Pentru cei care raspund aiurea la subiecte

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Mititeii! !:)

da' berea unde-i? miam, miam...
am raspuns aiurea la subiect. natasa, iarta-ma, dar nu am putut rezistat sa nu glumesc si sa poftesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Daca tot va deranjeaza acumularea punctelor ,de ce nu faceti o scrisorica la admini pentru anularea punctajului?

Sau:
de ce nu creaza adminii un sistem de donatie a punctelor?
Sau de exemplu:
atunci cand ai un numar mai mare de puncte ex. 100
sa fii pe lista donatorilor pentru salvarea unei vieti de copil?
Exemplu:
daca ai mai mult de 100de puncte sa treci pe la AJUTOR UMANITAR si sa donezi un minim de 5euro sau 5000lei(sau o carte,o bicicleta stricata uitata intr-un pod,un zambet ca si ala se plateste in ziua de azi) sunt bine veniti pentru salvarea unei vieti.

Vad ca va place sa bla bla bla doar de "consecinte" nu si de "cauza"!
si chiar multi dintre noi care scriem aici pe DC poate zilnic am uitat de ce o facem.

+30SOPHIA Uraaaaaa mult a fost putin a mai ramas!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by blue eyes

quote:

Mititeii! !:)

da' berea unde-i? miam, miam...
am raspuns aiurea la subiect. natasa, iarta-ma, dar nu am putut rezistat sa nu glumesc si sa poftesc.

Berea e cu mititeii, normal :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Cred ca Natasa a sesizat ceea ce multi gindesc dar nu spun (inca). Multi scriu ca se se afle in treaba (sau poate pentru ca nu au alta treaba cu adevarat), sa afle si altii ce viata/copii/masina/sot/job/etc. perfecte au, si cit de fericiti sint in comparatie cu altii.
Poate ca topicul asta le va da unora de gindit, dar m-as mira :-)

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:

Mititeii! Propun sa deschidem inca un subiect in care sa povestim cit de victime sint!:)

Da, da, daaaaaa....Plizzzzzz....vreti?

Eu nu sunt chiar asa de scandalizat de raspunsurile "prin balarii" care se mai intalnesc la un subiect. Asta pentru ca lumea-i lume, cu bune si mai putin bune.
De multe ori simtim nevoia de a ne striga multumirea, fericirea, avem ocazia sa o facem asa rar...E un lucru bun sa recunoastem ca suntem multumiti.
Sigur, da cam naspa sa o faci atunci cand altul iti spune ca el nu o duce pe roze, insa poate aceste mesaje mai ridica putin moralul celui suparat. Cine stie?
Si apoi, la subiectul copii, e greu sa gasesti o mama care sa nu exagereze in privinta bobocului. Va rog sa ma credeti...am un exemplu (exemplar?) in familie...

poze multe cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Rufus
... insa poate aceste mesaje mai ridica putin moralul celui suparat. Cine stie?

Cum D-zeu ar putea acele mesaje sa "mai ridice putin moralul celui suparat"???!!! Chiar nu inteleg ce ai vrut sa zici cu asta...
Poate doar sa fie ceva de genul masochisti...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Nici eu nu cred ca astfel de mesaje ridica moralul celui care a cerut o vorba buna sau o incurajare.Chiar anul trecut cineva se plangea prin vecini ca sotul pleaca seara prin discoteci, e cam fustangiu iar ea creste copilul mai mult cu ajutorul soacrei in timp ce sotul se distreaza.O vecina binevoitoare ii da drept "vorba buna de incurajare': aaaaa eu am un sot de nota 10. Sa vezi ce muncitor e, si ma ajuta, si cate mai face prin casa. Chiar voi ce ati mai facut nou prin casa? Dupa care s-a apucat sa enumere ce lucruri frumoase a facut sotul ei.Cum sa iti ridice moralul asa ceva? Poate sa ti se urce sangele la cap cum mi se urcase mie care nici macar nu eram in cauza.Adica pe mine m-a socat rau un astfel de raspuns si de atunci persoana laudaroasa a scazut in ochi mei foarte tare.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Oana

quote:
Originally posted by Rufus
... insa poate aceste mesaje mai ridica putin moralul celui suparat. Cine stie?

Cum D-zeu ar putea acele mesaje sa "mai ridice putin moralul celui suparat"???!!! Chiar nu inteleg ce ai vrut sa zici cu asta...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

...ceva de genul "daca la ea/ei se poate, la mine/eu, de ce nu as putea?
Si se ambitioneaza fata sa fie bine si la ea!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Laura, pai in cazul descris de mine nu prea vad cum ar fi putut sa se ambitioneze femeia care se plangea? Ce sa faca? SA divorteze sau sa plece si ea prin discoteci dupa barbati ca sa plateasca cu aceeasi moneda sotului? Pentru ca o discutie serioasa cu el nu cred ca il readucea pe drumul cel bun.

fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Yeap, mare dreptate ai, Natasa, si pe mine ma deranjeaza astfel de persoane, dar bietele de ele, cred ca nici nu realizeaza ce penibile sunt.
O forma usoara de lipsa de empatie e aceea de a asculta pe celalalt dupa care ii dai peste cap si-i spui cat e de aiurea cum gandeste si ce gusturi slabe are, asta dupa ce ti-ai etalat tu coada rotata de paun batos!!
Mai curand inclin sa cred ca in spatele mastii sunt de fapt persoane complexate si nesigure pe ele insele.
Noi sa fim sanatosi!

Mergi la inceput