Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineatza,
Raport 76 kg
Carmen, daca ma treci si pe mine in listuta, mi-e indiferent poti pune la kg si 76 startul si 1,61 m.
Zuzulici, cremele sint OK dar nu ai voie pe perioada alaptarii. Hai mobilizarea!!!!!!!
Mami dulce, sa fii fericita si iubita alaturi de cei dragi tie!
CristinaT, felicitari pt. kg dat jos, vreau si eu 64....!

io iar am mincat si n-am luat spirulina!!!!!!!!!!!
si in toane aiurea sint din nou. Oare de ce nu ma pot simti mereu bine in pielea mea??? Am slabit 20kg in 2 ani si tot cit un tanc ma simt. Uneori ma vad in unele oglinzi cit de cit OK, alte ori de groaza. Voua vi s-a intimplat??? Oare nu sint toate la fel?????
Cred ca nu mai am mult pina o iau razna!

Azi vine coafeza sa-mi tunda puiutii, sper sa ajung si eu sapt. viitoare la coafor ca mi-a cam sarit rindul din lipsa de timp!

toate cele bune
narcisa
Eu
Patrick si Vivien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

uff, am scris si mi s-a sters mesajul, mi-a dat o eroare si s-a ierdut tot..

Am 60.4, de la stress

Pupici la toate fetele. Zuzi Serbanica e mai bine!

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Buna dimineata!

Raport 74.500 kg. Astazi gata regimul mai stau pana luni si incep scarsdale. Daca ar avea acelasi efect si la mine cum am gasit scris pe forum as fi aproape de tinta la sfarsitul dietei.
Ceea ce urasc cel mai mult este ca imi gasesc numai zile aiurea sa ma apuc de regim, luni este ziua fetei mele, face 3 anisori. Va dati seama ce o sa fie pe capul meu? Prajituri, tort, gratar, cartofi, sucuri ...mama mama ce ambitie imi trebuie .
In legatura cu patania aveti dreptate, ar trebui sa ii cinstesc pentru incurcatura

MamicaDulce spor la kg (in minus) sanatate si rabdare.

Pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza dragelor!
Modific indata si lista.

Mamica dulce, La multi ani sanatosi si fericiti!
Cand ai timp, te asteptam sa ne saluti si sa ne spui ce mai faceti, tu si Marc.

Narcisa, scuze, m-am uitat pe lista si am vazut ca nu esti trecuta. Nu stiu cum mi-a scapat...repar indata!
Sfat: nu te gandi ca ai slabit 20 kg (felicitari!), ci gandeste-te ca la inaltimea ta ti-ar trebui macar 60 kg!!! si da-i bice!

Zuzilici, voi modifica in lista greutatea ta initiala. Voi trece 82 de kg. Ok?
Concentreaza-te acum pe alaptat.

Cookie, nu abandona! O fi perioada de platou de vina...

Bubuleana, ai uitat ce era mai important: cu cat ti-a penalizat cantarul abaterile? Te astept maine la raport.
Spor la sala!

Sigrid, Dani_flor, aveti grija la bere!
Petrecere frumoasa!

Delia, cum se simte sotul? Ati depasit momentele dificile?

Tzuni, te astept cu meniul.

Mai fac si eu o incercare , caci m-am ingrasat excesiv. Scuza: sunt ...imi dau seama ca gresesc dar ma ia valul.
So, voi posta meniul zilnic incercand sa nu depasesc 1800 de calorii.

Md- un ou fiert, o rosie, un crenvusti de pui si 2 felii paine de secara (aprox. 350 calorii)
Gustare- o banana mica mixata cu o cana de lapte (200 calorii)
Pranz- o tocanitza de legume cu 50 gr. paine de secara (300 calorii)
Gustare- 3 piersici (100 calorii)
Cina-o cana lapte cu cereale, pepene rosu (400 cal)

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Azi dimi cand m-am urcat pe cantar aveam 63,8 kg. Ca sa vezi...

Meniul de azi:
D: ppn galben + cafea cu zaharina
P: o chifla cu o felie branza, o felie sunca slaba, ardei si un chefir
S: supa cu taitei

2 l apa + ceai verde

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Neatza fetele, sunt moarta de somn! In WE am facut aproape 1000 km cu masina dus-intors pana la mare. Inca n-am reusit sa recuperez
noptzile pierdute.

Mie mi-a adus o colega niste seminte de kefir. Acu fac kefir à la maison, si in fiecare dimineatza si seara, constituie felul principal de mancare. Pacat ca sotzu si copii nici nu vor sa guste :D

WE care vine, vrem sa mergem la munte. Abia astept! N-am mai fost la munte de 5 ani!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Narcisa, nu sunt toate oglinzile la fel, pe bune! In plus mai depinde si de lumina din incaperea unde e oglinda, una e cu neon si alta e cu lumina galbena...una scoate in evidenta mai mult celulita...in plus oglinda din cristal e cea mai fidela. Sticla nu e uniforma si poate denatura in + sau chiar in -

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Fetelor tocmai am luat cel mai gustos pranz: ardei gras 2 buc + pateu vegetal cu masline cca 30-40 gr mmmmmmmmmmm o bunatate. Acum trecem la apa multa (oare ar fi indicat sa beau apa cu lamaie?).
Mephala multumesc...acum parca imi mai vine sa ma uit in oglinda ...insa nu foarte des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Raluca, apa cu lamaie face bine la silueta! Garantat!

Carmen(31+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la mine, nu ma dati disparuta, dar am o perioada infernala. Pt raport am tot 69 de kile, mananc haotic si prostii ... lucrez mult, alerg mult si dorm putin ...
la toate fetele, mamicile si burticile !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput