Vulcanii Noroiosi-Berca Jud. Buzau
Salutare Fete Dragi,
Cum la fiecare sfarsit de saptamana eu si sotziorul meu ne gasim drum cat colo in toata tarishoara noastra la vizitat, am decis pe sambata o plecare la Vulcanii noroiosi jud Buzau.
Am cautat informatii pe net despre drum de acces si cazari frumoase in zona, dar sincer as vrea sa mergem pe o recomandare:
Ati fost in zona, ati vizitat locusoarele astea frumoase, unde v-ati cazat, unde ati papat bun, vrem si noi o recomandare.
Mentionez ca noi plecam din Iasi, si intentionam sa ramanem sambata seara o noapte la o pensiune frumusica.
Floricica lu' Taticu'
Raspunsuri
ina78 spune:
Noi am fost in zona, dar n-am luat numar de telefon. Am stat in Valea teghii (sper ca asa se scrie) era o pensiune superba.
A mai fost cineva de pe forum la http://www.itinerar.ro/14scaune/
ne-o recomanda cu placere.
Oricum zona e superba si pesiuni am vazut ca sint.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
anabordea spune:
Vezi ca mai e un hotel Maricor http://www.maricor.3x.ro/Galerie/mic/MyWeb.htm si la Patarlagele. Acolo e 700000 lei camera pe noapte si au si restaurant...Chiar acum 2 sapt am fost si este mai aproape de Vulcanii noroiosi decat Valea Teghii. De acolo mai poti vizita si Muzeul Chihlimbarului si si La Magura e o tabara de sculptura. De asemenea e f frumos si la Siriu. Drum bun!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
ManuC1010 spune:
salut
noi am fost la Vulcanii noroiosi doar intr-o duminica. nu mi s-a parut un loc in care sa stai mai multe zile. asa ac nu stiu nici o cazare. am vazut o pensiune chiar langa Vulcanii cei amenajati de jos, dar sincera sa fiu nu mi s-a parut cine stie ce.
oricum, daca vreti sa stai tot weekendul ar fi frumos sa va mai plimbati si in alte locuri. noi nu stiam ce mai e prin zona si am fost doar al vulcani.
uite aici ce am gasit eu si mi s-a parut interesant: http://www.tripper.ro/index.php?pag=vizit&cat=Romania&cat2=1&subcat=Buzau&subcat2=21&sw=1&limba_id=1
distractie placuta si sa ne povestesti cum a fost
irinabobe spune:
Subscriu pt cazarea in siriu, dupa ce vizitati vulcanii duceti-va in siriu la cabana 12 scaune gasiti reclama si pe net. peisajul este de vis si conditiile la fel foarte bune. desi eu locuiesc in berca la cativa km de vulcai cand am chef sa ma odihnesc ma duc la siriu. in zona din pacate nu prea sunt nici pensiuni nici restaurante. acum se lucreaza la o pensiune chiar in berca dupa pod (cand ajungeti acolo o sa il vedeti ) nu stiu dc au terminat-o . acum vreo 2 luni cand am fost eu nu era gata. dar va recomand sincer cabana 12 scaune e un peisaj super
ligia13 spune:
pe mine cabana 12 scaune m-a dezamagit un pic. Adevarat ca am fost iarna, si peisajul nu era cine stie ce, ca nu era zapada!
Dar mie nu mi s-a parut suficient de curata pentru gustul meu!
In curte era magazii si magazioare, lemne etc. Inauntru asternuturie erau asha si asha. La bucatarie ciudatel, vasele cam aiurea.
Sau poate sunt eu prea pretentioasa.
Pe net arata mult mai bine decat am gasit acolo!
Altfel gazdele amabile, ne-au facut caldura, nu ne-au stresat...
Eu si Raducu (22.04.2005)
karmenutza spune:
Saptamana viitoare vrem sa mergem si noi la 14 scaune si chiar ma intrebam cum este. Am mai gasit si oferta de la Valea Teghii si nu prea stiu pe care sa o aleg. Mergem si cu bb mic de 9 luni jumate cu noi, si nu stim unde or fi conditii mai bune?
Iulissa, ce ati ales pana la urma? Informeaza-ma, te rog, si poate ai ceva numere de telefon, ca nu vreau sa plec fara rezervare.
Catalina
ligia13 spune:
la 14 scaune au 2 camere cu baie proprie, acolo poate ar merge cu copil, mai ales ca au un pat matrimonial in ele si unul de o persoana. Cele 2 camere au un hol comun in care este un ragaz si un frigider, deci cumva - o bucatarie proprie!
Celelalte camere au baie comuna, dar ele sunt la etaj si baia la parter.
Eu si Raducu (22.04.2005)