Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

si inca ceva fetelor, nu mai imi umflatzi okiu atata! Ca imi datzi impresia ca arat asa: . oLo onseamna oki-nas-oki. Merci pt intzelegere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by oLo

si inca ceva fetelor, nu mai imi umflatzi okiu atata! Ca imi datzi impresia ca arat asa: . oLo onseamna oki-nas-oki. Merci pt intzelegere...

multumim de precizare oLo, io chiar nu stiam!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

aha, Delidana, deci io nu-s veterana

Tzuni, cred ca si eu am mancat un peeeeeep azi...unul mare...sunt deprimata, copilul meu a facut amigdalita purulenta acuta. nu mai gandesc rational, din cauza ca tre sa-i dau antibiotic....

No, vidiazni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mihaela zisa Olo, nici nu-ti doresc sa ajungi la tonajul meu.
si sper ca nici eu sa nu mai ating cifra asta multa si grea.

Roxana, sanatate puiului tau!

Iustin doarme de 3 ore jumate....

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Hola fete vesele ,

Zuzilici, frumusica foc cupila ta...ne-a frant inimele deja .

Mey, ce aveti bre cu Cuba lu' Castro? Io una fusei akolo anul trecut, si anul asta in Mexic.....daca stai in resort Olo, nici nu e nevoie sa mai iesi dupa mancare in afara lui...ca e beaucoup de plats là-bas, ma-ntelegi Acum serios vorbind, noi am iesit si din resort cu tot cu cupchil de 2 ani ca sa vizitam Havana, si n-am avut nici un incident cu localnicii. Bineinteles ca depinde unde mergi, si intr-adevar Mexicul e superior Cubei din punctul de vedere al dezvoltarii si economiei, mie una mi-a placut mai mult. Asa ca Zuzi, poti sa mergi linistita, du-te de data asta in Varadero, ca n-o sa ramai dezamagita.

Olo, sper ca nu te-ai suparat pe mine acum , vorbim si noi vrute si nevrute pe acilea

Narcisa, imi place de tine ca esti vorbareata foc . Cum spuneai ca se cheama crema cealalta care-ti da furnicaturi?

Delidana, spune-ne si noua mai multe de vacanta ta in Ro, ce impresie ti-au facut atatea burice dezgolite akolo ? (voiam sa pun emoticonu ala cu ispita cheala, da mi-am amintit ca nu-i place lu Tzuni ). Ma pregatesc sa merg si eu la vara... Auzi, spune-mi si mie ce fel de joc e mah-jongg asta, stii cumva? L-am intalnit mentionat in vreo 2 carti si deja ma intriga

Mephala, lasa nu te mai gandi la asa-zisul tonaj, ca banuiesc ca ai tu lucruri mai importante acum .

Mai vin io pe la voi

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Am zis sa va mai destindeti aici: http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf

Mie una nu mi-a iesit , da mai incerc

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Zuzilici am vazut papusica, e superba cum a mai spus cineva, frumusica foc, o dulce! Cand vad asa poze incep serios sa ma gandesc la al doilea bb care defapt e in plan demult... dar, o sa vina si vremea respectiva. Va pupacim.

Narcisa, eu te-am intales de la inceput, credeam ca tu nu m-ai intales, pt mine 2 kg/sapt e mult, adica perfect. Da un scarsdale n-ar strica

Tzuni, facusi ciorba dementiala?

Ca tot se vorbeste, am o prietena mexicanca din Oaxaca- Zona turistica, o pot intreba ce si cum( hoteluri, restaurante...), noi ar fi trebuit sa mergem la nunta ei... dar din pacate n-am multumit cu poze. Odata tot ajungem noi, dar cand vor creste copii (si cel din plan)

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Week. placut fetelor!

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Fetelor, ieri am avut o zi foarte grea din punct de vedere emotional. Sotul meu a fost in spital si a urmat o procedura cu unde ca sa scape de piatra de la rinichi care il chinuie de mult timp. Ce dureri a suportat...of, niciodata nu l-am vazut atit de palid si crispat. A fost groaznic...mergeam dupa asistenta din ora in ora sa-i dea calmante, morfina nu avea nici un efect, voma totul si o lua de la capat cu durerile....Azi vine acasa, ieri nu m-au lasat sa stau cu el in spital (eu am vrut sa dorm acolo) si am venit acasa vazind ca se simtea mai bine. Incerc sa mai scriu, cind pot...am slabit 1 kg de ieri pina azi....de stres....
Roxa-boxa, si tu esti veterana, cum sa nu, dar pe tine te-am mai vazut ca ai postat si de aceea n-am intrebat ce mai faci. Eu am intrebat de fetele pe care nu le-am mai vazut postind de muuuuult.
Carmen, mersi pentru lamuririle cu privire la fetele de care am intrebat.
Zuzilici, fetita ta e chiar o papusa, nici nu zici ca e reala!
Khristin, voi povesti despre vacanta in Romania, intr-un viitor apropiat, sper.
Tzuni, lasa beepurile ca te vaaaaaaaad.
Weekend placut tuturor!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delia sanatate multa artistului. Imi pare rau s-aud ca are probleme cu pietrele la rinichi. Am auzit ca durerile pentru a elimina pietrele sunt la fel de puternice ca si cele pe care le ai cand nasti. Asa ca are toata simpatia mea. Sanatate multa.
Dragelor multumim de aprecieri si complimente. Trebuie sa recunosc ca de cate ori ma uit la ea parca mai uit cate un pic cat de greu am nascut-o. Ieri am facut 3 luni si ne-am facut de cap. Am mers in mall unde am facut ceva poze la Disney cu elefantii si maimutoi.
An_k succes sa-ti iasa planurile cum iti doresti. Ce-ai vrea sa fie ???
Narcisa azi n-ai mai fost vorbareata. E weekend nu-i asa?
Tzuni la munci? Sa stii ca tot astept poze cu papusa lui Pumpkin. Ai primit aprobarea?
Dragelor v-am pupacit si weekend placut tuturor.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput