Am primit si in scris confirmarea a ceea ce am primit verbal. Adresa catre angajator de la CJPAS precizeaza ca trebuie luate in calcul si sumele asigurate suplimentar din cele 6 luni anterioare producerii riscului. Indemnizatia astfel calculata se va aplica incepand cu 14.04. Nici un alt fel de conditii.
Pentru cei ce sunt sceptici inca eu pot sa le spun ca azi sunt 100% sigur ca pe 15.05, data lichidarii drepturilor salariale pe aprilie la angajator voi primi indemnizatia majorata.
Ca sfat pentru ceilalati: luati stagiul de cotizare de la CNPAS. Daca anagajatorul (sau agentia pentru somaj) a inteles ce are de facut si va da exact drepturile cuvenite lasati lucrurile sa curga. Altfel trebuie sa le sugerati sa vorbeasca cu CNPAS. Fie prin hartii oficile fie macar verbal, la telefon. Nu va lasati! Si asa am ramas putini. Pacat dupa atata efort, nervi si timp irosit sa nu beneficiati de toate drepturile.
Valy, e vorba de indemnizatia de maternitate (pre si post natal) sau de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani?
Valy poti sa-mi trimiti si mie pe fax raspunsul de la Casa de pensii pe care l-ai primit referitor la situatia ta?
Da-mi de veste, ca sa iti trimit nr. de fax pe email.
La casa Maramures mi-au spus ca nu stiu ce adeverinta sa-mi elibereze
si asteapta tipizatul de la Bucuresti, dar parca vad ca nu vor primi nimic.
S-auzim de bine!
Nela
Iata vestea Nela: sunt aici! Trimite pe e-mail si voi incerca sa faxez diseara. Azi am dus toate hartiile la firma si totul e clar. Voi primi banii recalculati cu noua medie incepand cu 10.04. Sper sa nu apara precizari defavorabile de acum incolo. Eu cred ca nu va mai aparea nimic ca legea e clara desi foarte alambicata.