Pentru cei care raspund aiurea la subiecte

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Eu am deschis un subiect in care vorbeam de lipsa de bun simt a unora dintre forumiste si s-a ajuns la problemele tehnice ale forumului :) Acum, daca tot ati deschis discutia, daca al meu pui face febra si vreau sa va intreb ce sa-i dau si cautarea nu merge, cum sa nu scriu alt subiect, chit ca mai sint o suta pe aceeasi tema???? Sa astept seara sa mearga motorul de cautare, ca ziua il doare capul sau sa intru pe alt forum unde nu se supara nimeni sa mai raspunda o data la intrebari banale? Intreb si eu, nu dau cu parul!
CIt despre puncte, luminati-ma si pe mine, ce se face cu ele, de ce se zbate lumea sa le obtina???

Natasa, nu stiu daca ai observat, dar subiectele cu marea au aparut aproape zilnic, deci daca se uitau un pic pe pagina urmatoare (daca nu cumva chiar pe prima pagina a forumului respectiv), gaseau raspunsul. Daca acel subiect a mai fost discutat mai de mult, nu cred ca s-a suparat nimeni ca s-a deschis unul nou. Ca sa nu spun ca exista acea posibilitate de cautare pe google, cu optiunea de cautare in site. Chiar am propus, ca butonul de cautare in perioada 8-16 sa deschida pagina de google advanced, cu optiunea de cautare numai in site-ul www.desprecopii.com Nu stiu daca se poate...
Cit priveste punctele, nu stiu care e treaba cu ele, doar ca la un anumit nr. de mesaje mai primesti o steluta. Dar chiar mi se pare aiurea sa scrii doar de dragul stelutelor.

quote:
Originally posted by Natasa
Si acum, revenind la subiectul meu, Louisea, nu vad unde e rautatea fetelor cind sint indignate de cei care se lauda cu banii lor. Cind un om iti spune ca nu are bani de intretinere, rochie de mireasa, de medicamente sau de un carucior pentru copil si altul vine si ii spune (ca raspuns la problemele expuse!!!) ca i s-a stricat sistemul de incalzire al piscinei sau ca tu, draga, nu a mai gasit rochia de 7000 de euro pe care o vazuse pe Calea Victoriei, asta cum se cheama? Mirlanie, nesimtire, grobianism, rautate si prostie. A, plus refularea unor frustrari din copilarie (gen romanul ala care isi cumparase Audi in Spania). Tine de o minima educatie sa nu scoti capul pe geam sa urli la vecini citi bani ai-furati sau munciti. Cel putin eu una, asa sint, dar tie ti se pare rautate ca a fost taxata cea care spunea ca si-a luat rochie de mii de euro ca raspuns la "n-am avut bani de nunta si de rochie, mi-am pus doar un voal". La fel de bine cred ca esti de acordsi cu cele care spun ca pe ele nu le bate barbatul si sint niste fericite, ce, n-au dreptul sa se dea mari, doar au muncit pentru el! (sa ne intelegm, in contextul in care o fata se plinge de violenta din familia ei)

Cit priveste aspectul de mai sus, asa sint unele persoane, nu se pot abtine sa nu spuna ori ca lor le e mai bine, ori ca lor le e mai rau. In cazul de mai bine, vor sa se laude cu cit de bine o duc, sau ce copii desptepti au, iar daca se pling vor sa fie compatimite, ca sint cele mai amarite. Nu cred ca o fac din rautate, poate doar din prostie . Daca le atragi atentia, iti zic ca nu e adevarat si continua pe acelasi stil.

Mi-ar placea si mie chestia cu "nuca in perete"

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

Imnul lui Irinel

Semneaza protestul Maxim impotriva pedofiliei prostului-gust

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Sa-mi dau si eu cu parerea la ce am citit la subiectul asta: am avut rabdare sa citesc tot, ca mare adevar ati grait cu totii...

Pe scurt, am rarit-o cu forumul pentru ca sunt dezamagita....sincer...de un anumit 'mamici de .....', unde am postat un mesaj in care povesteam o problema de sanatate a piciului meu. Eram foarte suparata cand am postat, darmata de-a dreptul. Si n-am primit decat vreo 2-3 vorbe de incurajare...restul povesti despre ce copii frumosi si destepti, cate kile au mai slabit mamicile, etc...asa ca m-am jurat ca nu mai dau pe acolo ....am vrut chiar sa anunt asta acolo, pe subiect, dar pe urma m-am gandit: pe cine cred eu ca intereseaza ca eu nu mai scriu acolo? Pe nimeni....doar 2 persoane de acolo regret...dar o sa le contactez personal....

Cam asta e...cred ca e vorba, pana la urma, asa cum s-a mai zis, de lipsa de empatie....si da, goana dupa puncte...adica 5-6 mesaje unul dupa altul cu cate o propozitie de 5-6 cuvinte....
Parerea mea, nu dati cu : deja e cantitate, nu calitate!

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Natasa eu nu m-am referit la rautate doar cand unele se lauda cu banii, ci si atunci cand unele tin neaparat sa arate cu degetu cand cineva face o gafa (poate fara sa-si dea seama). (ca de ex. fata cu semnatura rosie)

plus ca eu am citit sub unde s-a scris de diamant si n-am vazut nici o postare unde altcineva s-ar fi plans de bani, asta ca fapt divers.
poate ca fata care la scris n-a facut neaparat sa se laude (poate da ) nu stiu ca n-am intrebat-o .. dar sa nu excludem ca uni nu au experienta in a scrie pe forumuri si mai dau si in bara..

oricum is de acod cu tine ca la unele sub. nesimtirea e mare (si aici inteleg indignarea), cel putin cele descrise de tine is

no ma duc la treaba ca tre sa-mi platesc vila cu jacuzi

------------------------
Bandit si laleaua ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Eu vreau sa multumesc pentru acest subiect ca m-a scapat de niste complexe. Atatea "ce fenomenal barbat e al meu" m-au facut sa cred ca am eu vreo boala incurabila de al meu nu face curat, mancare si multe altele. Copii nu am sa capat complexe si in domeniul ala.

Empatia o ai sau nu o ai. La fel si bunul simt din pacate. Si daca as vrea sa fiu empatica stiti cum e niciodata nu iti ajunge ce ai tu, deci poate suferinta ca nu iti permiti petrecere la nunta egaleaza suferinta ca in loc de o rochie de 5000 de euro trebuie sa te multumesti cu una de 1500.

Cea mai recenta experienta de genul asta a fost la topicul cu "nu ne ajung 6 milioane in casa" si raspusurile au fost ca nu stiu sa se gospodareasca destul de bine.

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Eram foarte suparata cand am postat, darmata de-a dreptul. Si n-am primit decat vreo 2-3 vorbe de incurajare...restul povesti despre ce copii frumosi si destepti, cate kile au mai slabit mamicile

Mie asta nu mi se pare goana dupa puncte.
Aceleasi puncte ar obtine si daca ar scrie ceva empatic.
Mi se pare goana dupa "imagine".

Si, ca la subiectul cu clientul si prostitutia, laudele astea n-ar prolifera daca n-ar avea ecou.
Cit timp o sa raspundem persoanei, nu mesajului, e normal sa fie create "portete" in spatele nickurilor - impopotzonate, periate, si lipsite de detalii "compromitatoare" cum ar fi ca au, ca orice om, diverse probleme.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si eu insist - a X-shpea oara - pentru desfiintarea sistemului de puncte/stele.Ce am citit mai sus - cu aia care statea noaptea sa copieze retete pe forum ( d-aia nu le-am vazut, ca eu nu intru la "bucatarie")m-a scarbit.
Si iar...semnaturile...nu s-ar putea limita ( in cm patrati sau cum vreti voi) marimea semnaturilor? Kilometrii de linkuri si emoticoane?
Maxime si cugetari, uneori strofe intregi, am ajuns sa le invat pe de rost...
Sau spatiile? Chiar o semnatura/maxima/cugetare decenta, au cateodata un sfert de pagina lasate intre ele si text, ca sa se vaza...

V
V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mate spune:

quote:
Originally posted by Corina75

Sa-mi dau si eu cu parerea la ce am citit la subiectul asta: am avut rabdare sa citesc tot, ca mare adevar ati grait cu totii...

Pe scurt, am rarit-o cu forumul pentru ca sunt dezamagita....sincer...de un anumit 'mamici de .....', unde am postat un mesaj in care povesteam o problema de sanatate a piciului meu. Eram foarte suparata cand am postat, darmata de-a dreptul. Si n-am primit decat vreo 2-3 vorbe de incurajare...restul povesti despre ce copii frumosi si destepti, cate kile au mai slabit mamicile, etc...asa ca m-am jurat ca nu mai dau pe acolo ....am vrut chiar sa anunt asta acolo, pe subiect, dar pe urma m-am gandit: pe cine cred eu ca intereseaza ca eu nu mai scriu acolo? Pe nimeni....doar 2 persoane de acolo regret...dar o sa le contactez personal....

Cam asta e...cred ca e vorba, pana la urma, asa cum s-a mai zis, de lipsa de empatie....si da, goana dupa puncte...adica 5-6 mesaje unul dupa altul cu cate o propozitie de 5-6 cuvinte....
Parerea mea, nu dati cu : deja e cantitate, nu calitate!

Corina si Andrei (24.11.2004)

Corina,nu fi trista,intrucat copii nostri sint nascuti la interval de trei zile,stiu despre ce grup de mamici e vorba.Nici eu nu scriu acolo,inca din perioada sarcinii,m-a luat cu greatza cand am vazut ca scriau si cate partzuri au tras intr-o ora si cum au mirosit...penibil de-a dreptul....

Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
Osama

Cine da din coate...departe ajunge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Se vede ca lumea e mai noua pe forum si nu a citi:

"Scurt manual de abordare parerologica a unui subiect

1) La inceput declinati-va scurt competenta in domeniul respectiv folosind una din formulele
a) eu de asa ceva nu am auzit, insa...
b) stiu ca nu e treaba mea dar...
c) desi nu cunosc prea multe despre...
d) nu sint in domeniu, insa...
e) desi sint cel mai putin in masura...

2) Specificati in mod clar ca opinia va apartine e.g. :
a) eu cred ca...
b) parerea mea este ca...
c) dupa mine...
d) eu consider ca ar fi normal sa...

3) Contraziceti-va subit e.g. :
a) vecina mea de la 4...
b) vara prietenului meu...
c) cineva de la fi-miu din clasa
d) matusa mea din Congo

4) Fiti extrem de vag. Nu uitati ! sinteti aici sa scrieti nu sa cititi.

5) "O imagine face cat o mie de cuvinte" - abuzati de gif-uri animate.

6) Selectati cel mai lung post. Dati "reply with quote" si scrieti scurt : Da sint de acord. Eventual limitati-va la un gif animat.

7) Regula de aur : Semnatura trebuie sa fie de 10 - 15 ori mai mare decat mesajul postat.

8) Daca aveti senzatia ca nu ati fost inteles trimiteti PM ...multe.
In PM de aia au fost facute.

Referinta bibliografica:

" Nici mie nu imi este foarte clar despre ce este vorba, dar cu siguranta nu este masturbare sexuala. "

Cu stima,
Alin

*Ex astris, Scientia* "

acesta este un citat a la xenocid
Moderator

Sper ca va fi de folos!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Buna la toata lumea!

De cand s-a deschis subiectul asta m-am tot gandit daca si eu am raspuns vreodata aiurea, fara sens sau sa ma dau mare (desi nu e genul meu). Pt puncte sau stelute n-am scris niciodata desi am primit o steluta destul de repede pt ca sunt dependenta de DC si intru zilnic si chiar am avut ceva probleme de rezolvat. Insa am observat si eu ca sunt o groaza de subiecte unde (nu) se vorbeste despre nimik. Ai senzatia ca esti pe messenger. Dau un exemplu care imi vine acum in minte, la prieteni dintotdeauna. Sunt mesaje de "buna dimineata", de "noapte buna", de "ce mai faci" si asa mai departe. Cel putin la subiectul cu manele e crima (daca ati intrat sa vedeti). Am intrat si eu la leoiace Dc in speranta ca putem impartasi chestii legate de zodie, de comportament si altele asemenea dar m-am lasat.

Exista messenger, fetelor!!!! sau PM, sau mail....

Apropo se semnatura, se poate scoate atunci cand e cazul. Pt cei care nu stiu dai click pe selecteaza semnatura si se declicheaza.

Acest forum, si nu numai, ar trebui sa fie folosit pt a primi si a da sfaturi utile atunci cand ai avut o experienta asemanatoare sau daca ai cunostinta de problema respectiva. Poate ca moderatorii ar trebui sa stearga topicurile fara sens, fara continut si daca cineva se supara atat de tare sa intre pe alt forum care ii permite. Ce-i asa mare nenorocire ca anumite persoane se vor supara si nu vor mai scrie? Cu atat mai bine, raman cei care vor sa dea o mana de ajutor.

Si off-topic (scuze) - cum "editezi"? adica poti scrie la un mesaj anterior ceva ce ai uitat? Cum functioneaza ca eu nu am reusit sa aflu?

va pup

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Crinutz
Si off-topic (scuze) - cum "editezi"? adica poti scrie la un mesaj anterior ceva ce ai uitat? Cum functioneaza ca eu nu am reusit sa aflu?

Exista butonul "Edit message"(sau "Editeaza raspuns") sus pe bara cu butoane (in cadrul mesajului tau propriu), opreste-te asupra fiecaruia si il vei gasi, este al 3-lea cred. (asta in cazul in care nu ai facut o gluma si chiar nu stii de acest buton).

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput