Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Citesc si sunt alaturi de voi dar n-am timp sa scriu!
Sunem bine, a luat 1,100kg si 2.5 cm, eu stau pe loc la capitolul kg.
Va si imi e dor de voi!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

mephala30 am inghitit cu gandul ca maine mananc mici. Of se pare ca am o problema cu cantarul...este foarte vechi (ar trebui reciclat ca are mai mult de 10-12 ani) dar am gasit o solutie pentru verificare...o pun pe cumnata mea sa se cantareasca acasa si la munca (acolo are cantar electronic) si vad diferenta.

fetele cu ambitie ca noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nastad, si noua ne e dor de tine! Las ca ai timp sa slabesti, nu te stresa prea tare! Cu depresia cum esti?

mephala, o s-o iau (spirulina) si-ti spun ce efect are.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

va multumesc tare mult, sunteti niste scumpe, va

Acu sa fiu mai explicita (incerc). Teoria am luat-o acu' noua luni- e buna luata, nu trebuie s-o mai dau. 9 luni a trebuit sa conduc cu sotul meu (am ales asa, puteam face scoala si plati acei 1500e de care vorbeam, dar am preferat varianta mai ieftina- sa conduc cu sotul meu). Cele 9 luni s-au implinit pe 3 iulie, asa ca m-am inscris, si am preferat cu o scoala, pentru ca in 4 ore + 2 inainte de examen sa imi mai arate ce si cum, sa mai imi corecteze evantualele greseli.... Ghinionul a facut sa dau peste un vanzator de ore si nu un profesor. Acum voi merge impreuna cu sotul meu la examen (el pe post de profesor) si voi plati doar taxa de examen 36e. Cert e ca voi merge relexata nu ma mai stresez... dau pana-l iau. Doar ca eu pe 30 august trebuie sa am carnet, sa pot ajunge la scoala de conta.

Tzuni, esti draguta, dar puteam sa zic ca asa am vrut daca treceam la milimetru si nu-l atingeam.

Aaaaa, si mi-am mai adus aminte o grasala a lu' dom' profesor!, nu stiu cat face diferenta dar io cred ca da. Deci: eu trebuie sa vin din dreapta sa ma pun frumos intre jaloane si sa trec... El mi-a aratat mereu din stanga

Si ca sa fiu putin on topic ieri de lene am mancat doar senvisuri. Deci datio tare, nu ma iertati.
Dimineata: 1 cafea si jumatate de pepene galben
Pranz si cina- supa de telina cu smantana slaba.

Va pup.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

an-k, suna fain supa ta de telina cu smantana ! N-am papat niciodata asa ceva!

Hai sa-ti spun cum mi-am luat eu carnetul. N-aveam in plan sa fac scoala de soferi, ci o a doua facultate. Si m-am dus sa ma inscriu la concurs. Si cand am vazut cat costa a doua facultate (tot la stat) m-am ingrozit si am renuntat. Dar, vroiam totusi sa fac ceva sa-mi ocup mintea...o scoala...si m-am luminat brusc: scoala de soferi .
Am facut-o la Cluj (locuiam acolo), dar examenul l-am dat in Tg Mures. Am luat teoria din prima, iar la traseu (nu se facea poligonul) am condus cu politistul langa mine vreo 200 m. Si, iubitoare de volan si de acceleratie, am bagat usor intr-a-ntaia, a doua si cand am vrut sa trec in a treia (n-aveam viteza mare, conduceam o Dacie din neolitic) m-a intrebat politistul "domnisoara, nu credeti ca exagerati cu viteza?" . Asa ca am franat usor, si-am mers "la pas" pana nenea politistu mi-a zis "felicitari!". Si gata!

Acum...ma cred o relativ buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Ha ha ha, exact asta vroiam sa intreb si eu, am un tob cu cca. 300 pastile.
Hai ca revin ca n-am citit mai departe, si trebuie sa-mi hranesc prichindeii, pina acum am umblat.....
narcisa

quote:
Originally posted by Tzuni
PS. Mi-am luat asa, de curiozitate, spirulina. Aveti idee cum se administreaza? Si ce efecte are? Merita s-o inghit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Carmen, multumesc pentru schimbarea din lista. Ma bate gindul sa intru la mentinere, inca nu stiu daca sa ma mai cramponez de astea 2 kg sau sa le las naibii, poate cind nu ma mai gindesc la ele reusesc sa le dau disparute.
Tzuni, spor la munca. Imi pare rau ca n-am apucat sa ne mai vedem macar o data. Ai facut impresie buna.
Roxa-boxa, cind ne-am dus si ne-am intors de la tara cu masina am trecut prin Cluj si m-am gindit la tine.
Cami vad ca e plecata...distractie placuta ii doresc.
Mi-e cam greu sa-mi reintru in ritm......si mi-e un somn teribil...dar numai cind sint la munca.
Nastad, Crystina, Sigrid, Narcisa, An_k, Ioana, Zuzilici, Raluca, Khristin, salutare tuturor.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Tzuni, spor la munca. Imi pare rau ca n-am apucat sa ne mai vedem macar o data. Ai facut impresie buna.

Delidana si mie imi pare tare rau ca n-am reusit sa ne mai intalnim macar o data! Si tu mi-ai placut mult!

Data viitoare vin io la tine in oras!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

vaiiii, vreau sa dau si eu examen asa ca tine Tzuni. Eu conduc, facand scoala cu sotul, nu pot sa fiu in masina decat la volan. De asta lui i-a venit tare greu sa accepte minunea facuta de nevasta'sa. Ata ete.. mi-a trecut depresia:P. Si data aviatoare nici nu discut, il iau!

Despre supica, scriu reteta... tare simpla si bunaaa, io sunt la a doua portie

1 radacina de telina si frunze se curata, taie si fierbe langa doua cepe chiar 3, 1 dovlecel. Cand sunt aproape fierte se baga mixeru' si iese o crema buuuna, cu sare si piper. Asaaa... apoi separat se calesc ciupercute (spalate si taiate) in putin ulei de masline, se adauga peste supa crema + ceva smanatna light sau extra light am avut eu, mai da cateva clocote, patrunjel tocat si yummmy.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Salutare,
Carmen, stii tu ca se ia cu 30 min. inainte de masa? Eu am un borcan cu multe pastile scrie pe el 3 pe zi, nu mai multe si atit si ca sa nu iei in loc de masa, dar cind se ia nu scrie. Pleaaseee daca stii ceva mai mult zi-mi si mie!
Si a auzit cineva ca si pastile cu Q10 ajuta, io citisem undeva dar nu mai stiu exact........oricum daca incep cu spirulina doua feluri nu iau o data!
Delidana, refacere rapida!
Tzuni, ai luat deja spirulina????
An-k,cu sandwisch-urile te iertam daca o iei azi de la capat! Da ciudat legi mai sint in Olanda cu scoala de soferi.....aici se da numai cu instructorul. Io am dat practicul exact in ziua cind seara se juca meciul Germania-Romania(la mondiale in 2000) si ma legitimasem evident cu pasaportul, n-au bagat pe semne deseama ca-s romanca, si discutau numai de meci, ca-i batem ca-s asa si pe dincolo, imi venea sa-i dau cap in cap pe amandoi, in fine am facut si eu o greseala, da mi-a iertat-o . Si nu se da poligonul aici, nici in Ro n-am prins! Si un instroctor naspa am avut si eu, pina cind s-a luat socrul meu de el ca-l cunostea si pe urma a lasat-o mai moale! Io am carnet dar nu conduc, dar asta-i alta poveste! Bafta multa si tinem pumnii sa iei carnetul!
NastaD, numai bine si tie si copiilor, bb a luat bine in greutate.

So, azi io am papat cam meniul de ieri de lene si ca am umblat cu copila toata dimineatza prin magazine. Nu puteam rata ocazia ca celalt pitic era cu bunicii la cumparaturi, si am reusit sa intru intr-un tricou de la Esprit, tot nu pot crede! Cine stie firma, stie ca au taietura la tricouri ff- ingusta in marime normala cel mult M-L. In fuste intru fara probleme, dar in tricouri nu si-mi plac lucrurile de la ei f.mult sint scumpe dar de buna calitate si acum si pe aici sint reduceri mari. Cintarul meu deja se indreapta spre 75 curat si o simt la fuste bine de tot, cred ca-mi purtati noroc la topicul asta! Am si eu un offf, simbata termina al meu sot cu socrul un fel de acoperis copertina pt. ploaie si soare(e din plastic) pe terasa si am promis ca duminica facem ceva la grill si cu salata de cartofi cu mayo. Sper sa nu pap prea mult, duminica, am sa dau raportul marti!
Asta e, n-am ce face.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput