Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 30
ingeras26a spune:
Fetelor, va multumesc...imi pare rau ca v-am intristat cu vestile despre prietena mea ...
Roxana_c, 

si eu am fost la nunta sambata ...si mi-au spus acelasi lucru, ca bebitza mea o sa fie dansatoare :)
Asiza, esti sigura ca sunt vergeturi noi? Vezi sa nu fie din alea vechi, care se accentueaza, cele noi cred ca sunt rosii, asa am azut la alte gravi. Cele vechi, de sub sani, mi s-au accentuat si mie...dar asta este.
Si eu m-am imbracat frumos la nunta...am avut pantaloni albi de in si un maieutz elegant, roz, cand o sa fac rost de poze o sa pun tinuta, sa vedeti :) si sa vedeti cat a miscat bebelusha mea in burtik la cununia regigioasa a nasei ei :) pacat ca tati nu o simte inca :)
Donia, ce frumos...sa-ti traiasca amandoi copilasii si ai sa vezi ca vor avea cea mai minunata relatie!
Ruxandra, ce frumos si la tine ... si cum o sa-l cheme pe bebelushul "vostru"?
Chinico, bravooo! sa fie intr-un ceas bun!
M_Monique, felicitari pt bb baietzel! ce bine ca au fetele noastre multi pretendenti!
tuturor fetelor care au sarbatorit cevac in we sau sarbatoresc astazi!
Pupicei, Ingeras
17+
Maya
monis spune:
buna fetelor,
eu am fost sambata la nunta si cred ca am dansat cam mult, ca pe la 9 seara cand am fost la baie am descoperit o pata mica maro pe chilot, am plecat imediat acasa si am stat in pat. Dupa vreo 15 min de stat in pat a inceput sa ma doara si burtica, apoi am adormit si pe dimineata n-am mai avut nimic, sper sa fie totul ok. Ieri bebe a fost foarte vioi, poate ca sa ma linisteasca ca e bine. Si astazi imi simt putin burtica asa mai ciudat, nu ma doare dar e o senzatie ciudata.
Partea proasta ca nu am pe cine sa intreb daca ar fi vreo problema pt. ca ginecologul si doctorita de familie sunt plecati in concediu. Dar eu sper ca daca da din picioruse e totul bine.Scurgeri n-au mai fost, decat cele normale, albicioase.Voi ca parere aveti, credeti ca ar fi ceva probleme, daca bebe misca?
va pup.
moni
19+ 
monis spune:
m-monique felicitari pt. baietel, sa creasca mare , sanatos si frumos
felicitari celor care si-au sarbatorit sotii sau care au sarbatorit alte evenimente, nu mai tin minte numele ca am avut foarte mult de citit din urma si am uitat
moni
19+ 
chinico spune:
io iar am apasari...
e normal sa il simt pe bebe de azi dimineata aproape non stop?
gandacelul gadila si gadila..m-am tot invartit, m-am intins,am umblat..cate o juma de ora e liniste, si apoi iar incepe..scart, scart sub piele..
16+
dolores spune:
quote:
Originally posted by luly
Fetelor vreau si eu va rog niste raspunsuri/ lamuriri dc se poate. Astept raspunsuri in special de la fetele care au o sarcina normala, fara probleme deosebite.
1. Cat de des va faceti analizele si la indemnul cui? Al dr de familie sau al dr ginecolog (stiu ca oricum trimiterea tb de la dr de familie).
mi-am facut analizele o singura data in primul trimestru de sarcina la indemnul dr. ginecolog
2. Echo morfologica este obligatorie? V-a trimis cineva s-o faceti sau ati facut-o pt linistea voastra sufleteasca? Fetele din Constanta stiti unde s-ar putea face la noi in oras?
la indemnul dr. ginecolog voi face echo morgologic fetala la 21 saptamani
3. Ce suplimente/ vitamine/ pastile mai luati in aceasta perioada? Eu sunt in sapt 20 si dr. ginecolog mi-a spus ca nu mai e nevoie sa iau Materna si nimic altceva deocamdata. Nu sunt adepta indoparii cu pastile si ma simt bine deocamdata dar nici nu as vrea sa ma trezesc ca raman fara par sau fara masele.
eu in afara de tardyferon si calciu cu magneziu nu iau nimci altceva, in primul trimestru de sarcina am luat ovule utrogestan si pastile acid folic..in rest nimic altceva. stiu ca majoritatea fetelor iau tot felul de pastiluzte..gen elevit, materna...dar mie nu mi-adat nimic de luat pana acum...marti 25 iulie am programare la dr. si voi intreba atunci daca e sau nu cazul sa mai iau ceva in plus.
4. Sarcina va este supravegheata indeaproape si de dr. de familie sau doar de dr ginecolog?
sarcina imi este supravegheata de medicul ginecolog, la medicul de familie am fost doar o singura data in cele 5 luni de sarcina.
Acestea sunt nelamuririle mele (deocamdata).
Multumiri anticipate sila burtici.
Luly20s si
Diana (04.12.2003)
dolores
20+www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
dolores spune:
imi pare rau monis..nici nu stiu ce sa-ti zic exact....bine totusi ca misca..asta e linistitor, probabil ca te-ai agitat pre amult si prea tare..mai bine stai si odihneste-te si ai grija de tine...te pup, in rest nu cred ca mai sunt probleme...mai ales ca nu ti-a mai curs nimic
dolores
20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
danita spune:
ROANA, am slabit pur si simplu cu papa mai putina, paine max 2 felii pe zi, mancare mai nesarata si apa plata. nici un fel de sucuri iar dulciuri aproape zero ...
pupici
D
BeBelusca
roana spune:
Fetelor,as vrea sa va intreb ceva. voi aveti dunguta maro pe burtica?
Asa o dunga mediana care parca imparte burtica la 2.
ca ce am observat eu mamele de baietei au iar de fetite nu. cel putin la cunostintele mele s-a confirmat.
Vreti sa facem un sondaj pe tema asta?![]()
24+ cu 
ingeras26a spune:
Roana, eu voi fi mamik de fetitza si am dungutza slaba, slaba, dar doar de la burik in jos, peste el, nu. Asa are si sora mea, care trebuie sa nasca pe 10 august tot fetitza:)
Pupicei, Ingeras
17+
Maya
chinico spune:
Pana ma salveaza si pe mine cineva cu un raspuns, va scriu cum am promis. Gadi, gadi gandacul...
Dandusa, nici eu nu m-am mai epilat inghinal de cand cu bebe, nici macar nu am mai incercat. Eu ma faceam cu aparatul, acu numai daca ma gandesc ma trec fiorii. Din pacate din cauza rasului ma irit ingrozitor, si probabil ca in final voi ajunge ca o maimuta,dar ce sa fac..Stiti voi oare de ce nu e voie sa folosim crema epilatoare? Ca mie nu mi-a spus aici nimeni nimic, si ma batea gandul tura urmatoare sa o dau pe creme, macar nu ma irit.
Donia, sa-ti traiasca copchilutii si sa fie sanatosti!!
M_Monique, felicitari pentru flacau, sa se nasca voinic si vioi!!
Gravidutelor care au sarbatorit sau sarbatoresc zilele astea, ca sunt propriile zile de nastere, ale sotzilor, mamelor, copiilor, matusilor sau vecinilor,
LA MULTI ANI! si sa va distrati pe cinste!
luly io degeaba ti-as raspunde... dar lasa ca sunt fetele pe pozitii si te lamuresc ele.
asiza sarumana de felicitari, dar uite, poate gandacul meu o fi altceva..ce stiu eu..of.Pana nu se indura cineva si de mine sa ma lamureasca stau pe ghimpi.
16+

la burtici.
Diana (04.12.2003)