Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

mirela10 ai incercat sa ii dai pentru colici Bonisan e super bun si este pe baza de plante si nu are ce sa ii faca rau. Noi asta am folosit si de la 2 luni jumate nu mai avem iar pana atunci nici nu stiu daca avea ca nu dadea semne dar eu ii dadeam in caz de ceva... oricum ii pe baza de plante.
sim0 ii tare frumusica papusica ta,dar vreau sa te intreb de ce nu i-ai facut gaurile in urechi in spital? Cat despre diversificare si noi suntem la fel "nu ne place nimic" , numai cereale si alea mai nou numai cand are ea chef.

la pitici...
la mamici

v-am pupat. noapte buna.

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

acum am terminat de ansamblat invitatiile si mai am bagajele de facut.
asa ca am intrat sa va salut scurt.
Irina multa fericire si la cati mai multi ani impreuna!!!
Mirela spor la munca si la dani plangacios.
Cosmi ma bucur ca ai scapat de musafiri.
Simo la casa de la tara? ce fain! m-as duce si eu, dar nu la bunica mea, ca nu vreau sa ma streseze nimeni.
Denisa felicitari pt. dintisorul Emmei!!!

fete va in . o tai la bagaje. ne auzim pe luni.
si weekend american.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO, merci mult ca te bucuri pentru mine, mie nici nu imi vine inca sa cred, sper sa fie ok dupa vizita medicala ca hopul asta il mai am de trecut.
MARAKI, ma duc doar eu la Luxembourg, stau doar 3 zile, bebele, sotul si pisoii raman in tara. Ma duc la vizita medicala si daca am noroc sa trec de ea, ca de celelalte probe am trecut o sa lucrez la Comisia Europeana, la Luxembourg.
MARCH, merci de urari, sper sa ma distrez dar fara baietii mei si fara matze nu prea o sa fie distractie, ca o sa imi fie dor de ei.
ALI, si bebe al meu doarme foarte mult cand e cald, are dreptate Maraki, bebeii dorm cand e cald, nu cred ca are ceva micuta ta, daca nu are febra si nu e apatica o fi de la caldura.
ANA S, si al meu bebe e in greva foamei, mananca destul de putin, eu cred ca e de la caldura, ca in rest e tare vioi.
MIRA, mi-am gasit bilet la Allitalia, plec joi dimineata. O sa incerc io cu o pompa sa ma mulg, sper sa mearga. Nu prea imi iese faza cu pompa, de la inceput nu a mers.
MIRELUTA, sanatate multa, sa ti se inchida operatia si sa nu se mai trezeasca Dani noaptea, ca te inteleg ca esti super obosita, of, lasa ca se face el mare.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata fetele se pare ca m am odihnit f bine de asta scriu asa dim si ca m am plictisit.SIMO noi am inceput mai repede diversificarea adica suntem deja de vreo 3 zile la carnita si papa stefan de nu mi vine sa cred si ii pun toate legumele iar de la hipp eu i am luat de vreo 2 ori legume fara carne pentru 4 luni si i au placut.DAR nu i o regula sa pape eu cred ca depinde de bebelus si de gusturile lui de exemplu fetita mea n a papat niciodata mar ras cu biscuite si mi parea tare rau ca ce mai imi placea mie. PISOI felicitari sa dea DUMNEZEU sa iasa tot ce ti doresti si sper sa ne mai vedem prin parculetul cu lalele. PUPICI SI VB

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

'Neata le uram "La multi ani"bebelusilor care mai adauga o luna in plus.
pisoi3 o fi de la caldura sa doarma atat de mult dar sa nici nu pape tot de la caldura? Toata ziua imi papa numai vreo 400-500 ml lapte si nimac altceva nici macr ceai, iar noaptea nu se trezeste deloc.De scazut nu imi scade in greutate parca un pic a crescut dar eu tot ma stresez, ce sa fac asta e....

la pitici

si la voi mamici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

SZABOALI cred ca printesa ta face greva am mai auzit de bebei care nu vor sa pape nik daca e vesela si sanatoasa las ca si revine ea nu te mai stresa cat despre somn stefanut baga la greu de cand l am nascut adica se culca pe la 10 seara si se trezeste pe la 10 dim bine ca mai papa pe la 3 niste laptic asa ca nu ti mai face griji

Mergi la inceput

cosmi1975 pai da, fece greva dar si inainte papa putin si ma ingrijoreaza ca nici apa , ceai, sau ceva suculet nu vrea deci numai atat LAPTE. Tu ii dai ceva suculeturi la Stefanel daca da de care sa mai incerc si eu alte feluri ca poate ,poate...o sa vrea.

pupici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

SZABOALI eu nu i dau lui stefan nici suc nici ceai nici apa ca nu vrea parca ii vine rau cand simte , ii dau asa la 11 o juma de banana mai mica un mar o piersica si zeama de la o portocala si papa tot apoi la 3 ii dau lapte apoi la 6 ii dau piure de legume si eara la 9 30 lapte doar atat altceva nik.DE luni o sa i dau si branzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Vad ca nu sunt singura matinala pe aici
Mireluta, ma bucur din suflet ca avem vesti de la tine.of ce o fi si in sufletelul tau cu atatea necazuri si dureri. Sa iti ajute DD sa scapi si de durerea de la operatie si sa fie si Dani mai linistit! multisi
Simo, sper sa fie ok Clara cu umflatura respectiva si petele....de ce nu te programezi tu la un pediatru bun ca sa vezi cu siguranta ce are puiuta si sa tratezi la timp eventualele problemute. Multa sanatate si sa scapati de toate!
Ali, si eu cred ca ai mandra in greva........Monica stie multe despre greva asta
Nu mai stiu cui ce voiam sa zic, dar imi amintesc eu...
Sa va zic de fi-miu, care papa atat de bine ca nu imi vine sa cred, dar si doarme de ma sperie. Pai sa vedeti cum a fost ziua de ieri:
Trezit 7.30 baut 200 ml lapte, culcat la 8.30
Trezit iar la 12.30, papat 200 gr de fructe cu biscuiti, culcat la ora 13.00
Trezit la 17.30, papat 250 gr supica legume, culcat pana la 19.00
De la 19.00 s-a trezit si ne-am imbracat sa mergem in oras ca sunt Zilele Bistritei, la 21.00 bb a adormit, s-a trezit la 22.00, a plans la reprezentatia Anei Lesko, i-a placut Pepe si nu am mai stat si la Zdob si Zdub ca era prea tare muzica, asa ca ne-am plimbat pe la toate tarabele cu specific si a papat doar 150 ml lapte, s-a culcat iar pana la 23.30, dupa care s-a trezit si nici la 1.20 cand am ajuns acasa nu a mai vrut sa faca nani. Eu la 2 m-am culcat, dupa ce am facut ordine in bucatarie si el se tot juca in patut........
Si intr-adevar,ieri a dormit foarte mult, dar zilnic doarme cel putin 6-7 ore in timpul zilei iar noaptea de la 22.30-23.00 pana la 6.30-7.00
Toata lumea imi zice sa nu imi fac probleme ca e foarte bine ca doarme, ca va creste mare si e super ca face asa de mult nani dar ma cam sperie ca doarme atat de mult!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Dragi mamici vreau sa va intreb voi de la cate luni le-ati dat bebeilor vostri branzica? Si de care? Si daca de aia din calciu cum ati facut-o? Ca poate asta va vrea sa pape. V-am pupacit.

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput