prajiturile dr. Otker

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Teo, sigur merge blatul de piscot, dar ai mare grija sa nu-l insirpoezi prea tare, fiindca aceasta crema de praji se imbiba si ea cu blatul!
Tortul e foarte usor de facut si e excelent la gust! Avei grija ca fiind vara, crema cu branza si fructe nu tine decat o zi, fie si la frigider. Mancati-l repede!

Daniella Mascarpone e asa cum ti-a scris Teo, e crema de branza, dar asigura-te ca pe cutie scrie mascarpone. Eu iau numai Exquisa, chiar daca e scumpa, m-am fript odata cu cealalta de Tg Mures...

Ziceti-mi daca v-a placut!

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Am facut si eu azi Melba cu piersici. Complexitate si gust (nu zic ca mi-a displacut), rapida si e o varianta cand vrei un desert repede.

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Initial creeata de daniella4

E vorba de cele aparute mai nou fara coacere. Sunt bune de ceva? Se prepara usor?

Daniella, mama lu' Alexis

Or fi foarte bune,dar te-ai gindit cite prostii au in ele?

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

O sa incerc si io prajiturile la rece.
o sa pun poze ca altfel nu e valabil

PRAJITURI

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Am facut si eu melba cu piercici vineri si sunt topita de placere, am vrut sa mai fac, dar cred ca toate fetele de pe DC au dat buzna sa o incerce fiindca am cautat-o in TOATE supermarketurile din oras tot weekendu' si n-am mai gasit.

Inca mai sper, as smulge tot raftul dac-ar fi dupa mine.

pisici si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

boticelina, arata demential! Si eu am cautat-o la Billa si la Mega si nu am gasit-o. A ta e cu piersici prospete sau din compot?

Claudia, mamica de baietel 2 ani si 7 luni si de fetita 10 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

boticelina, foarte frumoasa prajitura ta, vad ca i-ai pus si un strat de jeleu, nu doar de siropul de zmeura.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Hei, fetele mele dragi, daca-ti sti ce dileala am produs eu! Am cumparat "fantezie cu capsuni" dar pentru ca-mi plac prea mult piersicile mi-am zis sa incerc cu piersici. Au cremele si jeleul un vag gust de capsuni dar se potrivesc de minune. Ieri insa am cumpart torten gelee special, ca-mi place cum arata.

Si sa stiti ca m-a derutat si o fata de aici care a zis ca probabil prafurile alea merg cu orice fructe.

Ieri aveam 3 kg de coacaze proaspete, un deliciu, si nu am mai gasit praji

Edit: am pus piersici proaspete, 3 buc., curatate de coaja

pisici si floricele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela4u spune:

Wow fetelor m-ati dat pe spate cu toate pozele alea, neaparat trebuie sa fac si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noni930 spune:

Nu stiu cum sint prajiturile astea de la pachet, dar dupa cum arata, cred ca am reteta de ceva asemanator cu cream cheese (Philadelphia)si cool whip (nu stiu daca se gaseste in Ro; se poate folosi frisca la plic). Daca este cineva interesat, o pot trimite pe privat. Este in engleza.

Oana, as vrea si eu reteta de brownies cappuccino. Multumesc.

Mergi la inceput