Pentru cei care raspund aiurea la subiecte
Raspunsuri - Pagina 8

Karina spune:
quote:Uite aici goana dupa puncte:
Originally posted by Elise
Mie asta nu mi se pare goana dupa puncte.
Aceleasi puncte ar obtine si daca ar scrie ceva empatic.
Mi se pare goana dupa "imagine".
quote:
Astazi vreau sa depasesc 1000 de mesaje. Mai am 3...Apare inca o steluta oare?

MONAI spune:
Fetele, parerea mea este ca daca Natasa a deschis acest subiect care poate statea pe "pana" multora, ar trebui gasita o strategie de atentionare a persoanelor in cauza(nu neaparat atentionarea publica-de genul topicului propus "nuca-n perete", pentru ca de multe ori interpretarile pot fi subiective).
Poate ar trebui ca fiecare persoana deranjata de anumite remarci sa ia atitudine, sa spuna ce are de spus, cu cat mai mult tact posibil(eu am citit de multe ori raspunsuri subtil-ironice excelente si care n-au jignit persoana atentionata, din contra, poate au insemnat o mica lectie de viata "predata" in cel mai onorabil mod.
Sau poate ar trebui ca moderatorii sa ia aceasta atitudine(desi sunt sigura ca numai o sarcina in plus nu le trebuie).
Se mai poate si ca acest subiect sa fie una din solutii (poate cei ce se vor recunoaste in descrieri vor cugeta mai mult inainte de a trimite vreun mesaj.
Zic si eu, pentru ca sincera sa fiu, am si eu acum in minte un astfel de mesaj lipsit de bun simt si ma gandesc : sa reactionez?(ar avea lucrul asta vreo urmare pozitiva?); sa reactionez public sau pe PM?; ca ce chestie s-o fac?...
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

Elise spune:
cred ca e cel mai bine sa reactionezi pe PM... ma rog, eu asa as face.
Daca omul respectiv n-a fost rau intentionat, a facut o gafa, si gafe mai facem toti, de ce sa incepi o vinatoare de vrajitoare? Nu e mai simplu si mai normal sa-i atragi atentia in privat?
asta daca nu vrei puncte in plus, bineinteles...
Elise

Victoria spune:
Cu riscul de a ajunge la ZZ, ia priviti aici exemplu de titlu de subiect: "Cum stiu care liste de discutii aduc puncte"
Putem sa ne dam aici cu capul de pereti degeaba in legatura cu calitatea postarilor, atata vreme cat lumea posteaza intr-o veselie sa adune puncte/stele, fiindca li s-a creat impresia ca sunt mai cu motz sau au mai multa "greutate" in vorba cand au "stele"
V
veni, vidi, Victorie!

Crinutz spune:
Oana merci pt raspuns, am aflat deja de la Mirona cum e cu butonu'. Si chiar n-am facut nici o gluma, am vazut ca exista dar nu stiam la ce foloseste. Poate te-ai uitat la profilul personal si ai vazut ca lucrez pe calculator si te-ai gandit ca ar trebui sa stiu. Dar eu fac cu totul alte lucruri pe calculator.
Inca odata scuze ca e off-topic!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Tzuni spune:
Va spun eu ca daca ar raspunde toata lumea la subiect, forumul ar deveni plictisitor, moderatorii ar soma, vizitele noastre pe-aci s-ar scurta si rari, reclamele ar scadea in numar, site-ul ar da faliment si ne-am duce unii altora dorul.
Solutia: daca nu-i "potoleste" moderatorul, dati-le "ignore" si in timp ce va scuipati de trei ori in san va spuneti in gand "lasa-i Doamne sa traiasca si ei!"
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Va spun eu ca daca ar raspunde toata lumea la subiect, forumul ar deveni plictisitor, moderatorii ar soma, vizitele noastre pe-aci s-ar scurta si rari, reclamele ar scadea in numar, site-ul ar da faliment si ne-am duce unii altora dorul.
Solutia: daca nu-i "potoleste" moderatorul, dati-le "ignore" si in timp ce va scuipati de trei ori in san va spuneti in gand "lasa-i Doamne sa traiasca si ei!"
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
subscriu...
multe poze
HAI DINAMO!!!!

viermisor spune:
Oarecum off-topic, dar daca s-a deschis discutia...
Eu nu stiu daca e goana dupa puncte. Unii si unele chiar nu au cu ce sa-si omoare timpul sau le face deosebita placere sa se 'auda' vorbind.
E unul din motivele pentru care poposesc mai rar pe DC. Incepand cu Bucataria si sfarsind cu ZZ, cum intru intr-un subiect mai interesant, cum dau de raspunsurile 'expertilor'. Nu stiu cand mai au vreme de masa sau de somn.
Ei cred ca numarul de stele le da dreptul sa te priveasca de sus. Deh! nu ai tu inca experienta lor 'de viata'!
Sa ma scuze cele ce au postat aici, nu am personal nimic cu nimeni, dar deja am alergie la unele semnaturi.(Inca o data: persoanele 'de fata' se exclud.)
Natasa, felicitari pentru subiect!

Elise spune:
viermisor - de curiozitate, si de ce nu dai cu ignore?
Eu chestia asta chiar n-o inteleg... nu mai scriu pentru ca scrie X.
Elise

MONAI spune:
Elise, dupa cum vezi, eu mi-s membra DC din 2002 si am foarte putine puncte, comparativ cu altii.
Chestiunea e, ca de fiecare data, delicata. Nu sunt lezata eu personal, ci e lezat bunul-simt.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi