Atelierul Piticilor
Raspunsuri - Pagina 12
Gabbriela spune:
Saptamana 27 (08.01.2007 - 14.01.2007): Mashti de ghipt - Caprioara
Caprioaraasta e saptamana in care am pus pe lista.. pt ca katty o sa realizeze Mashti haioase anul asta si m-am gandit ca ar fi bine sa nu repetem in acelas an masti, sau masini, sau conuri... sau mai stiu eu ce tema...
Spor la treaba
fluturas si iara fluturas, ambi fluturasi au fost pictati in intregime de Julian, singur a ales culorile, singur a decis unde si cum vor fi aranjate... eu doar am scos la imprimanta desenul si gata.
Toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/MemViewAlbum.asp" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow.
- Plato
katty spune:
Nicole, ti-am trimis si eu lucrarea cu masinute a lui Andrei, dupa ce le-am descarcat am vazut ca nu prea erau clare, dar modelul disparuse (adica il stricase), asa ca m-am multumit cu pozele astea. E facuta de Andrei in intregime, dupa un model pe care l-a avut in fata (oricum nu seamana deloc cu modelul, dar oricum).
Am vazut lucrarile cu fluturasi, realizate de Julian, foarte frumos, si scoicutele lui Liviu, avem copii talentati!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
Caprioara spune:
Ok Nicole,
o sa fac niste poze mai clare pana atunci. Insa cred ca putem sa folosim orice obiect de gips pe care sa il picteze copiii, nu neaparat masti, tocmai ca sa nu ne repetam (asa era la clubul din hotel, erau arici, ingerasi, pitici, broscute etc. iar fiecare copil lua ce vroia si vopsea la ele - al meu a vrut o masca si o cutiuta de bijuterii). Ce zici? Putem sa numim subiectul "Picturi pe gips". Sigur se gasesc diverse forme de cumparat.
Super fluturasii lui Julian!
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
april spune:
ce frumos....pacat ca Andrada e la bunici toata vacanta si nu pot sa-i dau si ei tema.
felicitari copiilor ....si desigur parintilor.
vacanta maramures
sinzi_ana spune:
April si noi am fost in vacanta si acum recuperam...nu sunt chiar asa multe teme!!!
Dar...nu gasesc scoici
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
varsta David
poze David
Caprioara spune:
Sanzi,
noi am gasit scoici de cumparat la Cora si la magazine de obiecte decorative (exemplu Bamboo de la Orhideea, Liada). La voi nu sunt asemenea magazine?
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Gabbriela spune:
sinzi scoici gasesti la wal-mart, pe randu cu obiecte decorative pt casa, sau mergi la orice magaizn care are crafts si intreaba de SEA-SELL. eu de la Wal-mart le-am luat.
April cand apare fata poti sa incepi, lucarirle sunt una pe saptamana, deci daca ii place si vrea poate face si din urma si sa trimiti poze pe adresa atelierului, eu pe pn in albume care cum apar.
Caprioara, bine zici tu... o sa schimb in lista si pana atunci toat alumea are timp sa faca rost de una... o mut lucrarea in anul asta... pt cei din us figurine din ghips se gasest tot la wal-mart raionul cu craft.
katty uite si lucrarea lui Andrei cu masina, foarte frumoasa
Mai nou Julian ar picta toata ziua buna ziua.. pana acum facea numai mazgaleli dar aseara am vazut ca a imbinat tare frumos culorile si incerca cat de cat sa stea intre lini.
pe toti pitici si pe toate mamicile si toate cele bune
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
- Plato
sinzi_ana spune:
Gabb, am facut scoicile...
Ce tema e sapt asta???
varsta David
poze David
katty spune:
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Gabb, am facut scoicile...
Ce tema e sapt asta???
varsta David
poze David
Iti raspund eu, ca sunt "in tema" : Fluturasi (facuti din tempera)
Gabbriela spune:
Lucrarile lui David, baiatu lui Sinzi_Ana:
Trenulet realizat in intregime de David (3 ani si 6 luni)
Floricele lucrare realizata de David (3 ani si 6 luni) cu ajutoru lui mami
Super lucrari David
....
spor la treaba... vedeti si de peisaj cu conifere sa nu uitati... pe langa fluturasi
Toate cele bune
Lucia incepe saptamana ta luni... asa ca pune prezentarea la lucrare... iacata albumul cu tema saptamanii:
Floarea Soarelui
Astept poze cu lucrarile voastre....
- Plato