Oferta Litoral
Raspunsuri - Pagina 2
Elise spune:
quote:
acum vreun an, cineva de pe forum inchiria o vila in Corsica. super pretz (parca 150 euro/zi), avea trei dormitoare, living mare.
poate reusim sa dam de subiect. ca mi-am adus aminte si m-ar tenta.
3 dormitoare... noi sintem 2 persoane.
Corsica cred ca ar fi interesant.
Elise
daniver31 spune:
Ina cunosc f bine zona ...bunicii din partea mamei sunt din Tg JIU -Statiunea Baile Sacelu(Haiesti) si am copilarit acolo.Intr-adevar este o zona super.Si aerul ...este super...bunici mei aveau raul f aproape de casa si eram toata ziua la balaceala si mamaia ne aducea mancarea la iarba verde si alergam cat era ziua de mare....frumos.
Din pacate nu am mai fost de cativa ani ....a murit bunica mea si nu mai e la fel...dar anul asta o sa mergem cateva zile in august la unchiul meu ...abea astept si o sa urcam si la munte(sus,la munte cum zic ei acolo).Daca poti, mergeti ca e foarte frumos si sanatos!
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
ina78 spune:
Mergem an de an... sau chiar de mai multe ori pe an, si tot nu ne saturam.
Si pensiunea la care stam, are curtea imensa, amenajata si in spatele curtii trece un parau. Iar zona continua sa ne atraga, mai ales ca de la un anotimp la altul are alt farmec.
E in zona si partie de sky la Sraja, zone de camping, Manastirea Lainici, Tismana, pestera Polovragi, ia o pauzarii, statiunea Ranca, defileul Jiului, Horezu, Cheile Sohodorului...
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
lulu75 spune:
eu vreau undeva unde sa fie curat si nu f scump pt ca mergem si cu bebe. Nu conteaza statiunea pt ca ne putem duce unde vrem cu masina.
Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului meu: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Cristina_C spune:
Cine a stat recent la Neptun/Olimp? Preferabil vila, nu hotel.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by michelle-usa
RECLAMA
Michelle-usa ce pret ai la aceasta oferta ? Ai curte ? Noi am vrea sa venim cu aman2 fetele , cea mica avand 1,,6 ani si am vrea sa o lasam mai mult pe afara . Ai ceva poze sa ne trimiti ? Daca da iti scriu pe PM adresa de mail .
Astept raspunsul tau , mersi !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Nu stiu ce se intampla cu forumul . Imi apare numele la ultimul mesaj postat de ... , dar in topic nu vad nicaieri mesajul . De ce oare ???
Oricum era pt. michelle-usa referitor la cazarea din eforie Nord . As dori ceva poze si sa-mi spui daca are curte ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Na , ca acum dupa ce am scris ultimul mesaj a aparut si celalalt ... asta e ...
albumele noastre
georgiiana spune:
Eu am stat si anul trecut si anul acesta la o vila in Eforie Nord, foarte aproape de plaja de langa Acapulco, mai exact pe langa camping Meduza pt. cine cunoaste, deci la cateva minute de mers pe jos .Vila apartine unei familii de tatari, foarte buni si curati, niste oameni super.Camerele sint mari , cu baie proprie(camera de baie cam micuta, doar cat incap un wc, o chiuveta si un dus fara cadita), au tv in camera, 2 frigidere pe palier pt 4 camere,acces bucatariein vila , plus o alta bucatarie in curte, loc de gratar , mese afara , unele camere au balcon ,altele nu.Vin multe familii cu copii. Pretul unei camere este de 700 de mii in sezon , eu am fost si in iunie si am platit 500 de mii pe camera.Pt cei interesati , va trimit nr. de telefon pe privat.
Mai jos pun un link cu vila, dar nu am poze cu camerele.
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=552283218&security=yaWZvv