Nou stil de viatza (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Sigrid, crema e pt. tonifierea musculaturii, netezirea pielii, vergeturi cu Ginseng si pt. intarirea pielii in cazul slabitului sa nu ramana pielea moale daca nu faci sport indeajuns. Pt. celulita au alte produse.
Sper sa fi fost explicita.
Eu am incercat-o la risc si o folosesc zilnic pt. zonele cu probleme de la talie in jos pina la genunchi si bratele sus, si nu mai folosesc alta crema de corp(nu stiu cum e apa la voi, da pe mine ma termina daca nu folosesc zilnic ceva, zici ca am solzi de peste asa se curata usuca pielea de groaza). Vezi ca au momentan costuri de transport 0. Si o luna de plata pauza mereu e la ei.
toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tzuni si aici aerul e respirabil la ora asta, dar afara, poate doar sa dorm pe terasa sau pe gazon in fata casei, mult nu mai am pina sa ma hotarasc !
Spor la munca in continuare, mai ai 5 ore, la noi e 11 deabia, ma duc la culcare, multumesc!
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Narcisa , acum trec sa imi comand si eu crema,

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Noapte buna, Sigrid!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Am terminat treaba mai repede!
Fug sa dorm putin. Ne vedem la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Tzuni, trezirea! Unde ti-e cafeaua?

Narcisa, pana in octombrie ai timp sa ajungi la o greutate mult mai mica. Bafta!

Carmen(30+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enescuraluca spune:

Buna dimineata!

mephala30 iti multumesc pentru idee, am fost asa de capiata zilele aceste ca nu mi-am dat seama ca mai exista si google pentru cautare
narcisa- iti multumesc, este exact ceea ce cautam (eu cum de nu am gasit cred ca trebuie sa mai invat cum este cu cautarea ) acum ramane sa ma hotarasc pe care o urmez
Tocmai am mancat niste varza .... tare buna asa de dimineata si dupa mesaj ma duc sa imi fac un ceai.
Gata incepe o noua zi de nebunie..va pe toate si va urez o zi usoara din toate punctele de vedere .

Mergi la inceput

Raluca,.... niste varza? Salata simpla de varza? La mic dejun? nu stiu cum ai inghitit-o....

Album Iustin

Mergi la inceput

mephala, sunt la datorie ! A durat pana am facut cafeaua, am dat drumul la AC, mi-am pregatit treburile pt astazi... Da's aici acum!

Meniul meu:
D: cafea cu zaharina si ppn rosu - o felie
P: cereale cu lapte - ca n-am altceva
S: un sandwich gras cu graham, sunca slaba si ardei, rosii, castraveti

2 l apa + ceai verde + veselie

PS. Mi-am luat asa, de curiozitate, spirulina. Aveti idee cum se administreaza? Si ce efecte are? Merita s-o inghit?

Mergi la inceput

Tzuni, inghite-o si ne spui si noua cum ai reactionat tu. In general, cica e ft. buna, iti da energie, cu dieta te ajuta chiar si la slabit.
Citeste prospectul si ia-o cf. 'instructiunilor', cu juma de ora inainte de masa....parca?

Album Iustin

Mergi la inceput