Pensiunea Gotschna-Garana
M-am decis in ultima clipa pentru zona Lacului trei ape ca sa ne facem concediul familia noastra si am cautat pe internet o pensiune draguta in zona.Am crezut ca am gasit-o!Era vorba despre Pensiunea Gotschna din Garana!Site-ul este super prezentat!Mi s-a parut un pic scump, 1130000 lei camera,dar am zis ca merge totusi ,o data pe an mergem cu copilul la munte.Cand ajungem acolo camera era f. mica,cu mobilier vechi si cand m-am culcat am observat ca avea si mucegai la colturi!La restaurant cand sa comandam si noi ceva de mancare,nu ne+a dat nici o lista de preturi ,ne+a zis din gura 2-3 feluri de mancare.Am ales 2 ciorbe taranesti in care n-am vazut carne si o portie de friptura de pui cu cartofi prajiti 270000 lei !Impresia mea pe care insa n-o pot dovedi este ca patroana s-ar putea sa nu aiba cunostinta de toate treburile astea pentru ca cu ea n-am avut contact ci doar cu angajata ei care s-a ocupat de cred de toata afacerea!Asta e!Mai iei si tepe cateodata!
Raspunsuri
rainbow spune:
:(......Sint uimita...si pe noi ne batea gindul sa mergem la pensiunea asta...cel putin pe site arata super ok...dar mi s-au parut preturile cam mari si asa ca am renuntat la idee.
Dar am mai gasit varianta cu Vila Cusma de la lacul Valiug care si aia mi s-a parut ok si cu preturi rezonabile....acum....teoretic cel putin. Insa pt ca am auzi mai multe pareri ca Lacul Valiug e mai rece decit Surduc de linga Lugoj....am hotarit sa mergem la Surduc...vedem cum va fi cazarea...surprize surprize...sper ca placute....
Ioana & Remi tero
rainbow spune:
:(......Sint uimita...si pe noi ne batea gindul sa mergem la pensiunea asta...cel putin pe site arata super ok...dar mi s-au parut preturile cam mari si asa ca am renuntat la idee.
Dar am mai gasit varianta cu Vila Cusma de la lacul Valiug care si aia mi s-a parut ok si cu preturi rezonabile....acum....teoretic cel putin. Insa pt ca am auzi mai multe pareri ca Lacul Valiug e mai rece decit Surduc de linga Lugoj....am hotarit sa mergem la Surduc...vedem cum va fi cazarea...surprize surprize...sper ca placute....
Ioana & Remi tero
pulpa spune:
Si eu tot dupa site m-am luat cand m-am dus acolo.Probabil existau si camere bune dar nu stiu pentru cine le pastrau ca eram numai noi la pensiune!Oricum am plecat pe urma chiar la Vila Cusma une am fost multumiti,700000 lei o camera decenta care isi facea banii.Acum depinde pentru ce te duci acolo,se practica facutul plajii si eventual mers cu barca si hidrobicicleta si trasee f. prost marcate,indicatoare f. rare pe care le pierzi pana la urma,nu mai stii incotro s-o iei,Lacul trei ape e mult mai frumos decat Valiugul ca peisaj.Semenicul era pustiu,nu era nimeni pe el sau cel putin in ziua cand ne-am dus noi.Si drumurile erau proaste,nu prea te putei hazarda cu automobilul la pestera Comarnic pe drumurile forestiere si cu traseul ti-am spus,probabil trebuie sa ai niste harti mai detaliate,busola...(din 2004 s-au schimbat traseele si nu mai corespund hartile vechi).
michelle7 spune:
pai scrie pe site-ul lor ca e de doua stele. la doua stele nu e prea ok nu?
Michelle
pulpa spune:
Altadata sa-mi fie invatatura de minte sa nu ma mai iau dupa reclama ci dupa numarul de stele si de preferat sa am recomandari!Oricum am plecat repede de acolo,dar practic am ales zona de vizitat dupa cum arata pensiunea,pe fuga,pentru ce de fapt aranjasem pentru Bucovina concediul dar din cauza inundatiilor a trebuit rapid sa ma reorientez pentru ca eram si in criza de timp!