg stationez, ajunsesem la 65 dar azi dimineata cind m-am cintarit aveam iar 66.
Tzuni, mersi pentru oferta cu ceaiurile insa nu cred ca mai au rost...bea ceai de matase de porumb si cozi de cirese de citeva luni si tot degeaba...
Va
pe toate.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
dordia2000 spune:
Delidana imi pare rau sa aud ca sotzul tau este bolnav. Tatal meu a eliminat o piatra de la rinichi cu o cura de bere. Dar...nu stiu cat de mare era piatra. Cred ca cel mai indicat ar fi sa o sparga cu laser si apoi sa incerce sa elimine bucatzelele. E groaznic de dureros. Sanatate multa si sa dea Domnul sa se rezolve repede si cat mai putzin dureros!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005