Atelierul Piticilor

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by Gabbriela

Lucia incepe saptamana ta luni... asa ca pune prezentarea la lucrare... iacata albumul cu tema saptamanii:

Floarea Soarelui

Astept poze cu lucrarile voastre....

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato

Frumoasa lucrarea lui Liviu. Facem lucrarea dupa inspiratie, nu? Adica, fara explicatii, nu?

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da katty, fiecare face din ce vrea si cum vrea, numai tema sa se respecte.Noi am facut asa:floarea soareluise traseaza petale mici galbene si se decupeaza din osingura bucatase traseaza cu creionul petale mari verzi si sedecupeaza din o singura bucata. Se traseaza un cercmaro sau rosu si se decupeaza.Se lipeste cercul pe centrul petalelor galbene sipetalele galbene pe centrul petalelor verzi. Se da culipici pe cerc si se pun toate semintele odata si sepreseaza sau cate una se lipeste cu grija.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Lucia, merci de explicatii! Mi-a placut si mie ca ati pus seminte de floarea-soarelui pe mijloc!!
Acum, noi nu stiu cand o vom face si cum, caci al meu pitic iar nu e acasa pana vineri! Poate in weekend!

Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara fetelor,

va urmaresc cu deosebit interes de ceva vreme.
Sunt o viitoare mami (de noiembrie) si adun cu mare drag teme ce le voi putea face cu puiutza mea cand va creste. Sunt FAN constructii cu piticii si adun tot ce prind in domeniu.
Am conversat si cu Gabriela (Nicole) pe mail si am propus si eu doua teme pentru piticii vostri, sper sa mai gasesc si altele in viitor.

Pana una alta voiam sa va prezint si lucrarile efectuate impreuna cu nepotzika mea Adnana - daca mi se permite - nu e copilul meu, are 7 ani jumatate si nu va face lucrarile saptamanal - ci doar cand voi merge eu in vizita la ei (stam in judete diferite):
Adnana si opera ei
Albinutza din hartie - efectuata in intregime de Adnana
Albinutza din material textil - decupata de mine (un chin) - lipita si apoi capsata de Adnana
Noi doua la lucru
Cu lipiciul nu se prea descurca - o deranjeaza
Peisajul cu scoici
Bratari din macaroane si sfoara
Colier si bratari din macaroane si sfoara
Masca de carnaval - o masca pe post de sablon - eu o tineam pe burtokul din dotare si ea i-a trasat chenarul cu acuarele - apoi a pictat-o cum a dorit ea.

Cam atat. Data viitoare poate mai facem cateva lucrari.
Succes in continuare si spor piticilor vostri la lucrarile saptamanale. pupici

Miro28+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ne-am apucat si noi sa facem fluturasul.Marie l-a facut absolut singura,nu m-a lasat deloc sa ma ating,macar sa o ajut sa-i dea o alta forma.
Fluturasul l-a pictat cu dgetul,cu acuarele din alea speciale.

In continuare nu a mai avut chef sa faca alt ceva decit o plansa cu floricele pt toti copilasii de pe-aici.

Miine facem planse cu scoici,avem o gramada culese de la Marea Adriatica.Ce acuarele ati folosit la scoici?Merg cele normale?Mie mi se par cam lucioase,poate nu se lipeste pe ele culoarea .

Alina

Mergi la inceput

Alina, link-ul care se deschide la floricele e acelasi cu fluturasul!! E foarte frumusel fluturasul! Noi am pictat scoicile (erau luate din supermarket = paste, fiindca nu am avut naturale) cu acuarele obisnuite si au iesit foarte bine!
P.s. am dat next la fluturas si am vazut si floricelele! Foarte dragut desenul!
Mirona, e pasionata nepotica ta in ceea ce face, probabil are si mai multa rabdare, dar e si putin mai mare! Bravo ei! Interesanta masca de pe burtica ta! Off-topic: ce o sa ai? Fetita? Sarcina usoara in continuare!

Poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Alina si Mirona daca vreti sa fie pozel ein album trimiteti pe adresa de la atelier, mi mult mai usor sa lucrez asa decat sa le culeg eu din pagina de la DC.
Felicitari pt lucrari sunt superbe...
PS: nu trebe sa fie copilasu tau ca sa fie la album.. ii pot pune numele si nepoata lui Miruna.. sau vecina s-au cine o fi... daca vreti sa fie la album.
Deci astept pozele pe album cu explicati dupa cum urmeaza:
- o poza clara a lucrari
- numele copilului
- cati ani are copilul la efectuarea lucrari
- gradul de rudenie (mama, matusa, verisoara...)
- nick-ul pe DC.

Toate cele bune

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Merci mult de aprecierile la adresa nepotelei mele.
Ma execut imediat - trimit pozele si explicatiile pe mailul atelierului.

P.S. Katty - DA. fetitza o sa avem. Merci de urari.

Miro29+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Mirona uite lucrarile nepoatei pe albume:
Albinuta din hartie, lucrare realizata in intregime de Adnana, nepoata lui Mirona
Albinuta din materiale textile, lucrare realizata de Adnana cu ajutorul matusi Mirona
Peisaj cu scoici, lucrare realizata in intregime de Adnana, nepoata lui Mirona

Colierul va fi pus in album privat , pana ii vine randu la saptamana de lucru, si tu vei prezenta lucrarea.. verifica lista pt mai multe info despre colier si bratara...

Alina am pus in album si fluturasul lui fetita ta.. imi trebe numele fetei, imi trebe cati ani are ca nu situ ce sa trec la descriere. Uite Fluturasu
Peisajul va sta intr-un album privat, pana ii vine randu la saptamana cu peisaje... tu vei prezenta lucrarea , ok ,? Verifica lista pt mai multe info despre saptamana cu peisaj sau campi cu flori.

Floarea Soarelui, lucare realizata in intregime de Julian (3 ani si 9 luni)... eu doar am scos la imprimanta foaia si el a pictat, si lipit semintele (culorile lea ales cum a dorit el, uitandu-se la lucrarea lui Liviu).. desenul l-a ales singur, era unu in care arata doar floarea, dar el a vrut cel cu ghiveci.
toate cele bune

sper ca o data ce incepe scoala, pitici nu vor mai fi plecati pe la bunici si matusi si veti avea timp de lucrat ceva si pt atelier, chiar si din urma si sa imi trimiteti pozele...
pa si numai bine....

buna,
Stiu ca inca e saptamana lui Lucia cu floarea soarelui, dar nu o sa am timp sa intru luni si marti pe Pc si am zis sa nu va las in pana de tema... asa ca tema saptamani este:
Pomi Fructiferi:
Materiale necesare:
- foaie de hartie
- lipici
- cereale in forme de fructe sau orice altceva
- carioci
Mod de lucru:
- se deseneaza un pom, sau mai multi pomii, si dupaia se decoreaza cu cereale in forma de fructe.
- noi am lucrat un lamai si floricele in jur, prima poza e desenata de mine, lipit de julian... a doua e in totalitate realizata de julian.

Sanatate si toate cele bune

Conifere, lucrare realizata in intregime de David a lui Sinzi_Ana
masina, lucrare realizata in intregime de David a lui Sinzi_Ana
trenulet, lucrare realizata in intregime de David a lui Sinzi_Ana

PS: s-au schimbat multe la albumele de pe yahoo si pana ma invat cu ele s-ar putea sa avem cateva erori, va rog sa nu va suparati prea rau pe mine. Toate cele bune

Floarea soarelui, lucrarea realizata de Andrei, baiatul lui katty, mami ajutandu-l doar la decupat.

- Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

vai gagici ce lucruri super stiti sa faceti impreuna cu piticii vostri ! si eu vreau sa invatz d ela voiiiiii !pls plsssss bebe al e inca in burtik .....dar vine el cat de curand si o sa va imbratiseze pe toate ... profele lui :)
pupici
Danita 26+

BeBelusca

Mergi la inceput