chist vaginal
Dragutelor,
Va rog sa ma ajutati, daca puteti, sa imi spuneti daca cunoasteti pe cineva care a rezolvat problema unui chist vaginal, far ainterventie chirurgicala.
Va
si sanatate voua si celor dragi voua.
Raspunsuri
olguttza spune:
io am auzit numa de chisturi ovariene...
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
camy062004 spune:
sigur este vb. de un chis ovarian
da,se poate rezolva prin tratament (anticonceptionale)cel putin 6 luni depinde cat e de mare,ce ti-a recomandat medicul care la descoperit?
camy
delsim spune:
nu vad alta solutie decat interventia chirurgicala!
fetele, exista si chiste vaginale, vulvare.
Charlie spune:
Si eu am unul, este pe peretele interior al vaginului.
Prima data am fost atentionata asupra lui acum multi ani. La urmatoarele controale uni dintre doctori imi pomeneau de el alti nu. Dar nici unul nu mi-a recomandat sa fac ceva in privinta lui atat timp cat nu deranjeaza. Nu am nici un fel de probleme cu el, si nici nu a crescut, la un momentdat s-a reabsorbit singur. Ultima data mi s-a spus ca e acolo. Dar atat. Nimenea nu se impacienteaza din cauza lui si nici eu.
Bibisor ,tu ai probleme cu el ? Te doare, incomfort de orice fel?
Multa sanatate.
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
lazy spune:
Ti-ai facut analize pentru HPV?Daca ar fi un papilom ar putea fi tratat cu diverse solutii,sau ars cu laserul.
Noi
bibisor spune:
Multumesc dragutelor pentru raspunsuri.
Am facut o echografie transvaginala si recomandarea medicului a fost sa il scot chirurgical.
Pe mine nu ma deranjeaza, dar este pozitionat intr-o zona destul de dificila (pe peretele anterior) si daca mai creste in volum ajunge la uretra, ceea ce poate ingreuna si mai mult interventia.
As fi vrut sa incerc mai intai un tratament naturist (tare se mai grabesc ginecologii sa te trimita la operatie!), iar daca nu da nici un rezultat, asta este - mergem la cutit.
Numai bine!
felicia20 spune:
Acceasi problema o am si eu, un chist vaginal. Mie mi-a spus d-na. dr. ca multe femei au un astfel de chist, ca se face de la ganglionii vaginali, ca poate ramane acolo daca nu deranjeaza (nu afecteaza o eventuala nastere), cica sunt femei la care este cat un ou de gaina si ca singura solutie este operatia. Daca stiti ceva tratamente naturiste, v-as fi recunoscatoare. Multumesc.
Tot ceea ce nu ne doboara, ne face mai puternici.