mamici de sept-oct2006 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

lexi felicitari pt vestile bune de la eco, ce frumos ca o sa aveti supriza...(oricum eu zic ca e fetitza)

Floricika 31+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

eloise, sa-ti fie de bine porumbul! buna ideea cu dpozitul in camara, ca eu am fiert ca pacala 15, si n-am mancat decat vreo 7-8, si cred ca daca nu-i mananc nici azi se acresc! maine dau iama in piata si-mi iau si eu vineteeee! mama ce pofta mi-ati facut!

flory, multumesc din suflet pt detaliile despre cosuletz! maine il iau pe sotz si fix acolo ne oprim! abia astept! mai ales ca zici ca au si roz!

lexiiiiii, katiaaaaaaaaaa !!!!! ce-ati facut la dr?

sunt curioasa daca ti-a dat si tie, lexi, de facut analiza aia, ca vad ca nu-mi raspunde nimeni ce-i cu ea! dar imi mai fac eu curaj si o sa mai intreb o data!

am uitat sa va zic ca e inca incerta treaba cu nasterea la mine! cica dr ca s-ar putea sa incercam totusi natural, av in ved ca merge bine cu tensiunea! parca ma incanta....nu stiu ce sa mai cred! am faze si faze....

va las ca a inceput serialul! neveste disperate! doar la asta si la sex and the city ma uit!

aaa, pufy tot ma tin sa te intreb! cum e la voi in arad, ca am vazut la tv ca-i incendiu mare si fummmm! de la fosta groapa de gunoi? sunteti bine?

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crisnemes, am avut noroc (sau sunt eu mai ingaduitoare) cu Iustin. e un copil tare cuminte si pozne prea mari n-a facut deloc. Dar are timp...

Ileana, uf, de o luna si ceva incerc sa-l invat sa faca pisu la olitza. Nu vrea si pace...pe de alta parte, ma gandesc ca atunci cand va fi pregatit, o va cere singur.

Lexi, felicitari pentru vestile bune!
Si eu tot fetitza inclin sa cred ca ai.

Eloise, sa-ti fie de bine porumbul. Si eu am papat azi, dar n-am fost asa incantata... mofturi de

Carmen(29+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Inni, dormi sau te uiti la TV?

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Da, Ralu, si mie mi-a dat de facut analiza aia.

30+ I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput

pt lexi:
siiiii? unde o faci? iti da dr de fam trimitere sa o faci gratuit? eu n-am gasit pe net la niciun lab, pt ca nu stiu unde sa caut! si ma intereseaza cam cat ma costa? ca e un sub cam...usturator! sper sa nu fie de ordinul milioanelor, de-asta intreb!

vorbim de cultura de col, nu?

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by katia

Ralu, Adameasca....eu zic ca va tineti sotii bine...le priieste
Try, si eu fac la fel cu spalatul pe dinti si mai am inca oroare de mirosuri de parfum deodorant antiperspirant si toata gama!

Auziti....am un copil in burta ca vreau sa-i dau somnifere.......de trei zile (-ncoace.....draguta mioara) nu se mai opreste din activitatea sportiva. E foarte foarte activa si ma loveste si se misca nonstop.....ma si enerveaza uneori.....uf copiii din ziua de azi...

Si-au luat-o in cap, asa-i. Pai pe vremea noastra, eheee, stiau bebelusii din burta ce-i ala respect. Si era de-ajuns o vorba sa spui ca ei plecau capu-n jos si stateau acolo cumintei. Bebelusi idi nziua de azi nu mai stiu dom'le ce-i respectul. Te lovesc in vezica, in ficat, se pun de-a curmezisul, au invatat sa sii raspunda: tu-i ciocani usor pe burta si ei, gata iti trag un shut de nu te vezi...

Dragutii de ei, las' ca-i mai bine spirt si vioi decat letargic si "m u i e-ti ti-s posmagii".

Io n-am probleme cu mirosurile si n-am avut deloc sarcina asta. Iar greata nu mai am de pe la 17-18 sapt. Doar cu voma asta am ramas, dar oricum nu mai e decat din cand in cand. Cre' ca o sa si ]dupa nastere, din obisnuinta

.......in 27+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lexi, bravo pentru vestile bune de la dr!
Mephala, tu dupa o luna de incercari te vaiti? Noi am avut la activ vreo 8-9 inainte de a renunta singur la pampershi...
Raluca, na, mi-am luat tensiunea acuma: 16 cu 8. Ce sa mai zic?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

offff, aiurea rau ileana!

ai mancat de curand (in ultima jumate de ora)? sau efort? bine, cred ca stii asta deja!

dar sa-ti zic ce mi-au zis mie doi dr! eu deja am facut o psihoza din asta, si-mi iau tens de 5-6 ori/zi! mi-au zis ca o data de doua ori e suficient! stii? cine stie cum ai nimerit-o tu asa mare? cum mi-a nimerit-o mie dr la cab acum 3 sapt 16 cu 11, desi eu de ceva timp nu avusesem peste 13!

raluca 31+
cu alexia-maria
yahoo
webshots
...vine

Mergi la inceput

Ileana, ohoooo...8-9 luni? ai batut recordul!

Album Iustin

Mergi la inceput