Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Geliza felicitari!Sa iti traiasca fetita si sa fie fericita!

Ioana si mie mi-a facut placere sa te aud si poate puneti in practica vizita la Cluj.Iti tin pumnii sa fie luna norocoasa.

Cornelia va doresc sanatate multa la toata familia.

De la inceputul lunii septembrie Razvan va merg la gradi.Atunci voi avea si eu putin timp liber sa imi rezolv problemele.Fetelor am niste emotii mari mari de tot in legatura cu gradinita asta.
Voi ati facut ceva tratamente natriste pentru stimularea imunitatii la inceputul gradinitei?

Ca sa nu fiu total off-topic luna asta nici macar nu stiu in ce zi sunt dar banuiesc ca ar trebui sa vina prin 15-16.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana iti multumesc tare mult. Adevarul este ca familia asta minunata este unul dintre cele mai de pret lucruri cu care m-a binecuvantat Dumnezeu si pentru care ii multumesc in fiecare zi. Vazand oameni buni si frumosi in jurul tau, chiar daca ai un gand mai intunecat dispare in prezenta lor. Daca iubesti si esti iubit incepi sa iti intelegi rostul prin lumea asta. Cam asta este ceea ce cred eu. Eu sper totusi ca minunea pe care o astepti sa se intample fara sa mai treci prin tratamentele de stimulare.

Mami Irinel tare ma bucur ca dincolo de toate problemele prin care treci iti faci timp sa intri pe la noi. Am citit mereu mesajele depre Mariuca si ma rog sa fie din ce in ce mai bine, iar voi sa va gasiti bucuria de a trai fara grijile care va intuneca acum.

Cornelia ieri mai aveam putin si te sunam, dar m-am tot gandit ca la cate probleme si oboseala or fi pe capul tau, e greu sa mai suporti intrebarile cuiva. M-am tot gandit la voi si ma rugam sa vii cu vesti bune. Din ce spui, eu am sentimentul ca sunteti pe drumul cel bun si sper ca suspiciunile de la inceput sa nu se confirme, la fel si infectia urinara. Cu raceala e destul de aiurea, ca cel putin tu nu prea ai cum sa-l feresti pe bebe. Mie mi-au dat de la Medicover niste masti de tinut la gura in perioada alaptatului, pentru ca si eu racisem cand era Ruxi mica de tot. Iar sotul mi-a dormit separat pana s-a facut bine. Multa sanatate va doresc, si cand mai ai putin timp, te rog sa ne mai dai vesti.

Eliza sa-ti traiasca minunea si sa fiti fericiti! Ma bucur din tot sufletul pentru voi! Sa-ti dea Domnul refacere rapida si laptic mult pentru puiul mic!

Lory multumesc tare mult!

Asi buna intrebare referitor la gradi! Cand imi amintesc de ce am avut noi parte la inceput ma ia cu ameteala si asta pentru ca nu mi-a dat prin cap sa-mi pun intrebarea amintita de tine. Noi n-am facut imunizare si rau am facut. Te sfatuiesc sa incepi cat mai curand o cura de ce ti-o zice doctorul: echinaceea sau orice altceva iti recomanda, de preferinta naturist ca sa nu ai experiente de soiul a ce am trait noi. Incepand cu anul trecut am dat drumul la un tratament de imunizare cu Ribomunil, numai ca asta se face vreo 6 luni la rand dupa un anume tipic si este bine sa vorbesti cu pediatrul sa-ti explice si sa-ti spuna daca e ok. In rest, acum vreo 2 ani am mai luat Imunorezistan de la plafar, dar nu prea m-a impresionat rezistenta copilei dupa incheierea tratamentului. Mult succes noului nostru "student' Razvanel!

O zi placuta va doresc!

Simona 15+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mi-am amintit sa va dau si o veste buna: Eduard face la olita si pipi si caca, sta in casa fara pampers, asta de vreo saptamana. Noaptea insa il las deocamdata cu pampers, mai ales ca el doarme in tarc si nu ar putea sa vina sa ma scoale.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
POZE
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Eduard felicitari!
Cornelia ai baiat mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari noilor gravidute Ruxi,Paxela si Elyanne! Multa sanatate si sa va bucurati toate e sarcini usoare!

Ioana, nu am disparut,nici nu m-am dus la Odisee desi citesc si pe acolo din 3 in 4...In schimb,am inceput serviciul,mama a venit din tara sa aiba grija de bebe Markus si sunt f.ocupata.Dar nu v-am uitat,se poate asa ceva?

Bine ai venit Samurai_lady si sa treci in curind la gravidute!

numai bine tuturor mamicilor aspirante,oaspetilor si mamicilor care au nascut deja!

Mariana
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna mamici dragi si aspirante !!!
Mariana_1976 ce bucurie ca ne vizitezi! Mi-a fost dor de tine si eram ingrijorata ! Ai facut ecografie, prin ce luna esti??? Servici usor si bucura-te de mamica ta, care te ajuta!!!
Sim draga, asa e, familia e cea mai mare bucurie! Multumesc pentru incurajarile tale!
Cornelia_Laura Felicitari pentru reusita lui Eduard si multa sanatate intregii familii!
GELIZA FELICITARI !! SA-TI TRAIASCA PRINTESA MICA!! Sa ne spui numele ei, ca s-o trecem la puiuti nascuti in familia nostra!!
Beatriskiki multa sanatate i-ti doresc! Sa-ti revii cat mai repede!!
Asi multumesc de invitatie, dar nu stiu cand se va putea materializa acea vizita!! Sotului meu ii este tare dor de Cluj, dar din pacate nu avem timp nici de concediu. Cine stie, candva!!
Akella multumesc pentru urari!
Fetelor, la mine azi e ziua 10 si am observat deja albusul premergator ovulatiei, dar in acelasi timp am simtit si usoare intepaturi la ovarul stang! Am vrut sa fac si o monitorizare, dar am gasit loc abia miercuri, sper sa vad macar, daca ovulez pe stanga (eu asa simt).

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ioanatugs, asta trebuie sa fie capitolul tau!!! Iti tin pumnii si ma rog sa vina bb luna asta, sa ai ovulatie pe ovarul bun si totul sa fie bine!

Cornelia, felicitari pt Eduard! Si Alexia mea face doar la olita de vreo luna ziua iar de vreo sapt am inceput sa renuntam si la pampersul de noapte dar o zi e ok, una nu...dar facem progrese!
Sa va treaca raceala si micutul Eric sa nu o ia (eu am fost f racita cand era Alexia mica si ea nu a luat-o si nici cu mastile alea ca de "doctor" n-am putut sa stau)!

Geliza, felicitari si refacere grabnica! Te asteptam sa ne prezinti bebelusa!

mariana_1976, au trecut greturile? Ce bine ca a venit mama ta sa te ajute!

beatriskiki, la mine asa au fost "urmele" si la prima si la a doua sarcina si a fost bb. Sa fie si la tine bb? Eu tin pumnii, poate-poate...

Va pup pe toate!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele!
Geliza felicitari!!!!sa-ti traiasca bebita
va pe toate si numai sanatate si bucurie!!!
roandre nu cred ca e sarcina, eu sunt in z 63 sau nici nu stiu cum sa calc ziua 2 , caci ieri si alaltaieri am avut doar o dara pe chilot si atat m-am bucurat crezan ca-mi vin rushii si acum nimic, nu stiu ce sa cred, ma duc azi la un eco sa vad ce fac chisturile mele!
va doresc o zi superba
cu drag,

Mergi la inceput

Azi sunt rupta!
Razvan al meu nu a dormit de la 4.Aseara l-am pus in pat la ora obisnuita 9.30 si parea destul de obosit ca sa doarma.Ei, nici vorba.La 23.10 a cerut ultima tura de apa.Cine stie la cat a adormit.Apoi la 4 se trezeste ca vrea apa si are povesti cu taica-su'.Era treaz trezut.De la 4 pana la 5 si ceva l-am auzit tot vorbind, cantand.Pe la 5 si un pic nu isi mai gaseste carpa cu care doarme iar pe la 6 il trece pisu.La 7 fara un sfert vine la noi in camera cu textul "eu m-am trezit acum ce fac?".Pana atunci s-a dus numai Bogdan la el ca eu sunt foarte nervoasa in ultima vreme dar la ultima trezire nu am mai putut.L-am luat pe sus si l-am bagat in sacul de dormit cu cearta de rigoare.In cateva minute a adormit si a dormit pana la 8.30 cand l-am trezit.Saracul avea mutra unui om care a chefuit toata noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Roandre multumesc frumos pentru incurajari, esti o dulce, ca deobicei!! Maine merg la monitorizare si voi sti sigur pe ce ovar am ovulatie. La mine azi z11, asa ca de aseara am inceput sa prestam cu simt de raspundere, ca poate cine stie, de unde sare
Pupici la toate mamicile si aspirantele...........

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput