mamici de sept-oct2006 (50)
Raspunsuri - Pagina 20
ramomar spune:
laliq si angel_lexi felicitari pentru bebicii sanatosi!
microbu
bine ca s-a rezolvat cu netul, caci altfel cine stie cata apa dadeai la soricei
. Si aici pe la noi sunt tot la fel preturile la hainutele pt bb. Am cumparat din magazine pentru copii body-uri la 120000 bucata, salopete de la 180 la 250 mii buc, etc, deci in mare cred ca sunt cam la fel preturile, exceptand cele de firma.
Carmen
. Las ca se invata si Iustin cu olita pana la urma![]()
itzy ce mai faci? sper ca esti bine!
katia te-ai intors de la medic? da-ne vesti.....
29 
mai avem un pic...
try spune:
quote:
Originally posted by inni
Eu nu am decat 3-4 perechi de chiloti care ma mai incap..si toti sunt cu sfoara in fund...ma si gandeam ca daca ma apuca nasterea nici chiloti nu am sa ma duc la spital..ca am inteles ca tr din aia obisnuiti. Insa de cate ori am fost sa-mi cumpar, cand am vz cataaa marimea mi se potriveste am renuntatsi iaca-ta-ma fara...
Pe mine ma incap toti, doar ca m ise increteste un pic betelia sub burta, in rest... n-am trecut la alta marime nici la chiloti.
Daca te duci cu chilotei cu snurulet dupa ce nasti, unde mai sta tamponul? Ca la unele femei lohiile alea curga ca la balamuc in primele 4-5 zile. E musai sa ai chiloti obisnuiti.
Aici se dau chiloti de unica folosinta in primele zile dupa nastere. Sunt un fel de chiloti-plasa (asa cum erau acu' 15-20 de ani ciorapii-plasa), foarte moi si elastici. Ti se dau de la maternitate. Si sunt foarte comozi, nu te strang si tin foarte bine tampoanele acelea imense (nu se gasesc in farmacii, sunt special pentru maternitati, atat chiloti icat si tampoanele) care ti dau dupa nastere. Eu am purtat cam o sapt. astfel de tampoane si apoi am putut trece la cele de ciclu.
quote:
Am si eu o intrebare pt. mamicile care sunt la al 2-lea bb.
Dupa prima nastere ati purtat burtiera ? La cat timp dupa ce ati nascut ati pus-o ? (In cazul cezarienei si al nasterii normale)...ca eu as vrea sa-mi cumpar..nu acum, ci dupa ce nasc.[/b]
Am nascut vaginal si n-am purtat burtiera. N-am cochetat cu ideea de burtiera deloc. In prima zi dupa nastere, aveam burta ca la 5 luni, apoi cu fiecare zi se strange si se face tot mai mica (in special daca alaptati). De revenit la abdomen plat nu poate fi vorba dupa ce nasti. Doar prin exercitii abdominale mai ajungi sa ai platitudinea unei pustoaice. Altfel, daca lasi corpul de la natura, cum am facut eu, ramane acolo o burtica mica care nu se mai duce niciodata. Iar burtiera n ucred ca face vreo diferenta in efectul final. Burtiera poate doar ajuta la o retragere mai rapida a burtii, dar in final ca sa scapati de ea definitiv si sa fiti plate, tot exercitiile abdominale sunt cheia. Sunt si femei care de la mama natura au abdomen de manechin si-si revin fara ajutor dupa o nastere, dar astea sunt cazuri rarisime. Sau poate femeile slabe tzar…
Dar e vorba de cateva luni de zile pana cand ajungi la o burtica cat de cat multumitoare duap ce nasti. Mie mi s-a retras burta dupa vreo cateva saptamani, dar a ramas acolo un strat de grasimita care nu s-a mai dus pana cand am ramas din nou insarcinata.
.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
Daiopri spune:
Scuze ca dau buzna aici, dar voiam doar sa o salut pe Try.
Sarcina usoara in continuare si numai bine.
Alex tot cuminte? Las ca vine fratiorul si o sa ai o noua provocare:)
Sa stii ca si al meu s-a mai cumintit, asa ca nu il mai trimit la tine.
Multi pupici si sanatate maxima, si bineintels nastere usoara.
Numai bine tuturor
ramomar spune:
monique_new
azi vad ca i fost pusa numai pe sotii: intai vitrina, apoi hartia. Eu am patit-o cu hartia acum vreo 2 saptmani la serviciu (acolo e roz, acasa cumpar portocalie.desi si asta ma poate pacali) si dupa ce mi-am dat seama ca e hartie am ras de una singura in toaleta ![]()
fetelor va pup pe toate, va doresc somnic usor si vise placute, ma duc in patuc ca ma doare spatele, iar la dimi plec spre Cluj, ma duce sotu cu el in delegatie
,iar la intoarcere o sa ne oprim la parinti. Deci eu o sa va duc dorul vreo 5 -6 zile, spe ca si voi mie
.
va pupic 
29 
mai avem un pic...
katia spune:
Salutare!
Am ajuns si eu de la doctor
Eu am avut programare la 6.30 ca ne respectam programul de munca ![]()
Suntem in grafic, sanatosi si voiosi! Bebita mea are 1588grame cu eroarea de rigoare e cu capul tot in jos, cordonul la locul lui, colul inchis si placenta de grad 0.
Alessia, am intrebat de placenta....n-am uitat! Mi-a zis ca in primul rand nu poate sa-si faca o parere ferma pentru ca gradul de imbatranire a placentei trebuie corelat si cu cantitatea de lichid amniotic si cu caracteristicile acestuia, cu dimensiunile si starea copilului. Ca in cele mai multe cazuri o placenta de gradul III nu inseamna neaparat o problema. Sfatul lui a fost sa te adresezi doctorului ginecolog sa-ti interpreteze ecografia in functie de ceilalti parametri enumerati mai sus si ca nu ar trebui sa intri in panica, ca nu e asa grav.
Eu zic sa te uiti pe eco si sa vezi ce scrie despre lichidul amniotic si daca informatia nu e chiar imbucuratoare sa-ti suni dr! Sper sa fie bine!
Da' ce-ati crezut fetelor? Ca m-oi fi ratacit prin Bucuresti a?
Multam pentru grija!
Try, ai dreptate....pe vremea noastra pana si in burta la mama erau copii altfel!![]()
Adameasca, Ralu...tensiunea asta e mare belea!
Lexi, Laliq, ma bucur ca aveti vesti bune de la dr!
Flori felicitari pentru luna a 8-a
Vad ca vorbiti de haine pt bb, eu nu vreau sa-mi cumpar prea multe ca stiu sigur ca voi primi....sunt intelegeri facute deja ![]()
Nu mai stiu cui mai vroiam sa-i scriu cate ceva!
Ma duc sa ma intind ca simt ca ma scurg....
Noapte buna va doresc!
30s cu bb Katia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
_Ralu_ spune:
multumesc fetelor de raspunsuri cu analiza buclucasa! ma bucur ca nu-i scumpa tare!dr mi-a dat trimitere dar a zis ca mai bine sa ma duc la dr de fam ca poate are contract cu vreun lab si poate mi-o da gratuita! mi-a zis sa mi-o fac totusi la un lab mai cunoscut (medicover, medlife, v babes...) ca nu prea se face bine peste tot!
sa inteleg ca are ganduri de nastere naturala cu mine....poate o fi mai bine asa, ce sa zic? desi as fi preferat cezariana! dar acu mi s-a facut cam frica si de asta ca cica la cata grasime am eu pe burta s-ar infecta f usor...
am vb cu sotu'. maine ne ducem dupa coshuletz...!

katia, ma bucur ca sunteti bine!
zicea roxana parca, cum ca dr nu i-a zis de greutatea lui bb! nici mie nu mi-a zis niciodata! de cate ori i-am zis cica nu e importanat daca e in parametrii buni din pct de ved a celorlalte masuratori! nu stiu, ori nu poate ea sa vada pe eco al ei, ori...nu stiu!
oricum pana la jum lui aug cand vine din concediu sigur ma mai duc in alta parte sa mai fac o eco, si o sa intreb atunci...sa-mi satisfac curiozitatea!
raluca
31+
cu
alexia-maria
yahoo
webshots
...vine
tasia spune:
Oanacn
Chiar mi-ai interpretat gresit mesajul pentru Roxana, dar stai linistita ca am inteles la ce te referi, ai dreptate. Noi ne dam doar cu parerea, cea care va lua o decizie va fi Roxana, si cred ca ar trebui a se gandeasca bine inainte, nu cred ca e cazul sa se grabeasca.
Sephora esti o fericita ca tatal tau vitreg nu a facut diferenta dintre tine si sora ta si ti-a dat de toate. Astfel de cazuri nu sunt foarte multe. Chiar daca parintele respectiv nu te cearta si nu te bate nu inseamna ca simte acea iubire pe care o simte un parinte adevarat. Iar daca copii gresesc cu ceva, chiar daca in gandul lor, dau vina pe parintele adevarat, ca de acolo li se trage gena rea.
mini_me ti-am trimis PM
inni esti frumoasa pentru ca esti mamica
si daca ai ceva kg in plus le dai jos dupa aia cu siguranta. Si eu am 12 kg in plus asa ca nu sunt tocmai un manechin
Si multumesc pt modificarea din lista
Ce nebunica esti
pai sa iesi afara fara chiloti si sa mergi asa mai departe fara nici o treaba
Si mie mi-ar place sa merg fara chiloti prin casa, dar de cand sunt insarcinata am niste eliminari si mie frica ca voi delimita toate locurile pe care ma asaez ![]()
eli26, Susa, laliq Multumesc fetelor pentru compliment 
alessia80 Chiar m-as bucura foarte mult sa ne vedem la Elias pe holuri, asta daca nastem si tu si eu la termen 
adameasca ce funny e Luca al tau, zici ca vrea totul pt el ![]()
Crisnemes eu am luat pt bebe de la Nivea crema, sampon, gel de spalat, pudra iar dupa 1 saptamana am vazut o gentuta de la Sanosan cu de toate in ea si am luat-o si pe aia.
28 + 
pozele noastre
bebe
pufymic spune:
Buna seara burtici!
Ma bucur ca ati venit doar cu vesti bune de la eco!
Microbu bine ai revenit!
Flory ai observat bine...nu mai sunt asa activa fiindca sunt extrem de obosita(stiti oboseala aia crunta din trim I de sarcina?Noa la mine s-a mutat in trim III
)!
Ralu
suntem bine, afumati doar ca in tot orasul e plin de fum inca de dimineata....dar sper sa stinga focul odata ca pute ca naiba
!Si acum seara a fost luat si curentul vreo 3 ore...nu stiu dc focul a fost de vina sau nu....
Ramomar poate ne intalnim in Cluj
ca si noi mergem duminica dimineata!Cat stati?Noi luni ne intoarcem in Deva si pe miercuri cred in Arad...
Monique ai fost haioasa rau si cu burtica si cu hartia!
Burtiere?Nu am purtat(am nascut prin cezariana) si a fost ok...n-am ramas cu burta....acum parca ma tenteaza sa incerc sa port.....dar nu-s prea convinsa
Fug in pat sa ma culc....sper sa nu mai ia astia curentul ca e tare nashpa....Noapte buna sa aveti!
Pupici!
Nu mai stiu ce si cui vroiam sa zic...
Ioana
(30+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Lyana spune:
Tati al nostru e inca la servici, n-a ajuns acasa nici pana la ora asta.
Eu ma bag in pat, somn usor burticilor.
26+
Teodora
inni spune:
io v-am zis ca am ceva pe scufita..iar sunt teapana ca un umeras la ora asta...introdusa in pat de la 23.00 cu un singur scop..sa sforai...
Who ? Meee ?
Poze
Poze tort si pizza
Inni
32+ cu
....