Pentru cei care raspund aiurea la subiecte

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Cu riscul sa fiu privita ciudat bazai si eu pe aici...In primul rand imi miroase a ZZ bine de tot.

Secundo...Mai lasati si voi...se mai baga si unii in seama si eu printre eipentru ca nu prea au nimic interesant de spus in legatura cu subiectul...

Tertzo...atoatestiutorii sunt si ei buni la casa omului..ai cu cine conversa daca nu ai somn noaptea...

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

iar a izbucnit frustrarea punctelor....
nu stiu d c se tine scorul la puncte si mesaje...ca sa avem d c sa ne certam intre noi!

Sa inteleg ca daca scrii mult n-ai bun simtz?
Da' daca citesti multe topicuri ai?

Hai sa se dea stelutze pe baza de views, sa vedem atunci razboaie...cum se trezeste X suparata ca i s-a violat intimitatea cind se conversa si ea linistita cu 2 prieteni si a venit un user necunoscut si s-a uitat! Ca sa castige puncte!

si mie mi se pare ca subiectul asta miroase a zz, pacat, kiar mi-a placut ideea initiala....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Elise, o precizare: prima parte a ultimului meu raspuns a fost lamurirea la cuvintele scrise de tine cu alte caractere, pe care chiar le-am considerat o gluma. Pentru mine, participarea la discutiile de pe forum nu are absolut nici o legatura cu punctele.
A doua parte se referea la problema pe care o am eu, cu mesajul care-mi sta pe suflet. Dar corect trebuia sa formulez:" Chestiunea la care ma refeream e, ca de fiecare data, delicata...." Asa ca se cuvine sa-mi cer scuze pentru formularea gresita.
Regret c-am fost prost inteleasa, eu ti-am apreciat sfatul.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by xenocid

Si tot la 'Ca nuca'n perete' desi in cazul asta ar fi mai potrivit 'Cu oistea'n gard' urmatorul mesaj de condoleante cules de pe aici:

quote:

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Orgel's second rule: "Evolution is cleverer than you are."

mesajul asta de condoleante e una din cele mai tari chestii pe care l-am vazut pe forumul asta! desi e involuntar si desi situatia e tragica in fapt, comicul (negru al) situatiei e irezistibil!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

imi cer mii de scuze! chiar nu mi-am dat seama...
am editat mesajul..desi e un pic cam tarziu!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

vreau si eu adresa subiectului va rog...

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Cristina, il vrei cam tarziu. Fata a sters postarea cu pricina.

Ps. Musai am vrut sa-i raspund Cristinei (ca noi doua suntem colege dintr-un club anume), deci nu am vrut puncte.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

quote:
Originally posted by Tzuni

Va spun eu ca daca ar raspunde toata lumea la subiect, forumul ar deveni plictisitor, moderatorii ar soma, vizitele noastre pe-aci s-ar scurta si rari, reclamele ar scadea in numar, site-ul ar da faliment si ne-am duce unii altora dorul.

Solutia: daca nu-i "potoleste" moderatorul, dati-le "ignore" si in timp ce va scuipati de trei ori in san va spuneti in gand "lasa-i Doamne sa traiasca si ei!"

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

subscriu...

multe poze
HAI DINAMO!!!!

subscriu la subscrierea subscrierii.............QED

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu pricep de loc: tocmai voi nu stiti obiceiul femeiesc de a discuta "vrute si nevrute", cu toate ca exista un subiect dat? Ca sa vedeti voi cam ce indura barbatii...

PS: va rog, cu rosii sa dati dupa ora 20, astazi abia atunci termin treaba!

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Rufus, sa stii ca si io in momente de luciditate gandesc la fel, dar fara sa generalizez "saracu sotu meu..."

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

quote:
Originally posted by Rufus

Nu pricep de loc: tocmai voi nu stiti obiceiul femeiesc de a discuta "vrute si nevrute", cu toate ca exista un subiect dat? Ca sa vedeti voi cam ce indura barbatii...

parerea mea este ca Rufus are perfecta dreptate

Elena18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mititeii! Propun sa deschidem inca un subiect in care sa povestim cit de victime sint!:)

Mergi la inceput