Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana, eu numar zilele impreuna cu tine luna asta!

Gina imi aduc aminte ca am citit in niste carti mai vechi de la sf. anilor 90 ca uneori testul poate aparea pozitiv cu citeva zile inaintea inceperii menstruatiei,dar poate ca de atunci testele de sarcina au mai evoluat.

Ce teste ai folosit? Vad ca in Europa se considera ClearBlue foarte bun.Eu am cumparat teste mai ieftine de la voi din State(Acon cred ca se numeau) si mi-au dar rezultat corect de fiecare data.

Tin pumnii sa fie asa cum va doriti luna aceasta!

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mariana_1976 multumesc ca le numeri odata cu mine. Mai am vreo 5 zile si voi sti sigur. Azi z23, fara dureri de burtica, sanii sunt sensibili, dar nu ma dor in mod exagerat si nu mai am nici un fel de pete. Am devenit mai increzatoare cu fiecare zi ce trece, am scapat de frica din zilele trecute si sper sa fie bine.
Gina_M i-ti tin pumnii si tie sa ramana pozitiv pina la capat.Te voi felicita cand vei fi siguraIn ce zi ai facut testul??? Era Clear-Blue de la Ozone???

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, - sotul imi cumpara doar teste de acestea noi care iti arata rezultatul si pe ecran:
" e.p.t & ClearBlue."
Acum, am folosit ClearBlue.
In iunie anul acesta, mi s-a intamplat sa-mi indice sarcina si nu a fost....Mai ramane de vazut!
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Astazi mi-a fost somn continuu dar, cred ca se trage de la oboseala.

Va

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana sunt cu ochii pe tine si tin pumnii stransi sa ne dai in vreo cateva zile vestea minunata. Eu tot cred ca sunt semne incurajatoare si ceva imi spune ca va fi cu mare bucurie luna asta. Asa imi doresc un cadou cu 2 liniute din partea ta de ziua mea care este exact cand tu vei ajunge in ziua 28! Din pacate n-o sa pot sarbatori impreuna cu voi pentru ca ma rapeste familia de vineri dimineatza si ma duce la munte, dar cu drag o sa ma gandesc la voi ca de fiecare data cand sunt plecata.

Gina si eu sper din tot sufletul sa fie cat se poate de corect testul si bebe sa fie deja la locul lui. Hmmm...parca si somnolenta asta imi spune ceva ca eu mai ca adormeam la munca in primele zile de sarcina. Eu am facut primul test in ziua 27 foaaarte dimineatza, iar liniuta desi se arata timida si foarte stearsa...era acolo. Confirmarea a venit vreo 3 ore mai tarziu cand n-am avut rabdare si am repetat testul: era acolo, cat se poate de clar. Sper sa fie asa si in cazul tau!

Mariana s-a cam terminat primul trimestru! Sper ca deja te simti mult mai bine.

Lory esti o scumpa. Saru'mana de incurajare! Tin pumnii pentru luna asta sa fie cu bebe!

O zi minunata va doresc tuturor!

Simona 17+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut dragele mele!

Am revenit si noi in cuptorul din Bucuresti aseara si mi-e rau continuu de la caldura desi stam si cu AC dat drumul. Cat am fost la munte am vomitat o singura data iar de aseara vomit continuu si mi-e rau.
A fost super bine la munte desi am fost racita cobza si nici acum nu mi-a trecut. Asa raceala n-am mai avut de multaaa vreme. Am luat-o de la Alexia ca va spuneam inainte sa plec ca e racita si ea. Oricum, tot frumos a fost si mai vreauuu!
Va pun si 2 linkuri cu poze dc vreti sa vedeti ce burtica am si ce caprita-mandra am.

Ioanatugs, eu sustin in continuare ca acest capitlo e al tau...trebuie sa fie! Si eu am avut pete cand am ramas insarcinata acum si credeam ca-mi vine si n-a fost asa!

Gina M, te-as felicita de acum dar dc tu vrei sa mai asteptam...ok, ma supun si te voi felicita dublu apoi!

Va pup pe toate si am sa revin cum ma simt putin mai bine!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Trebuie sa va mai zic ceva important pt mine....pe 15 august 2006 l-am simtit pe pisoiul meu din burtica miscand!!!! Ce bucuroasa am mai fost!
Ma scuzati, dar imi era drag sa va spun si voua asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Am intrat sa vad ce mai faceti si sa va salut.

Astazi am fost la testul pentru depistarea diabetului de sarcina. Ma bucur ca am scapat. Sper ca si rezultatele sa fie bune (nu voi afla decat saptamana viitoare). Acum astept cu narabdare ecografia de la 32 de saptamani. Nu l-am mai vazut de mult pe si mi s-a facut dor de el.

Roandre, felicitari pentru miscarile lui bebe.

Gina, iti tin pumnii sa fie bebe.

Ioana, Doamne ajuta sa fie bebe si la tine!

Irinel, Sim, .

Va doresc o saptamana frumoasa!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (27+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor, - Aruncati o privire la testul meu de astazi si puneti-mi:
Ce vedeti?! Ce credeti?!Sa ramana pana la urma II liniutze?!
Sa ma pronuntz oare cu incredere ?!
Testul este:AICI!

POZE NOI

Mergi la inceput

Iulia P., sigur ies binele rezultatele testului! Tin pumnii oricum!

Gina, dc nu ma inseala privirea (si eu zic ca vad f bine inca) eu zic sigur ca e bb! Probabil e prea devreme facut si din cauza asta nu e f pronuntata a doua liniuta...dar conteaza ca e acolo!
Felicitari draga mea si sarcina usoara...de doua ori iti urez (asa am spus, ca va fi dublu)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Gina, si eu cred ca este bebe. Felicitari si o sarcina usoara!

Roandre, .

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David Gregory (27+)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-ętre devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos

Mergi la inceput