mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Doamne fetelor ce ati mai scris. Niste vrednicute.

De ce nu fierbeti porumbul la oala sub presiune ca e gata mai repede

Ati fost haioase foc la faza cu "clubul fara chilotei ". Eu nu am adoptat inca stitul.Pot sa fiu orict de goala dar sa-i am pe mine si inca mai intru in cei vechi nu chiar in toti.

La capitolul kg eu ma incadrez la 61-62 nu stiu unde sint decit la burta si poate un pic pe coapse si fund. Dar in principiu e ok . Burta se vede .

Sper ca bebelina mea sa se intoarca iar cu capul in jos ca azi noapte si-a facut loc si s-a sucit.

Acum dupa amiaza ma duc la Mall si m-am apropiat si eu de o vitrina uitind de burtica . Cind colo hop dau cu ea in geamul vitrinei M-a bufnit risul binenteles, sper ca nu m-a vazut nimeni

Pupici

monica 32 sapt

Mergi la inceput

Intrebare : Concediul prenatal ti-l da medicul de familie fara ceva de la ginecolog ? Sau cum se procedeaza?Momentan sint in concediu de odihna dar vreau sa stiu ce sa fac cind se termina?

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by Lyana

Mai e cineva pe aici CU chiloti?
Ca nici eu nu am ...dar cine sta acum cu chiloti mai ales in casa.
Plus ca nu ma mai incap decat cateva perechi, restul adio!
Nu mai sunt ce am fost.....

Io, mey, sunt cu chilotei si cu "blanitza". Prin Canada-i frig, mey,te trage corentu' daca mergi fara chilotei si fara blanitza..
Glumesc, desigur. Aici n-ai timp sa simti caldura: aer conditionat peste tot. Si astia au boala, cand baga aer conditionat baga 18-20 grade, de merg aproape zilnic cu un puloveras dupa mine. Ca ori in autobuz ori la birou tot se nimereste sa-mi fie frig. La sarcina cu alex aveam niste calduri de nu-mi trebuia nimic, il depaseam si pe sot (care de felul lui e rau de caldura si vroiam mereu mai sa tina aerul conditionat mai pe rece in casa), acum insa nu mai e la fel. Sunt eu cea dintotdeauna: friguroasa si dornica de soare si caldura ca o soparla.

.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Carmen am incercat sa dorm ca pe aici incepuse ploaia si parca ma tragea. M-am asezat in pat...si ioc..eu cred ca am o problema la capatana. Imi e somn dar de cum ma pun sa dorm..fuge tot.
Apoi a venit sotul meu si...n-am mai putut.

Wooooow..cate suntem cu pasarica goala...

Eu nu am decat 3-4 perechi de chiloti care ma mai incap..si toti sunt cu sfoara in fund...ma si gandeam ca daca ma apuca nasterea nici chiloti nu am sa ma duc la spital..ca am inteles ca tr din aia obisnuiti. Insa de cate ori am fost sa-mi cumpar, cand am vz cataaa marimea mi se potriveste am renuntat si iaca-ta-ma fara...

Ma uitam la ei si imi aduceam aminte de budigaii bunica-mii (Dzeu s-o ierte).

Flori...felicitari pt. cele mai usoare 7 luni din viata ta de pana acum. Sa vezi cum sunt urmatoarele 2....

Cine a fost azi la eco ..ma bucur pt. vestile bune.

Am si eu o intrebare pt. mamicile care sunt la al 2-lea bb.

Dupa prima nastere ati purtat burtiera ? La cat timp dupa ce ati nascut ati pus-o ? (In cazul cezarienei si al nasterii normale)...ca eu as vrea sa-mi cumpar..nu acum, ci dupa ce nasc.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Monique concediul prenatal ti-l da medicul de fam fara nici un fel de hartie de nicaieri. Si se da lunar.

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Monique tare as fi vrut sa te vad busindu-te de geam

cred ca ai fost tare haioasa...

Poze
Poze tort si pizza

Inni 32+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mi-am adus aminte ca vb de hainutze!

eu sincer n-am vazut hainutze de bb sub 120.000. ba chiar body-uri din alea cu totul sub 180.000 n-am vazut! si asta in carrefour, nu la firme de fitze! adameasca, super ca ai gasit la 50.000! in carrefour la 50.000 nu gasesti decat niste bluzitze jalnice cu caciulitza! adica nu zic ca nu-s dulci rau....(ca am si eu un set), dar mi se par total inutile (ca sunt cu siret la spate si sta bb numai cu spatutzul gol in ele)....la z ce preturi sunt? ca as da si eu o fuga maine!

si despre chilotzi acum! eu inca ii port, ba mai mult, nu suport fara! eu imi iau de la pompeea, unii din microfibra super! sunt si impotriva transpiratiei si se intind f mult, deci nu-i pericol sa stranga si sunt si cu talie joasa! sunt super! eu de cand i-am descoperit de cate ori vad imi mai iau o pereche! si nu-s nici scumpi rau! 160.000 buc! si comozi si usor de intretinut!

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

InniPai daca nu am apreciat distanta. Nu mi-am dat seama ca intii apare burtik si dupa eu

Monica 32 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
iar urmatorul control va fi abia in sept. pt. ca in august doctorita mea e in concediu. Deci, clar nu mai are rost sa intreb pt. ca oricum nu voi afla inainte de nastere.

Pai si tu ramai fara control de rutina pt ca medicul pleaca in concediu? Nu i-ai spus dr. tale ca problemele si riscurile intr-o sarcina nu pleaca in concediu?

.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

am revenit si eu ca m-am dus sa vad neveste disperate, noroc cu tine ralu ca mi-ai adus aminte
si eu patesc la fel cu burtica, mi s-a intamplat sa ma lovesc si cu usa cand o inchideam de exemplu ca nu apreciam sa ma dau destul in spate

Floricika 31+ cu
Poze

Mergi la inceput