Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

an-k, io in general nu mananc gras. Am o sticla de ulei de masline de vreo doua luni si n-am dat-o gata! Unt si margarina nu pap, slaninuri si caizere nici vorba... Doar ca din cand in cand mai scap in interzise, asa, de pofta!

Acu' sa nu dai cu rosii in mine dar ti-am lansat ciorba la capitolul "bucatarie".

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Tzuni am dat fuga repede sa citesc. Sper sa fie apreciata reteta de expertele in bucatareala. Mai daca tu mananci atat de sanatos in general nici nu se simte daca mai scapi ceva... pe langa. Si io cand am fost in Ro am intrat in KFC de pofta, dar restul sa nu le vad, mie nici pizza nu-mi place, dar imi plac dulciurileee si piureul de cartofi. Cand eram in ro mancam mancarea pisicii ca-i facea mama cartof cu peste si cu ou fiert

Am terminat cu impaketatul
adica am o gramada in mijlocul casei de lucruri de care nu mai avem nevoie cateva zile. Il astept pe dansul sa vina sa le ia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, ma mai gindesc.
Toata lumea care ma cunostea dinainte din tara mi-a admirat noua silueta si asta mi-a ridicat moralul si mai mult si m-a ambitionat sa ma mentin in forma. M-am intilnit cu prieteni si rude care nu ma vazusera de 10 ani si mi-au zis ca sint aproape neschimbata, ceea ce e un compliment desigur, avind in vedere ca pe vremurile acelea aveam vreo 64 kg.
An_k, multumesc de aprecieri.
Ce s-a intimplat cu "veteranele": Daria, Sabina, Mamicadulce, EftimieC, Olo, Mik, etc? E toata lumea in concediu sau a dezertat?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

An-k, distractie la maxim in Weekend va doresc si relaxare! Mersi de idei cu grillul, da nu pot, astia batrani nu maninca legume pe gratar etc. daca nu-st cirnatii aia traditionali nemtesti(culmea e ca si copiii maninca de sting si ma roaga toata ziua sa mai facem gratar) si salata de cartofi cu mayo tot tipic nemtesc si bere linga, nu-i gratar. Noroc ca eu bere nu beau defel! O sa incerc sa ma abtin de la masa de prinz, macar sa nu se vada asa de mult luni la cintar si mai am o pastila de Carnitin prin casa, o iau inainte de masa.
Apropo de cartofi prajiti, eu aici n-am facut niciodata, dar in RO sotului ii plac facuti de mama si copiilor, ei si mai maninc si eu, nu stiu imi aduce parca aminte si de copilarie cind eram cu tata uneori si mama era inca la servici si vara fiind, nu stia omu sa faca decit cartofi prajiti cu brinza si salata de rosii cu castraveti. Da nu-ti spun ce patesc dupa ce-am mincat, tot ce e prajit in ulei gras imi da imediat stomacul peste cap, stau 2 zile cu carbuni medicinali si sticsuri cu cola si rad toti de mine, culmea sotul n-are nimic si nici copiii.
Tzuni, hai ca esti taare cu ciorba de cipsuri, mi-au dat lacrimile de ris imi si imaginez cipsuri cu juma de litru de apa!
Apropo am luat si eu spirulina dupa ce-am citit mesajele voastre, ca cina eu o iau la 16.30, dupa 17 nu mai maninc.
Delidana, daaaaaa ai mare dreptate!
Carmen, multumesc de info!

Faza cea mai dura, azi la prinz mi-a venit un pachet de la Bonprix cu diverse si unele lucruri dragute, dar nu-mi vine nimic, le-am comandat prea mari, toate sint lalai pe mine!!!!!! Cred ca eu insumi ma vad balena.....! O sa ma potolesc cu comandatul din catalog, cel mai bine in magazin sa vad ce marime imi trebuie.....

Vreau sa va intreb ceva, dar sa nu rideti de mine: voi cum purtati tricouri, bluzite, mai taliate(mulate) pe corp chiar daca se mai vad sunculite in spate in limita decentei si intrebarea e valabila nu pt. cele cu 60-65 de kg. Asa 70-75.......
De ce va intreb? Pt. ca de scurt timp eu nu mai pot vedea pe mine lucruri lalai, si ma cam obsedeaza ca ar fi indecent cu mulate daca se mai vad si oarece sunculite........
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by Delidana
Ce s-a intimplat cu "veteranele": Daria, Sabina, Mamicadulce, EftimieC, Olo, Mik, etc? E toata lumea in concediu sau a dezertat?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

eu n-am dezertat, dar cum nimeni nu ma baga in seama, va urmaresc de pe margine... Da' las' ca plec io in curand in conced'

Mergi la inceput

Delidana, An-k are dreptate si eu te vad in poze f.finutza si cu o silueta perfecta. Si sint sincera, crede-ma!

Mergi la inceput

OLo, unde mergeti in concediu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, sa-ti spun ce stiu eu despre fete:

...Sabina, parca a plecat la munte...trebuie sa se intoarca...

...Eftimie, de cand a zis ca are probleme cu calc. ...n-a mai dat pe la noi...

...Olo, ne viziteaza cand are ea dispozitie....

...Mik, plecata si ea in vacanta...

...Mamicadulce, o fi ocupa...poate ne spune Sigrid mai multe despre ea.

...Daria n-a intrat de mult pe subiect. Sper sa nu fi cazut intr-o depresie...

Cam asta e...

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Olo, cum adica?...nu te baga nimeni in seama? Te intrebasem eu, parca si Tzuni, cum ai petrecut de ziua Frantei...dar n-ai raspuns...sau n-ai vazut...

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by narcisa

OLo, unde mergeti in concediu?

In Spania, la mare, la soare. Cu cortu' la camping. Mai precis la Oliva: nisip fin, mare lina, populatzie redusa pe plaja... dar pana atunci mai e o luna!!!!

Mergi la inceput