Mamici aspirante din nou - 19

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va doresc sa aveti o zi buna fetelor.

Ioana
iti tin pumnii sa fie unde trebuie folicului.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Ioana Geliza a nascut!
Vezi listuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

salutari, ce mai fac mamicile mele dragi?
eu am fost ieri la echo am vazut bb mic, si batai de inimioara
in rest sunt ok durerea m-a lasat chiar si fara tratament iar greturile sunt prea mici si rare ca sa le bag in seama
va pup pe toate
bafta le cele inca aspirante, sper sa ma urmati cat mai curand

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Asi am vazut ca a nascut Geliza, eu asteptam numele fetitei, ca s-o trecem la puiuti nascuti in familia noastra, daca o sterg de la gravidute, unde o trec?
Paxela felicitari iubita, ca ai vazut inimioara bebelusului la eco, sarcina usoara in continuare si multam' de RETETA

Hai sa va dau si eu o veste am fost la monitorizare azi z12 si...surpriza........ am ovulatie pe ambele ovare! Sunt foarte fericita, pentru ca e prima oara de la laparo cand ovulez si pe stanga. Endometrul 7.4 , O.D. folicul de 26mm , OS folicul de 18mm si cel mai probabil, voi avea ovulatie dubla la o zi diferenta, asa mi-a spus dr. Va pup si va doresc o zi minunata!!

http://photos.yahoo.com/ioanatugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Ioanatugs bafta sa fie cu ochisori luna asta

Alexa si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Ioana, iti tin pumnii in continuare! Sa-ti dea Dumnezeu dupa suflet, adica un bebelus frumos si sanatos cat mai curand.
Paxela, ce zi fericita ieri, cand ai vazut samburelul la echo si i-ai auzit bataile inimii! Iti urez sarcina fara probleme si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Ioanatugs, trebuie sa fie bb luna asta! Te pup dulce ca sa-ti transmit virusul de facut bebei! De abia astept ziua in care dai vestea cea mare....asa mult o sa ma bucur pt tine, pt bb, pt tati!
Faci ISA luna asta?

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by roandre

Ioanatugs, trebuie sa fie bb luna asta! Te pup dulce ca sa-ti transmit virusul de facut bebei! De abia astept ziua in care dai vestea cea mare....asa mult o sa ma bucur pt tine, pt bb, pt tati!
Faci ISA luna asta?

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Fetelor aspirante, haideti sa se intalnim cu toatele si s-o rugam frumos pe Mihaela sa ne contagieze...

Mergi la inceput

Ioana vezi la "Mamici de iulie-august".Felicitari pentru foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriskiki spune:

Buna dragele mele!
Inca o zi de servici si abia astept sa se faca ora 4 sa ajung la casa mea, azi vreeau sa ma duc la eco sper sa reusesc sa ajung, sunt f curioasa ce e cu chisturile mele, azi a 5 zi de cand am o scurgere rozalie si f urat mirositoare, in viata mea n-am avut asa ceva, doctora zice ca elimin chisturile, nu stiu ce sa cred , nu e ciclu, sau cel putin nu cred ca e, pt ca am doar f putin in timpul zilei si atat.Voi ce credeti?
Ioana draga , si rog de asemeni si celelalte gravidute sa ne molipseasca si pe noi cele aspirante cu acest sidrom , doamne chiar nu stiu ce sa mai fac.
va pup pe toate si va urez o zi cat mai buna!
cu drag,

Mergi la inceput