prajiturile dr. Otker

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Noni, toate prajiturelele sunt la "Deserturile Nataliei", acolo a postat Balbina toate retetele.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Am facut si eu Melba cu piersici. Deasupra am pus piersici proaspete.Ca aspect arata exact ca pe cutie si e buna. Farmecul ei consta tocmai in faptul ca nu e dulce, ci putin acrisoara si racoroasa. Nue ea chiar dementiala, dar e bunuta. Am sa incerc si varianta cu ananas. Se poate face si in concediu, cu conditia sa ai un frigider si un tel la dispozitie.
Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Eu am facut "Fantezie cu capsuni si iaurt" dar cu zmeura in loc de capsuni. A iesit mai buna decat ma asteptam, nu foarte dulce si racoroasa. La jeleu am mai adaugat o lingura cu varf de zahar. Ce mi-a placut e consistenta perfecta a cremei si a jeleului.
poze: prajitura cu zmeura

Vali, Alexandra (30.03.2003) si Ioana (28.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Vali, mmmm ce bine arata prajitura ta iti vine sa intinzi mina spre monitor

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Hop si eu cu prajitura mea

Folosit caise din compot in interior, si feliutze de ananas si papaia confiate.
Pentru decor, caise proaspete si afine de padura, tot proaspete..si la fel bbucatele de fructe confiate: ananas si papaia.


Impresii: foarte aspectuasa si usor de preparat;
este perfecta pentru impresionat musafirii, si alte rude.
Am mai adaugat biscuitei la blat, precum ati discutat voi fetelor.


Minusuri: ma asteptam sa fie mai buna....cam lasa de dorit gustul
- praful pt geleul de deasupra mi-a lasat initial impresia de praf din ala cu medicamente din care se face ceai cand esti racit si te doare toate

Cam chimicoasa sincer..nu as da la copii sa papa din ea.

Pupicei dulci si spor la gatit de toate bunatatile!

Iulica nevestica adorata

Iaca si pozicile: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552403446&security=ZfNhSk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am facut si eu melba cu piersici.
Usor de facut nimic de zis,dar am schimbat biscuitii si am folosit piknic cu cacao ,mai dulci si in plus am dublat cantitatea de biscuiti, unt si zeama de compot.
Am pus doua linguri de zahar pudra in crema,si in loc de apa data viitoare voi pune zeama ramasa de la compotul de piersici ca sa fie mai dulce!
Spun data viitoare pentru ca sigur am sa mai fac,pentru ca e tare racoroasa si s-a terminat in citeva clipe.
A si m-am gindit ca ar merge mai bine un iaurt cu fructe decit un simplu ...a incercat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am facut si eu, din nou, dar de data aceasta cu ananas, si am bagat improvizatii si nu-i aia! Eu am pus acum 350 gr smantana cu 15% grasime, putina zeama din compot (cca 70 gr.) in loc de apa si apoi 300 gr de iaurt gras simplu si nu-i la fel de buna ca prima data cand am folosit exact ce scrie pe cutie: 200 gr smantana cu 32% grasime + 200 ml apa+ 300gr iaurt.

Diferenta: ultima a avut crema mai putina (cam cu 20%), si nu-si mentine forma la fel de bine cand o tai, plus ca un vasul de mixer se facusera niste mici gramajoare de maglavais din ala mai intarit. Cred ca e important sa pui apa atat cat recomanda producatorul fiindca sigur prafurile alea contin ceva solubil doar in apa (deci nu si in smanatana mai slaba sau compot). Asa ma gandesc eu.

pisici si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am cumparat din nou melba ,dar am procedat asa:
Biscuiti am folosit doar Piknic cu cacao 2 pachete jumatate,sfarimate si puse peste 100 g unt,150 ml compot piersici si 1 lingura zahar pudra.
La crema am pus 200 ml smintina de 32% grasime+250 ml apa+50 ml compot(ce mi-a ramas din cutia de compot)+150 g iaurt Milli crema straciatella+3 linguri zahar pudra.
A iesit super bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Am facut-o pe cea cu ananas!Bunutza!Cam putzini biscuitzi, m-am shi chinuit sa intind crema aia deasupra lor....toata lumea a zis ca mai trebuia zahar...deshi mie mi s-a parut suficient de dulce!Am cumparat-o shi pe cea cu piersici, am sa o fac shi pe aia!

ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Eu am facut musuroiul si fantezie cu capsuni, dar am fol pepene galben.In rest nu am schimbat si nici nu vreau sa schimb nimik pt ca mi se par f bune asa cum sunt.SE fac f usor si mai imp, iti ies intotdeauna cred ca sunt facute in asa fel incat sa iasa la toata lumea!

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput