Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
madau spune:
Am intrat pe fuga sa va zicem ca azi am mancat prima data singurele. Adica mami ne umplea linguritza, noi stateam cu manuta intinsa, luam linguritza si o bagam frumos in guritza. Mai greu era cand terminam ce era in ea ca nu stiam sa o scoatem, si o rontaiam intre gingii (deh, daca dinti n-avem, roadem cu putem), pana cand ne-o scotea mami si o umplea iar cu mancare.
Si in felul asta am papat noi toata mancarea, io-s in al noualea cer ca avea si morcov in ea, si nu credeam ca o sa reusesc sa-i dau mai mult de 10 linguritze.
Dordia bravo, sunteti baieti mari ce sa mai!! Hai sa va simtiti bine dupa vaccin si poate ne mai vedem prin parc. Dar pe seara, ca io ziua nu prea mai ajung.
Sa nu uit, tocmai mi-am comandat niste pantaloni "army - de camuflaj" de la Quelle. Tare-s curioasa cum sunt, pe catalog pareau super. Si 2 rochite ptr piticoata.
Va pupez pe toate
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze
ioana_77 spune:
Melcule, la capitolul lasat pe spate nu e prea grozav, adica se lasa la max 30 grade, dar Maria adoarme si asa. Parerea mea este ca nici un carucior sport nu poate fi si usor si sa se intinda la orizontala perfect si cu bara, etc, etc. Si pe mine m-a mirat faza cu kg, eu iti spun ce scria pe cutia lui, gretutate neta 7.5 kg. Are un maner si se poate tine intr-o mana, husa de ploaie, se inchide usor si merge uns. Na, tu ai avut chicco pana acum si poate nu te incanta toate astea, eu am avut o harabaie inainte Se strange usor, si cu o mana, daca vrei, se strange tip umbrela.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
ioana_77 spune:
Si sta si in fundic, daca ii lasi hamurile mai largute si stil plaja Sper ca nu am mai uitat nimic.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
crissy77 spune:
Felicia, asa am zis si eu cu ridicatul in picioare, ca mai am de asteptat. Sambata s-a ridicat in genunchi iar aseara s-a ridicat din genunchi in picioare.
Stiu ca s-a facut mai demult un sondaj si am ajuns la concluzia ca bebelusii mai grasuti sunt mai greu de urnit, se intorc pe burta mai greu (hi, hi, le atarna shunculitzle) etc.
Eu nu am decat un singur carucior si altul nu o sa cumpar decat daca se va strica. Are bara in fata si Elise e incantata ca se tine de ea, se uita peste ea cand trece catelul s.a.
Analize eu i-am facut dar i-a luat sange doar din deget si a fost suficient (a intepat-o si apoi cu un furtun subtire atasat un tub a tras cateva picaturi de sange). Nu am dat niciun ban ca nenea de la lab. e cumatru cu socrii mei.
La pediatru nu dau bani (am vrut sa-i dau de mai multe ori pentru ca aproape in fiecare luna vine acasa) insa nu a vrut sub nicio forma, asa ca i-am dat o atentie...
La dr. familie+asistenta la fel ca la pediatru, se cunosc bine cu socrela si nu-mi accepta banii, doar atentii gen cutie bomboane, cafea...
Xandra, nu esti invizibila.
Felicia, ehe, eu m-am culcat la 4.30, adormit probabil la 5 si ceva. In visul meu au aparut: celebrul camin T17 din Tudor, Iasi; apartamentul lui Noki, preotul din GH imbracat in blugi si tricou...
Dordia, cuminte baiat, ca de obicei. Pupuri sa-i treaca buba cat mai repede.
Cu Milumil 3... mai astept vreo luna, doua.
Mancarea eu o dau tot blendaruita. Dar ii mai dau si bucatele de paine (miez) simple sau inmuiate in zeama de rosii (peste care nu pun sare... dar are painea), biscuiti simpli de la care roade doar un colt.
Progrese: intors pe toate partile, ridicat in geninchi / picioare, mers in 4 labe (cateodata mai vine si in nas ca nu coordoneaza bine mainile cu picioarele), se intoarce (cand are chef) cand o strig, nu face pa-pa, nu pupa, la ea mai-mai inseamna sa dea na-na cu palma (chestie care ma dispera ca asa face si cu bibe si lingurita), plimba jucarii dintr-o mana in alta, le arunca jos, se uita dupa ele cand cad.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
crissy77 spune:
La progrese: stam si in fund, nu pentru mult timp, dar sta.
Cristina Negara cu
Elise-Stefania, 3 Decembrie 2005
Filmulete Elise
Filmulete Zilele Humorului
pisi-si-boscu spune:
Buna seara !
Profit si eu ca e teroristul meu ocupat si intru repede sa imi dau cu parerea in legatura cu banii dati la doctor si mai ales, fara riscul de a o supara pe Gandacel cumva, cu asistenta medicala platita.
In primul rand vreau sa mentionez faptul ca, cu exceptia a 50 de dolari care iam dat la nastere, nu am dat niciun ban la niciun doctor! Si nu inteleg de ce as da, mai ales ca platesc asigurari sociale cat un salariu minim pe economie !!! Si ei sunt platiti, mai bine sau mai prost e problema lor, iar serviciile pe care mi le fac si eu le platesc DEJA prin CASS-ul pe care il platesc lunar... Asta e parerea mea si nu mi-o voi schimba-o, mai ales ca am observat ca sunt la fel de bine tratata ca si pacientii care imbuiba doctorii cu atentii si bani...
In al doilea rand, vroiam sa observ ca desi in unele policlinici elegante cu plata ( si uneori nu foarte ieftine !!! ) exista curatenie, dotari si chiar si fitze, personalul nu e intotdeauna foarte bine pregatit. Am fost si noi la analize, a folosit un sistem modern cu vacuum, o eprubeta de sange i-a fost luata lui Sebi imediat, in cateva secunde ( si asta acum 5 ani !!! ), intepatura fiind foarte fina si nedureroasa. Adevarul e ca nici nu a plans, pentru ca asistenta il facea sa rada... si asta in policlinica, trimisi de medicul de familie, fara nici un cost.
Am zis asta poate pentru a va incuraja sa folositi sistemul public de asistenta medicala, care paradoxal, dar il platim !!!
Va pup, s-a intors teroristul...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
mara95 spune:
Roxi, Melku, multumesc mult!
O ultima intrebare:materialele sunt sterile?(adica pistol, cercei, etc).Scuze, dar nu am mai vazut!
cristinamh spune:
intru si eu repejor cu un scurt raport:
http://geocities.com/nov_dec_2005/cresc.htm
http://geocities.com/nov_dec_2005/thumbnails/pg1.htm
am pus tot ce (mai) aveam. locurile libere din tablou sunt poze pe care (inca) nu le-am primit.
mentionez ca la date n-am mai preluat nimic de pe forum, am spus mai de mult ca vreau datele pe mail, nu pot sta zilnic cu ochii pe DC sa vad cine cum a mai crescut. asa ca, cine are goluri prin tabel, astept pe mail.
si au mai fost azi niste date off-line date pe messenger, mi-a zis tati ca n-a apucat sa le copieze si s-au pierdut... ca mesajele offline nu raman in memorie. asa ca revin cu rugamintea, trimiteti pe MAIL!!
imi cer scuze anticipat daca am pierdut unele mailuri, dar joia trecuta mi-a picat sistemul, abia azi e 100% pe picioare. am pierdut tot ce aveam in outlook. de-aia am si pus tot ce am, ca sa vedeti...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Bic spune:
BAi fetelor si bebelusilor dragi,
eu sint groaznica... abia acum am reusit sa intru pe thread-ul nostru, ca am avut alte probleme ...
Am fost la munte si mi-am uitat ...pompa de muls acolo... asa ca ca de doua zile umblu ca disperata pe forum sa rog pe cineva sa mi-o aduca. Si [bis[ in sfirsit am gasit!
Nu mai stiu ce ati mai scris, ca v-am spus ca am dial=up la mama si nu ma pot lungi, dar cred ca bebelusii vostri dragi cresc frumos.
Mai punem de-o intilnire pina plec eu pe 24???
Cristina, am folosit cu mare spor la munte sistemul meu cirpa in pozitia in care m-ai vazut in parc. Merge de minune, nu obosesti prea tare. E drept ca nu am facut drumetii mai lungi de doua ore, dar am urcat ceva pieptis... Si atunci a carat-o mama, daca poti sa-i inchipui!
Numai bine!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Smaranda, 03.11.2005