Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 5
katty spune:
Gabb, chiar ca sunt frumoase lucrarile LEGO facute de Julian.
Ne vom prezenta si noi cu niste lucrari Lego, mai ales ca azi Andrei a inceput sa primeasca cadouri ptr. ziua lui (care e joi), si a primit un robotel (lego) de la bunica lui.
Asa ca avem ce face!
Catalina & Robert-Andrei (aproape 4 ani)
Poze aici
katty spune:
Mai am doua propuneri ptr. saptamani ramase libere : una cu titlul "masti haioase" (de confectionat) si alta "fluturasi" (picturi pe fata, acuarele, costume)
Poze aici
Gabbriela spune:
ptiu pe voi fete frumoase.. ce imaginatie bogata aveti
Julian nu e instare sa realizeze o lucrare cu animale din lego de la cap la coada, am scris sub poza, cu ajutorul lui mami, El facea picioare, corp, eu ii ziceam picior lung din 5 lego... si eu le ansamblam, sau ii aratam lui unde sa lipeasca lego una de alta.... As vrea eu sa faca el din lego asa lucari... daca ar face m-ar lasa pe mine in pace sa ma uit la TV , dar intruna striga "mami, and this one it's here?"
katty o sa te trec pe lista cu lucrarea cu fluturi (alege saptamana).. masini deja a anuntat Lucia (teste cateva iti sugerez sa revi cu lucrarea cu masini daca doresti)
Am pus in album si Tabloul cu scoici, lucrarea realizata de Andrei
PS: Azi cand vine de la gradi piciu il pun sa mai faca ceva din lego, un leu sau elefenat (cu ajutoru meu), si inca o lucare in intregime realizata de el
O zi superba la toata lumea
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Plato
Caprioara spune:
Mai, noi nu avem lego; avem niste cuburi care seamana, dar sunt putine si nu stiu ce o sa iasa...
Ne primiti si cu cuburi din lemn? Am face un castel ceva...
Si pentru ca saptamana viitoare suntem plecati la mare o sa trimitem si lucrarea cu barduti din timp. Am decupat brazi si i-am pictat, deseara decupam si munti si apoi le lipim pe plansa.
Frumoasa lucrarea Katty si LA MULTI ANI!!! pentru cupil.
Pup you all,
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Caprioara spune:
Mai fetele, pentru ca e vara, nu se cade sa avem si o tema cu floarea soarelui?
Ma gandesc ca ar fi frumos sa facem una din materiale textile sau hartie, sa decupam petalele, sa le vopsim galbene si sa le lipim pe un disc maro, apoi sa facem tulpina. Ce ziceti?
Caprioara & Matei
katty spune:
Interesanta ideea cu Floarea Soarelui! Ofer o saptamana in care e o lucrare de a mea (adica sa o aman), ca sa se incadreze in spiritul verii (asta fiindca am vazut ca prima sapt. libera e prin septembrie)!
Edit: Multumesc ptr. urari, Caprioara! Sa fie toti copilasii sanatosi si fericiti!
Poze aici
Gabbriela spune:
Caprioara, sigur ca se accepta lucari din cuburi sau din cuburi de lemn... castel ce vrei tu... picturi sa nu fie, decupaje sa nu fie... pt. aceasta saptamana
Licia_Mirela va prezenta lucare Floarea soarelui, inca nu o veti vedea pana la saptamana care i se cuvine, va asigur ca e super dragalasa, frumoasa si copii o pot lucra aproape in intregime singureii.
Am mai pus pe lista cateva lucrari fara nume de utilizator, inseamna ca sunt libere, anuntati-va cine le doreste sa execute lucrarea cu acea tema si sa prezinte lucrarea.
Va rog cand verificati lista, nu tineti cont de culoarea mov de la nick unde e numele meu, acelea se pot inlocuii cu ce doriti voi, alt nume de fata, alt tip de lucrare, eu am pus pe lista sa nu cunva sa nu fie nimeni cu lucrare pt acele saptamani.
katty nu e nevoie sa amani saptamana ta (peisaj cu conifere e de vara - vara sunt conifere verzi si rauri albastre), fluturi (sunt doar vara).. asa ca prezinta lucrarea...
Toate cele bune si spor la treaba
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Plato
Caprioara spune:
Super Gabb.
Sper sa facem deseara un castel...
Ma bucur ca ati pus floarea soarelui, dar si marea sau oceanul pe lista, ca tocmai vroiam sa va sugerez un peisaj marin .
Caprioara & Matei
Gabbriela spune:
ai vrea sa te ocupi tu de ocean sau mare... realizezi tu o lucrare si o prezinti?
toate cele bune
quote:
Originally posted by Caprioara
Super Gabb.
Sper sa facem deseara un castel...
Ma bucur ca ati pus floarea soarelui, dar si marea sau oceanul pe lista, ca tocmai vroiam sa va sugerez un peisaj marin .
Caprioara & Matei
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
Caprioara spune:
Ok, s-a facut.
Caprioara & Matei