Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

spirulina am avut si eu, dar imi facea pofta de mancare.

Delia bine ai revenit

Noi ne mutam we asta... la curte, si am farfurii, pahare de impachetat. Cand mai fac o pauza trec pe' aici

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Mmmmmmm suna f.bine reteta ta,An-k....am s-o fac si eu dupa ce-mi iau ce-mi trebuie si buna pe caldura asta banuiesc, io azi la prinz m-am umflat cu apa nici nu pot minca de la caldura, da o supa de asta ar fi OK, cred!
narcisa

Mergi la inceput

Narcisa, intr'adevar merge super siupa acum, pe caldurile astea si poate fi papata mai rece.
Despre gratar, merge super cu niste broccoli si conopida la aburi salata de rosii di castraveti, si pe mine ma asteapta gratare - sa inauguram curtea dar o sa pun la dovlecei, sparanghel pe gratar, cartofi copti in coaja si legume crude, de o sa zica lumea ca i-am trecut la regim, dar o sa mai prestez odata acele amandine ca ma bate al meu la cap ca iesira excelente

Io numa pahare nu impaketez, la farfurii fu simplu, dar astea cu picior ma omoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

an-k, ghici de mananc azi? Supa de telina! Pe bune! Iti spun maine cum a iesit.

narcisa, da, am luat spirulina exact cu o juma de ora inainte si am mancat apoi un bol mic cu cereale si lapte degresat. Ma simt satula, dar nu stiu daca de la pastilutza. Cred ca tre sa iau mai multe zile ca sa-mi dau seama de efect. Va tin la curent!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, spor la munca. Imi pare rau ca n-am apucat sa ne mai vedem macar o data. Ai facut impresie buna.

Delidana si mie imi pare tare rau ca n-am reusit sa ne mai intalnim macar o data! Si tu mi-ai placut mult!

Data viitoare vin io la tine in oras!

Tzuni, eu nu cred pina nu vad.

An_k si Narcisa, multumesc de urari.
Narcisa, te inteleg perfect la faza cu tricoul, am trecut si eu prin asta si parca iti merge bine toata ziua cind ti se mai intimpla cite o faza de genul asta, nu?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Narcisa, parca asa trebuie luata: cu juma de ora inaintea mesei.

Delia, cum doresti...si eu as opta pentru mentinere.

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Tzuni, daca iti plac legumele sigur o sa-ti placa supa, iar ciupercutele...mmm, abia astept sa aud impresia maine

Delia, te-am vazut in poze si imi place cum arati se vede ca faci sport. Sa ma vad si eu la 65kg si o sa intru la mentinere pana dupa sarbatorile de iarna. Si la anul in vara poate reusesc 55kg.

Carmen supa de telina/conopida e tare buna.

Am impachetat si pahare, am scos si dosarele/ hartzoahele, cartile de prin rafturi(am spart un pahar) si m-am trezit fara cutii. le-am adunat in mijlocul casei. Crd ca o sa le pun in pungi. Si cand vine sotu de la servici sa le duca, lasam kupila las matusa si ne apucam de demontat dulapuri, sifoniere. O sa ne distram in seara asta pe cinste, si maine la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

an-k imi plac legumele , dar mai mult imi plac chipsurile . Ciorba de chipsuri nu stii?

mephala, am luat spirulina cu juma de ora inainte. ZisaCami spunea la un moment dat ca daca o iei dupa (pastila ) te ingrasi. Ea asa a patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

An_k, acu bagai de seama ca am atribuit Narcisei reteta supei.

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Tzuni, incearca sa excluzi cam orice grasime 2-3 saptamani sa vezi ce aiurea o sa ti se para niste cartofi uleiosi dupa. Eu m-am dezvatat de orice inseamna prajit (calit in ulei de masline pastrez si paine neagra cu unt), dar inainte prajeam cartofii in unt sau margarina nici nu-i scurgeam si eram tare incantata, aaaa mai puneam si delikat peste. Acu sa nu vad asa ceva. Eu am reusit in mare sa-mi reeduc gustul, pentru ca mancam tareee nesanatos inainte.

Imi place muuuult treaba cu un nou stil de viata. Plus ca tot de aici am invatat sa arunc pastilele de slabit si bine am facut, pt ca merge de minune si fara

Mergi la inceput