Mamici casnice (60)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Gata Danelutza,il trag in poza!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Plec la examen.
Paaaaaaaaaaa..

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

,neataaa!!!

calda calda!!!

Georgi bafta mare la examen,cred ca ai niste emotii!

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Luna , multumesc pt. cafea ! Chiar am nevoie !

Ieri Am avut o zi groaznica ! Bebe a plans de nu mai stiam ce sa-i fac ! L-am bagat in apa (cu gandul sa-l racoresc , desi nu a fost prea cald ) , l-am schimbat , i-am dat sa manace , m-am jucat cu el ...degeaba !!!
Pana la urma , i-am pus o jumatate de supozitor si asa s-a linistit si a adormit ! Ce sa va mai spun , aproape ca imi venea sa lesin de oboseala si stres ! Sper sa nu mai am o astfel de zi niciodata !

Georgi , sa te intorci cu vesti bune !

Haideti , harnicutelor , ca e luni ! A trecut we !

Un va ajuta sa va treziti ?

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

E nasol mai Ioana,poate ca l-a durut si pe el saracutu' ceva,nu ne dam seama intotdeauna ce-i cu ei Ceilalti baieti cum se comporta cu el,sunt cuminti in general ei intre ei?Ca ai mei ma dispera cand sunt impreuna....

Diadaniela unde-i poza??Vreau si eu s-o vad....

Danelutza toata ziua petreceti bravo voua...

Adinell e nasoala perioada asta cu mersul,trebuie sa stai numai dupa el,dar si cand va fugi singurel....trebuie sa strangi tot din calea lui...

Dana cu Paul (8.09.2000)& Ana Maria (6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Neata!
da, lunna ai dreptate, deja sunt in urma lui sa strang hainele care le-a imprastiat din tot dulapul, sau sa nu il las sa umble pe la fire, sau,....etc...
Ioana, imi pare rau ca bebelusul tau e asa de agitat. Ce dureri o avea saracututl!!! Sper sa treaca mai repede perioada asta si sa reintrati in normal, sa poti sa te odihnesti si tu.

Eu nu ma simt prea bine, dar sper sa imi treaca, azi noapte in loc sa dorm, ma gandeam la tot felul de idei care m-au intristat.
Pa, o zi faina sa aveti.
Georgi, succes la examen!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Luna , asa este , il dor gingiile din cauza dintisorilor care nu mai ies odata ! De asta am incercat sa ma joc cu el , sa-i mai distrag atentia , am eliminat celelalte posibile motive de suparare (caldura , foame , scutecel plin) dar desi i-am dat cu gel pt.dinti , i-am dat un sirop homeopat special pt. dureri de dintisori , degeaba ! De asta i-am pus supozitor !

Cu ceilalti baieti n-am treaba , de cele mai multe ori sunt cuminti , cel mare cel putin e ajutorul meu , cu mijlociul mai am uneori "discutii filosofice " , dar lasa-lasa , ca o sa creasca el ! Si o sa urmeze Ian la rand !

" Curajul nu inseamna absenta fricii , ci victoria impotriva ei "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bau! A venit si zapacita de Andreea si n-are timp de scris mult ca miroase tare frumos aici.... tre' sa schimb pampersu'.
Asa ca va pup dulce de tot si va multumesc ca ma iubiti si pe mine Hihi, Georgi mai bine c-ai ratat trenu', faceai papucii varza c-am stat in picioare 6 ore si, bafta la examen!!!!!!!
Am inteles ca v-ati luat costum de baie dna Danuta... sa-l purtati sanatoasa! Alina cadoul iconita il aplic eu la cadould e casa nou la niste prieteni ca oricum icoanele se primesc nu se cumpara asa ca e super frumos! adinell am vazut Andreiutu' ochis da de ce l-ati facut saplanga?
Ioana pupic sa va treaca belelele si sa se linisteasca si apele prin zona.....
Miha deci esti la amre.. pai io credeam ca esti acasa odata cu Alina... superr ca stai asa mult, eu ieri cand m-am intors imi muscam buzele ac era copmncert Voltaj si l-am ratat...
Ma scuzati ca asa zapacita sunt ca nu mai sti ce vrioiam sa zic inca sunt adormita ca m-a culat maimuta la 7.30. Va pu pe toate fara exceptie si aveti grija de voi! O saptamana super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

andora, nu mai stiu de ce a plans, atunci... ca si copiii, stii tu ! Sotul zice ca poate s-a speriat de aparat:)

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Beyyyy, ce-i debandada asta pe aici...lipseste omu 2-3 zile si faceti ce vreti voi....hmmm!
Lasa ca dam noi militaria jos din pod...si vedem noi care-i sefa....

Just..... Maria

Mergi la inceput