Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 4
Anina_n spune:
Felicitari pt. "Atelierul piticilor" !
Cristinei ii place foarte mult sa faca astfel de lucrari. Vom lucra si noi, cand vremea urata ne va tine in casa si poate, candva vom reusi sa postam lucrarile.
Sunt foarte frumoase albinutele si peisajele cu scoici. Abia astept sa vad peisajele de conifere.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabet zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77517" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
light spune:
Si noua ne-au placut mult lucrarile voastre.Asteptam sa facem rost de scoici, avem unele pe la bunici, sa facem si noi lucrarea CAprioarei.Katty foarte frumoasa albinuta voastra, sunteti chiar talentati.Noi am facut azi la o idee sugerata de Gabbriela, ceva legat de masini.
fara drept de semnatura
Gabbriela spune:
Lucia, o sa apara lucrarea pe album in ziua in care iti vine saptamana ta la rand, pana atunci albumul sta privat.
Toate propunerile de lucrari fie ele reusite sua mai putin reusite vor fi in albume...
toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Plato
katty spune:
Si noi suntem in cautare de scoici (nu suntem la mare, iar ce am avut adunat nu gasim pe unde sunt), dar tocmai am fost la Carrefour si am luat o punga de scoicute (paste)! Sa vedem ce o iesi!
Va pup, ne intoarcem luni, fiindca ne pregatim de plecare!
Catalina & Robert-Andrei (aproape 4 ani)
Poze aici
Gabbriela spune:
Pai fetelor, nici una nu a avut timp sa lucreze cu pitici?
hmmmm
Va doresc un sfarsit de saptamana placut
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Those who are too smart to engage in politics are punshed by being governed by those who are dumber. - Plato
CristinaT spune:
Gabbriela, in week-end cand pot eu, nu mai poate asta mica a dat o fuga la tara sa stea cu cei pisici pe care ii are.
Week-end placut!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
Gabbriela spune:
Este aproape 5:30 AM in ro.. asa ca iacata tema saptamanii: LEGO
Fiecare trebuie sa execute cu piticu cate o figurina din lego... sau daca doresc sa incerce sa execute una din figurinele din albumul de mai sus.
- Robotu e din lego duplo
- puiul, camila, girafa, dinosauru, crocodilul sunt din lego micute
Lucrarile se pot executa din orice fel de lego...
Spor la treaba si astept cu nerabdare pozele pt album
PS: Cine mai are lucari cu "tablou cu scoici" va rog sa le trimiteti pt album.
Toate cele bune
CristinaT spune:
Gabbriela, foarte frumoase lucrarile din lego!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
katty spune:
Am trimis si eu tabloul cu scoicute, asa cum s-a priceput Andrei sa-l picteze. Dar a avut ajutoare! Pe unchiul lui (am fost la munte la sora mea si sotul ei, si fiindca nu ma pricepeam eu sa fac o barcuta, ne-a schitat el una in creion) si pe mine, care l-am ajutat la vopsit scoicutele ca el era peste tot murdar dupa primele doua!
Catalina & Robert-Andrei (aproape 4 ani)
Poze aici
sinzi_ana spune:
Gabb, vrei sa spui ca Julian a facut singur figurile din lego??? Oau!!! E super atunci...e foarte talentat!!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
David