mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 24
anangel_lexi spune:
Neata tuturor. Mai fetelor, da' voi chiar nu aveti somn...Sunt oare singura care doarme neintoarsa toata noaptea???
Ralu, eu o sa-mi iau trimitere de la medicul de familie ca nu stiu unde sa merg pt. analizele astea...Acu' cat or costa, or costa, stiu ca sunt foarte importante culturile de col, daca iese ceva, poate pune in pericol viata bebeului...deci nu ma mai uit la bani!
Try, si doctorii sunt oameni, au si ei dreptul la concediu. Pe mine una nu ma deranjeaza ca pleaca in concediu, nu v-am spus ca eu sunt mai nesimtita in ceea ce priveste sarcina? Mai ales ca mi-a spus s-o sun dupa ce am rezultatele de la col si atunci o s-o rog sa-mi dea si un nr. de tel al unui alt doctor sa nu raman chiar in pom (desi nu ramaneam nici asa, ca am "pile" la Municipal
)
Off, ma terminati voi pe mine cu cosuletele...imi plac la nebunie si eu nu pot lua...daca nu stiu ce culoare sa iau...
Off, atat de mult mi-am dorit sa nu fie bebe la fel de timid, rusinos si incapatanat ca maica-sa si uite ca exact asa e...Sper sa fi mostenit si lucruri bune de la mine...
31 I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png
Monique_new spune:
LyanaEu mai merg cu masina zilnic. Asa ma gindeam si eu ca ar fi cazul sa nu prea mai conduc cu toata ca nu ma deranjeaza. Si cred ca bebelinei ii place a da din picioruse cind mergem cu masina.![]()
Monica
32 sapt
pufymic spune:
Buna dimineata burtici!
Lexi nu esti singura care doarme neintoarsa noaptea...si eu as dormi si chiar dorm asa cand nu urla Alesio...
Tina felicitari pentru 30 de sapt!Deja incepe si la tine numaratoarea inversa....
Noi am dormit multumitor azi-noapte, m-am culcat si eu mai repede ca tot s-a luat curentul....
Acum e ok in Arad, cel putin in zona in care stam , ca e aerul respirabil...ma gandesc ca or fi stins azi-noapte focul de la groapa de gunoi....ne-or fi injurat ungurii ca si la ei s-a dus fumul
...
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Buna dimineataaaaa!
Iar ai facut chef asta noapte Inni! Imi pare rau dar eu nu gasisem formula de calculat lungimea lui bb, ci doar un softuletz pt calculul greutatii (ceea ce ma obseda pe mine mai demult). Dar vad ca te-ai descurcat.
Lexi cred ca glumesti cand spui ca bebelushul tau e rusinos si incapatanat(ca tine). Daca nu s-a dezvaluit clar la echo e pura intamplare (mici ghinioane): pozitie improprie pt vizualizarea sexului. Nu e ceva voluntar. Stiu cativa bebelusi care au tratat cu spatele tehnica moderna la fiecare echografie si la nastere a fost surpriza totala. Cat despre cosuletz, daca nu afli si nu afli daca-i
ori
poti sa iei pe albastru, pentru ca la fetitze le shade bine oricum (si in fustita, si in pantalonashi, si in toate culorile) dar la baietei...nu poti sa-i "jignesti"cu un roz, nu?
Si chiar asa...de ce sa imbracam bebelusii in uniforme? Sa-i standardizam de mici cu roz si bleu? E o gama intreaga de culori frumoase si variate...ar fi pacat....
Eloise
26+ cu 
EU
Virsta bebe
amarantina spune:
Lyana, in orice maternitate circula diversi care au diverse de vanzare: de la burtiere, capoate - pana la hainute de bebe si pleduri mici. Asa ca o sa-ti cumperi de acolo. Oricum ei le dau ieftin (cred ca e in jur de 100.000 una), pe cand la farmacie o burtiera poate sa coste si 1 milion (ma refer la cele de la Chicco)
katia spune:
Iacatama-s si eu infiintata la servici!
Lexi, Pufy si eu dorm neintoarsa....pe la 10 jumate imi pica ochii in gura indiferent daca prind sau nu un somn de pranz si dimineata nu ma dau sculata (cu exceptia we cand ma trzesc cu noaptea-n cap si asta nu mi-am explicat-o niciodata!)
Fetelor, vreau si eu patut...unde e acest magazin Barza? Saptamana viitoare cred ca o sa vizitez Oborul sa-mi iau cosulet si sa-mi fac bagajul de spital!
La capitolul creme pt bb eu am luat Mustela pentru inceput.
Uff, barbatu' meu a racit urat de tot. Ieri cand am intrat la doctor l-am lasat ok si dupa juma de ora cand am iesit deja ii curgea nasul si stranuta ingrozitor! Ce e curios este ca atunci cand e racit si ia pastile se comporta ca un drogat.....vorbeste mult, face glume, si unde inainte ma rog de el sa ma bage si pe mine in seama acum ma sufoca. Eram asa de somnoroasa dimineata in drum spre servici si el da radioul in masina tare, canta, vorbeste nonstop!!!!!!!!

Sper sa-i treaca repede ca sambata tre sa merg la o nunta!
Va pup...ma duc sa iau micul dejun!![]()
AAAAA era sa uit, Inni, nu eu m-am plans de "scurgeri", Tasia era "inculpata", eu cand ajung acasa de regula dau jos chiloteii de pe mine ![]()
![]()
30s cu bb Katia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Crisnemes spune:
Buna dimineata burtici?
Si eu fac parte din categoria celor care ar dormi non-stop.
Puffy cat stai la Cluj. As vrea sa ne intalnim. Eu din pacate in week-end sunt de obicei la socrii la tara.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
amarantina spune:
Monique, eu stiu ca dupa nastere daca te ingrasi inseamna ca s-a dereglat tiroida in timpul travaliului. A patit o prietena de-a mea, saraca are acum (la 6 luni de la nastere) mai multe kg decat avea la 40 de saptamani. Tre sa inceapa tratament pentru tiroida dar a tot amanat pentru ca inca alapteaza bebeul.
pufymic spune:
Cristina luni plecam din Cluj....mergem duminica pe la pranz (ca e ziua nepoatei) si luni la ora 16:30 am programare la dr, apoi plecam catre Deva.
Poate reusim sa ne intalnim luni dimineata....eu vreau neaparat sa trec luni pe la clinica unde am lucrat(e pe Clinicilor), asa ca dc ai drum pe acolo poate ne vedem...![]()
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Tu in ce cartier stai?Cumnata-mea sta in Marasti.
Pupici!
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik