Oferta Litoral
Raspunsuri - Pagina 3
dianaiulie2009 spune:
Michelle foarte dragutza vile . Imi place . Aveti Tv , cuptor cu microunde sau masina de spalat haine ? Intreb si eu ca sa stiu cum ma pregatesc , in cazul in care ne hotaram pt. litoralul din RO .
albumele noastre
Nadia1976 spune:
Pulpa, ti-am trimis e-mail! Ma intereseaza pe perioada 10-16 august; sora mea cu sotul ei si nepotica merg si ei, dar au deja bilete, eu nu stiam sigur daca ajung in tara, dar se pare ca DA! si acum caut un loc unde sa stau; daca ai ceva disponibil, te rog frumos, raspunde-mi la e-mail. Multumesc mult!
Nadia!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Nadia1976 spune:
Ok, mersic, citit, raspuns si eu...
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Veve spune:
Nu uitati faptul ca regulamentul DC interzice reclama pe forum!
Multumesc!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
michelle7 spune:
acum vreun an, cineva de pe forum inchiria o vila in Corsica. super pretz (parca 150 euro/zi), avea trei dormitoare, living mare.
poate reusim sa dam de subiect. ca mi-am adus aminte si m-ar tenta.
e vorba de userul Ionica . e activa pe forum poti sa-i dai PM
Michelle
vioconstant spune:
quote:
Originally posted by georgiiana
Eu am stat si anul trecut si anul acesta la o vila in Eforie Nord, foarte aproape de plaja de langa Acapulco, mai exact pe langa camping Meduza pt. cine cunoaste, deci la cateva minute de mers pe jos .Vila apartine unei familii de tatari, foarte buni si curati, niste oameni super.Camerele sint mari , cu baie proprie(camera de baie cam micuta, doar cat incap un wc, o chiuveta si un dus fara cadita), au tv in camera, 2 frigidere pe palier pt 4 camere,acces bucatariein vila , plus o alta bucatarie in curte, loc de gratar , mese afara , unele camere au balcon ,altele nu.Vin multe familii cu copii. Pretul unei camere este de 700 de mii in sezon , eu am fost si in iunie si am platit 500 de mii pe camera.Pt cei interesati , va trimit nr. de telefon pe privat.
Mai jos pun un link cu vila, dar nu am poze cu camerele.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552283218&security=yaWZvv
Georgiiana, te rog imi poti trimite pe PM date contact si detalii despre vila?? (vad ca nu pot sa-ti trimit PM)