mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

raluca eu am facut de doua ori cultura de doua in sarcina, prima data la medicover si m-am costat in jur de 300.000 de mii si a doua oara la spital la polizu si m-a costat in jur de 400.000. In nici un caz nu e vorba de milioane.

Floricika 31+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, eu am purtat un brau la prima nastere. Chiar din spital, dupa ce facusem cezariana. Timp de 2 luni, parca....
Acu ce sa zic, parerile sunt impartite: cica ar fi mai bine fara...cert e ca am capatat, de la brau, o iritatie tare frumusica (se pare ca sunt predispusa la iritatii )

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

microbu eu am luat hainute pentru bebela din Pavilionul H langa parcul Herastrau (intratea dinspre Piata Presei), oferta e foarte larga si sunt si hainute de buna calitate, am dat pe un body 110 000 si pe un costumas mai gros (pe pretul de anul trecut) 490 000 (format din bluzita, salopetuta si hanorac cu gluga si fermoar in fata...... ma mir ca am gasit asa mic, de regula astea sunt mari, peste 6 luni)
Am mai facut cumparaturi si din Bucur Obor unde sunt preturi medii zic eu, accesibile. Am dat pe o paturica care se face port bebe (scuzati cacofonia) foarte dragura 500 000, are si fermoar si capse si e ideala pentru scos din spital sau in carut.
La Z am fost atunci cand erau reduceri de 50%(or sa mai fie abea in ianuarie) si saptamana asta am mai luat ceva cu 30% reducere. Preturile sunt cam mari dar reduse sunt ok.
Ce gasesti la un pret convenabil si sunt foarte bune sunt body-urile 119 000.
Sper ca ti-am fost de folos.

26+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

fetelor si bebeilor,

Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco.

Ralucutza, cultura de col este o analiza necesara inainte de nastere datorita riscului de infectare a fatului in timpul expulziei, la nasterea naturala. Consta in prelevarea secretiei de la nivelul colului. Nu cred ca este gratuita aceasta analiza. Nu prea stiu unde sa te indrum sa mergi pt ca eu fac toate analizele la spitalul la care o sa nasc. Acolo au o sectie de materno-fetale unde se fac toate analizele necesare in timpul sarcinii si nu numai, dar se platesc. Eu cred ca normal ar fi fost ca medicul tau ginecolog sa-ti fi dat trimitere undeva.

Floricika, felicitari pentru cele 7 luni implinite. Mai e putin.

Eu nu ma pot inscrie in clubul vostru fara chilotei caci daca nu-i am pe mine...parca ma vede toata lumea. Si oricum de cateva luni i-am dat jos doar cand am mers la baie.

Moni, ce haioasa ai fost cu burtica in geam...bebelina ce parere a avut de mami ei cea distrata?

Maine merg sa-mi iau si eu porumb, mi-ati facut pofta!!!

Roxi, ma bucur ca ti s-a schimbat starea de spirit. Bebe al tau tre' sa fie tare fericit cu asa o mami puternica.

Itzy, vad ca esti cuminte de cand te-au mustruluit fetele. F bine faci, bebe tre sa mai stea la mami in burtica.

putzuruca 28+ cu Andreea-Maria

http://photos.yahoo.com/roxpanait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Monique- concediul prenatal il iei de la medicul de familie si asa cum a spus si Inni se da lunar. Medicul ginecolog nu are nici o treaba cu concediul.El ti-a dat la un moment dat niste date cu masuratorile lui bb care le-ai dus la medicul de familie , pe la inceputul sarcinii parca.

Mephala nu-l chinui prea tare. Atunci cand o sa fie pregatit o sa ceara el singur olita. Pune-l pe tati sa-i arate cum pace pisu. Noi asa am rezolvat problema cu pisi dar kaka tot in pampers. Succes.
Raluca eu am fost ieri la sg magazin Z care e in Cluj si pentru bb nou nascut nu am gasit nimic, nici pt. 2 anisori, iar preturile nu erau chiar asa rele . In afara de o salopetica care era simpla si costa 800.000 lei - mult prea scump si nu merita.Nu te chinui cu camasute ca nu-s de nici un folos cele mai utile sunt body-urile cu capse in fata si acum la inceput costumasele cu pantalonasi cu picior.
Am gasit niste pantalonasi de trening tot de la firma Z dar la un alt mag. si au costat 75.000 lei perechea ii avea de anul trecut asa ca am luat 2 perechi.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Inni, apropo si eu am purtat brau imediat ce m-am intors acasa de la spital si pot sa spun ca am fost multumita.Voi purta cu siguranta si acum.mia ale ca la a doua sarcina riscul sa ramai cu burtica e mai mare.

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Raluca, mi-am luat tensiunea si dimineata, eta 14 cu 8 parca si acuma nu stiu ce inspiratie m-a pocnit s-o rog pe mama sa mi-i ia din nou. Ceasu' rau. A fost verificata conform standardelor, dar tot mare. Ei, asta este, acuma ce sa fac? Sa ma dau cu capu' de pereti?

Mephala, dar sa stii ca in astea 8-9 luni nu l-am certat ca face pipi pe el, nu l-am pedepsit, nimik. Pur si simplu a venit de la sine momentul cand a cerut oala singur.

inni, din cate am citit pe ici pe colo cica nu se recomanda burtiera dupa nastere, se forteaza organismul. Eu n-am purtat dupa ce am nascut. Am ramas cu ceva burtica, dar sincera sa fiu nu cred ca asta e cauza, ci cele 35 de kile in plus.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

CrisnemesMerci

Roxy Ce sa zica bebelina cred ca ride si ea de ce mama zapacita are. Ca nu am dat tare. Era mai mult de ris.

Hai ca m-am speriat. M-am dus sa fac baita si cind am pus apa pe mine vad jos la scurgator ceva rozaliu. Deja imi batea inimia mai tare. M-am aplecat si constat ca e hirtie igienica care o am de culoare roz. O fi ramas cumva pe acolo. Va dati seama ce m-am speriat. Nu mai cumpar rozzzzzzz.

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Monique- din acest motiv am cumparat doar hartie igenica alba

Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Monique, si eu am patit treaba asta cu hartia igienica roz de m-am crizat instantaneu, mi se facuse un gol in stomac cateva secunde pana am realizat eu care-i adevarul.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput