Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Irinusha, - Sotul meu nu tine neaparat la un baietel. Indiferent de sex daca va mai fi sa fie,acesta va fi primit si iubit in aceasi masura.
Referitor la testele de ovulatie nu-mi pot inca exprima opinia.
M-am testat doar luna aceasta si nu am idee daca exsista si luni in care nu ovulez.
Ce-as face in lunile acestea?!
Nimic.
Asta este - merg tot inainte cu inima plina de multumire si recunostintza fatza de Dumnezeu pentru cele doua fete si pentru tot ceea ce mi-a dat si am.
Sunt unii parinti care se lupta dragii de ei, de ani de zile sa aive macar un bb...
Eu am doi copii desi, nu mi se dadea sansa de a avea nici macar unul...(uter malformat,etc..)..
Asa se face ca in fiecare zi din viatza ma insoteste multumirea si adanca recunostintza.
Va pe toate si pe curand.
PS:Eu am avut UM pe 28 iulie, a mai avut cineva in jurul acestei date?
Daca da - m-as bucura tare mult daca ati impartasi si cu mine cum va simtiti.
Observati ceva transformari? Eu inca nu!

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dimineata dragele mele!
Sim draga nu esti batrana hahaha, nici de cum bunica copiilor, am vazut fotografiile , esti o mamica super, mama mea are 46 de ani si toata lumea zice ca ea e mama si nu bunica, iar bunica mea are 76 si o cred doar bunica nu strabunica, asa ca eu raman sa fiu doar sora fiicei mele hahaha.Esti tanara si nu trebuie sa-ti faci probleme ...
In rest astept sa se 13, 14 z de la ultimul cm si sa incep testarea poate avem noroc luna asta>
pe toate !
cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

GinaM eu am avut UM pe 29 iulie, deci suntem cam in aceeasi situatie! Deci la mine azi z21 si nu am nici un semn deosebit, in afara de sanii durerosi. Am avut pete rozalii in z19 si atat, acum astept cumintica si incerc sa nu ma mai stresez!! Tu???
Pup toate maimicile si burticile dragute!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ioana, la primul bebe am avut citeva pete de singe la citeva zile dupa ovulatie,dar pe vremea aia eram cam tinerica si nu stiam eu de nidare.

Fiindca eram cu ciclul neregulat,eram convinsa ca era inceputul menstruatiei.M-a tinut doar 3 zile cu citeva picaturi rosii,nici poveste roz sau maronii,asa ca eram sigura ca vin rusii.

Cind nu mi-a venit ciclul nici dupa 3 saptamini tot nu credeam ca pot fi gravi si nici nu mi-am cumparat macar test de sarcina.

In schimb m-am dus frumusel la doctor,mi-a facut eco,zice ca stau bine cu estrogenul si mi-a dat progesteron neobservind totusi ca sunt gravi.Iau eu progesteron bine mersi tot nu-mi vine ciclul.Tot nu-mi venea sa cred ca sunt gravi,tot nu mi-am cumparat test.(asa o atitudine cred ca o puteam avea numai la 21 de ani )

In fine ajung in Romania la doctor (nu aveam nici cel mai mic simptom de sarcina)si surpriza:testul HGC arata clar ca eram gravi.Ma baga la eco:sarcina in evolutie 11 saptamini!

Eu ti-am spus,am un sentiment ca la voi se va intimpla foarte curind.Tin pumnii in continuare!

Mariana 12+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Irinusha, mi-e rusine sa-ti spun ca am folosit testele de ovulatie si pentru contraceptie desi peste tot scrie ca nu e indicat.
In fine,da,testele de ovulatie functioneaza,arata nivelul de hormoni crescut,dar...asta nu indica neaparat si PRODUCEREA OVULATIEI,ci doar faptul ca EXISTA CONDITII de producere a ovulatiei.

De obicei folosesc metoda Billings de detectare a ovulatiei,dar cind sunt bolnava,dupa sarcina,dupa medicamente o combin intodeauna cu testele de ovulatie.

Mai intelegi ceva din raspunsul asta al meu?

Mariana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mariana_1976 FELICITARI PENTRU CELE 12 SAPTAMANI !! Vai ce bucurie i-mi aduci, cu fiecare aparitie a ta!! Ce bine ar fi, sa fie ca la tine!! Si la mine au fost acele pete, la vreo 5,6 zile dupa ovulatie si nu-mi amintesc sa fi fost altadata la fel. Mi s-a mai intamplat o singura data sa-mi vina CM prea devreme, dar era dupa laparo imediat, deci era de inteles. Iar de cand au inceput petele si pina la CM, nu au trecut mai mult de 3 zile. Acum deja am trecut in z22 si sper sa nu mai vina deloc, cu ajutorul lui Doamne Doamne!! Multumesc iubita pentru incurajari!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Hei, Fetelor cum mai sunteti - nu mai spuneti nimic?!
Nici eu nu ma pot lauda cu cine stie ce simptome insa, in dimineata aceasta desi este cam devreme m-a gadilat ideea sa-mi fac un test si ce credeti?!
Mi-a iesit si a doua liniutza.Slab de tot dar este aici!!Ca sa ma comving ca sigur nu visez am iesit afara la soare sa o vad mai bine si DA este aici!
Nu pot insa sa ma pronunt pana nu va fi clara...
S-a mai intamplat cuiva asa si pana la urma sa nu fie sarcina?
Voi ce ziceti?
Incepusei sa ma gandesc deja la prestarile de luna viitoare, - acum insa am mai prins un strop de curaj.
Ahhh...poate, poate va veni .Peste cate zile sa repet testul?
UM am avut-o pe 28 iulie iar ovulatia pe 9 august dupa testele de ovulatie efectuate.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

POZE NOI

Mergi la inceput

FELICITARI GINA!!!

In general testele care arata pozitiv nu se inseala!Daca arata insa negativ,pot fi pozitive.Invers nu prea am auzit in afara de cazurile cind se dau tratamente de stimularr.

Pe testul care l-am cumparat eu aici scrie ca cel mai indicat ar fi sa testam in prima zi dupa ce nu ne vine menstruatia la "timp".(daca o avem regulata,altfel...)

La multe fete a iesit a doua liniuta slaba,deci...FELICITARI INCA O DATA!!

Mariana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

gina te astept la mamici de martie aprilie 2007
haide-ti cine o mai insoteste la odisee?

Alexa9+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Mariana_1976, -Precizez ca in luna iunie, mi s-a intamplat ca unul din teste sa-mi indice ca sunt insarcinata si n-am fost.
Tocmai de aceea nu cred inca si nu ma pot bucura.
Nu am spus ca sunt graviduta prin cele scrise, am spus ca este posibil.
Plssss...nu ma felicitati sa nu fie degeaba...

Va multumesc anticipat!

POZE NOI

Mergi la inceput