mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna dimineata burtici
fetelor pe mine asa ma apuca o nostalgie cand vad ca unele dintre fete au 34 de saptamani...maine poimaine incep nasterile, nu imi vine sa cred...

Floricika 31+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Unde-s cucuvelele de noapte? Dorm?

Ramomar, drum bun si relaxare maxima!

Crisnemes, stai linistita ca nu se poate pisa tat'su fara ca el sa-l tina de picior si sa se uite. E tare curios si e normal sa fie asa.
Si cu olitza...asta e...cand i-o veni sorocul...sau il trimit la Inni sa-l dezvete.

Inni, nu-i musai sa slabesti cand alaptezi. Stii tu, fiecare organism cu ritmul lui, multe mamici s-au ingrasat in timpul alaptatului. Depinde ce, cat si cum mananci.

Eli, felicitari pentru 30 de saptamani!

Mini_me, am aruncat o privire la poze, cele cu desertul mi-au placut enorm.

Katia, felicitari pentru bebitza in grafic! Si sanatate jumatatii tale!

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna burticutze!

aduc si eu o veste buna: am un coleg a carui nevasta a nascut azi dimineata la 4. Fusese in urma cu cateva zile la medic si ii spusese ca placenta e f degradata, asa ca, daca nu nastea pana la sfarsitul saptamanii, ii induceau nasterea. Ieri au fost la medic si i-a spus sa bea 4 linguri de ulei de ricin si sa faca . A baut uleiul, de partea cu nu stiu nimic, ideea este ca la 2 noaptea au plecat spre spital si la 4 nascuse. Ii era frica de nasterea naturala, isi luase trusa pt epidurala. Nu a mai fost cazul, ca totul s-a intamplat f repede! Ce norocoasa! Acum au o fetita sanatoasa, 3.400kg, 48 cm. Nascuta, am uitat sa spun, la 38 saptamani.

Revin cu alte vesti si despre mine mai tarziu, deocamdata trebuie sa rezolv ceva urgent la serviciu.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Lyana eu am condus in prima sarcina pana inainte sa nasc. Inca ma simteam mai bine decat in dreapta. Asa ca nu vad nici o problema in a conduce masina , daca te simti bine.

Gabi 31 si Tudor 22.10.2003

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna dimineata burticute!
DE CITEVA ZILE DOAR VA CITESC ,AVETI UN RITM NEBUN LA SCRIS.
ELI26,ti-am vazut pozele,f frumoase,mi-au placut mult,Shion e frumos foc.
Felicitri pt rezultatele de echo,fetelor !
Pupici !

Adina 22+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Pufy, sa inteleg ca ne parasesti saptamana viitoare pe la inceput?
Ramomar si tu pleci? Pe unde ca eu cred ca am pierdut mesajul in care ne anuntai? Vacanta? Oricum sa aigrija de tine si de bb
Roxana, ce veste frumoasa......mie imi dau lacrimile cand aud de astea acum, chiar si despre femei pe care nu le-am cunoscut niciodata!
Flory, si eu sunt tare emotionata, cred ca o sa plang dea binelea cand o sa nasca prima dintre noi!

30s cu bb Katia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Fetelor am uitat....Multumesc pentru felicitari de eco! Si bebita mea va multumeste acum. Ieri a stat cumintica de tot la nenea doctor....azi isi ia revansa!
Adinazot....eu as zice ca Shion a lui Eli e "frumusica" foc

30s cu bb Katia

Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Fetelor presimtirea mea de acum cateva zile ca mi s-a deschis colul s-a adeverit.Acum trebuie sa stau numai in pat, sa vad cum o sa ma descurc cu fetita.Asta e.
As avea o rugaminte la voi: daca stiti numarul de la Medsana sau Rombel sau orice alta clinica din Bucuresti va rog sa mi-l dati si mie.
Trebuie sa fac o analiza de fibronectina oncofetala (pt. a vedea daca este risc de nastere prematura) iar in Ploiesti nu gasesc asa ceva.
si multumesc anticipat.

Roxana + Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Roxanae, imi pare tare rau sa aud de problemuta...da' tre sa fie bine! Stai cumintica!
http://www.medsana.ro/contact.php asta e linkul unde gasesti nr de telefon de la medsana. Eu am sunat pentru seful meu saptamana trecuta si au fost dragute fetele de acolo...vroiam niste informatii si au revenit ei cu un telefon sa-mi spuna! Daca nu merge linkul iti transcriu eu numerele!

30s cu bb Katia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Roxanae, imi pare rau pentru tine. Sper ca ai vreo bunica, sa te ajute.

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput